Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VerionMT2 [Dedyk] [Easy/Medium]

VerionMT2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer w tym momencie jest niegrywaly, po tych wszystkich restartach gra nagle zaczela lagowac na expach, wczesniej wszystko bylo wporzo, chociaz nie jestem pewny bo ten serwer chyba sam sie juz restartuje po 30 minutach ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) 

• Odpowiedzi 856
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer w tym momencie jest niegrywaly, po tych wszystkich restartach gra nagle zaczela lagowac na expach, wczesniej wszystko bylo wporzo, chociaz nie jestem pewny bo ten serwer chyba sam sie juz restartuje po 30 minutach ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) 

Ty sam chyba jesteś lagiem ja nie mam żadnych lagów lub spadków fps.Czas kupić nowego kompa kolego

Jestem Styropianem i jestem z tego dumny! /Styropian

Opublikowano

Ty sam chyba jesteś lagiem ja nie mam żadnych lagów lub spadków fps.Czas kupić nowego kompa kolego

pewno to moj komp, pewno to tez kompy calej mojej ekipy, nie zyjesz w erze intel pentium 2, jak cos jest nie tak to jest cos nie tak z gra, chociaz mogles tego nie zauwazyc jak serwer sie juz automatycznie resetuje pewnie po 30 minutach ( ͡° ͜ʖ ͡°) 

Opublikowano

Może tak odpocznijcie trochę od metina bo wam się mózgi przepalają mocniej niż procesor pod obciążeniem. :>

Serwer spoczko widać że administracja zajmuje się nim.

No.

Widać, że się zajmuje.

Człowieku poczytaj co ty piszesz.

Ludziom znikają itemy, co 30 minut przerwa techniczna, bug na bugu a ty mówisz, że oni się zajmują.

Mam wrażenie, że ten serwer po prostu wystartował niedokończony a teraz stopniowo wszystko kończą.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Może zakończmy tą betę i wystartujcie za tydzień bez bugów  -.-?

a ty wiesz że start miał być we wtorek? więc pomyśl sobie co by było wtedy :)

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

a ja czekam na jakieś wsparcie od adminów.... olewacie graczy jak leci.. Nie tego się spodziewałem.

Opublikowano

a ja czekam na jakieś wsparcie od adminów.... olewacie graczy jak leci.. Nie tego się spodziewałem.

Wystarczy napisać do Nas na FB lub forum.

pisałem? tutaj na mpc, Na FB jako PW.

Opublikowano

Kim jest pan Ethoard?  :yay:

kWlnCPJ.jpg

Nikim, tekst taki wgrany w plikach jest i tyle.

Jak mnie pamięć nie myli to podpis plików Terenza :) Więc raczej nie jest "nikim". Ethoard to postać należąca do Terenza. Testował on na niej swoje pliki.

IDcncno.png

Opublikowano

Prędkość poboru clienta jest powalająca .. naprawdę.

Możecie wrzucić go na inne hostingi ? :v

Opublikowano

Na stronie głównej masz jeszcze dwa hostingi. Clienta prawdopodobnie wrzucimy jeszcze na kilka innych.

kWlnCPJ.jpg

http://www.mpcforum.pl/topic/768196-czyste-serverfiles-by-terenzo/?p=11116938

Tylko to znalazłem.

Skąd truta? Łatwo o nią?

Broń na 75 poziom możesz zdobyć z Szkatułki Umarłego Rozpruwacza, Dowódcy Huashina i Berana-Setaou. Jeżeli nie masz szczęścia - możesz wymienić odpowiednią ilość szkatułek u Uriela. 

Opublikowano

Na stronie głównej masz jeszcze dwa hostingi. Clienta prawdopodobnie wrzucimy jeszcze na kilka innych.

kWlnCPJ.jpg

Tylko to znalazłem.

Skąd truta? Łatwo o nią?

Broń na 75 poziom możesz zdobyć z Szkatułki Umarłego Rozpruwacza, Dowódcy Huashina i Berana-Setaou. Jeżeli nie masz szczęścia - możesz wymienić odpowiednią ilość szkatułek u Uriela. 

Pierscienie z ?

Opublikowano

kWlnCPJ.jpg

Tylko to znalazłem.

Skąd truta? Łatwo o nią?

Pierscienie z ?

Pierścienie można wydropić z bossów, z expowisk od 95 poziomu wzwyż.

Opublikowano

kWlnCPJ.jpg

Tylko to znalazłem.

Skąd truta? Łatwo o nią?

Pierscienie z ?

Pierścienie można wydropić z bossów, z expowisk od 95 poziomu wzwyż.

Ubiłem  100 bossow na mape 165 0dropu  jestem ciekawy ile % jest 

zwoje boga Wojny Nie dzialaja 

Opublikowano

Jezu było już milion przerw a autopoty dalej nie ruszone, serio tak cięzko to poprawić... A jeszcze jedno, chyba nie edytowaliście misji z revorii zapasy wojenne bo trzeba oddawać bronie na 65lvl +9 :D

Opublikowano

Czemu serwer nie dziala?

Dołączam sie do pytania

Jest przerwa techniczna.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...