Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris [Dedyk] [Medium/Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak jest w końcu z tymi skillami? 

Jest zmianka skilli? Do którego levela można zmieniać?

Aktualnie nie ma zmianki skilli i myślimy nad tą opcją, jutro pojawi się ankieta co do tej opcji i kilku innych oraz pojawi się cudowny kalendarz eventowy! :)

Moim zdaniem powina byc do 130 levela a potem juz Amen pozamiatane :)

Spokojnie zrobimy ankietę :)

Płaczę jak słucham tych Youtuberów... Wszystko wiedzą o administracji, ale kto te serwery do dziś robi?

Ale nie o to chodzi, ogólnie powodzenia. :)

Wiesz niektórzy dla wybicia zrobią wszystko, ale nie potrafią tego robić z głową. Ale cóż ich pomysł na życie ich sprawa nie mnie oceniać, dziękuje :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 890
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nowy serwer Laneris.pl wystartował beż kompletnie żadnych problemów, dziękujemy za Wasze zaufanie bo aktualnie jest ponad 2000 online!(LICZBA CAŁY CZAS ROŚNIE!) Spokojnie w ten weekend dobijemy przynajmniej do 3000!

Jeszcze raz dziękujemy i serdecznie zapraszamy do gry!

Zagrałbym lecz nie mogę znaleźć nigdzie że gra aż tyle.Tyle nowości umiecie zrobić, a głupiego licznika nie umiecie dac na stronke ?.

Opublikowano

Są lagi na serwerze czy to jednak mój internet coś szwankuje ?

Ani 1 ścinki nie doświadczyłem na serwerze. Raczej to wina po Twojej stronie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nowy serwer Laneris.pl wystartował beż kompletnie żadnych problemów, dziękujemy za Wasze zaufanie bo aktualnie jest ponad 2000 online!(LICZBA CAŁY CZAS ROŚNIE!) Spokojnie w ten weekend dobijemy przynajmniej do 3000!

Zagrałbym lecz nie mogę znaleźć nigdzie że gra aż tyle.Tyle nowości umiecie zrobić, a głupiego licznika nie umiecie dac na stronke ?.

Wejdź do gry i zobacz. Poexp sam w lochu przez minute, to ci zrobię przelew na konto. 

Serwer póki co okej, zobaczymy jak będzie na dniach. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Wejdź do gry i zobacz. Poexp sam w lochu przez minute, to ci zrobię przelew na konto. 

Serwer póki co okej, zobaczymy jak będzie na dniach. 

Z tego wynika że aby sprawdzic  to musze sie rejestrowac,pobierac klienta,wejsc do gry do lochu i chwile poexpic na kazdym nowym serwerze bez licznika?. Gratuluję logiki .

Opublikowano

@SuReK

Zauważyłem lekką niespójność. Mianowicie chodzi o pasy i tarcze. Tarcze maja abs odpowiednio (woj-ninja/sura-szaman) a pasy mają odpowiednio (ninja-sura/wojownik-szaman). Może wypadało by zmienić tak jak w tarczach ponieważ odpowiadał by to całości EQ. Po zmianie jeden pas (magiczne - sura/szaman) drugi pas (fizyczne - wojownik/ninja).

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Podejrzewam, że licznika nie ma specjalnie.

Na każdym serwerze gdzie jest licznik to później się prują, że podkręcany itd.

Nie widząc screena ze startu, a tylko licznik, który pokazuje 2k+ online to uwierzyłbyś?

Opublikowano

Podejrzewam, że licznika nie ma specjalnie.

Na każdym serwerze gdzie jest licznik to później się prują, że podkręcany itd.

Nie widząc screena ze startu, a tylko licznik, który pokazuje 2k+ online to uwierzyłbyś?

Wiesz, problem jest taki że ten koleś w każdej prezce każdego serwera pisze tylko o jednym - gdzie jest licznik. Wiec jest jakiś upośledzony chyba i nie ma sobie co nim głowy zawracać bo to zwykły troll który albo obudził się po 30 latach drzemki i przespał erę komputera albo nabija posty nawet nie wchodząc na serwery... 

Mam złe przeczucia co do samego serwera. Pograłem trochę i prawdę mówiąc boję się że wykupienie całego YT na reklamy nie da temu serwerowi grywalności na dłużej.... Za dużo podobieństw ( ba , podobieństw to za mało powiedziane ) do innych przeciętnych projektów Surka. I jest tu co co na wielu innych serwerach nie tylko jego. 

Zobaczymy za kilka dni...

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Surek doladowalem paypalem 10h temu..I dalej sm nie mam za 100 zl. Napisalem na fanpage  odczytał ktos ale zero odzewu :O

Opublikowano

Surek doladowalem paypalem 10h temu..I dalej sm nie mam za 100 zl. Napisalem na fanpage  odczytał ktos ale zero odzewu :O

Podeslij jeszcze imię i nazwisko i mail z Pp sprawdzę ręcznie

Witam :)

Exp przyjemny ? :) 

Jak z dropem ?

­

tak jak na medium/easy, szybko nie jest.

A bony podane jakie działają na danej mapie?

Bony rozpisze po południu na naszym forum

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@metin2player czy jak Ci tam na imie Ty chory pojebie! Spamisz na każdym serwsze który startuje ze nie ma licznika.. Na Invori,Dreikonie i wielu innych serwerach które startują. Wyjdź k***a i nie wracaj bo nabijasz sobie tylko posty zamiast napisać coś sensownego. Dziwne ze jeszcze Cie nie zbanowali.. Ode mnie dostałbyś najpierw w mordę a później bana.. Nie wracaj juz !

erfgreg.png

Opublikowano

Czy do tarczy trzeba wbijać NNO czy jest ono wbudowane w kolejnych setach?

Z tego co na becie zrobiłem eq pvm/pvp to nie ma wbudowanego nno więc musisz wbić w bonach 1-5.

Opublikowano

@metin2player czy jak Ci tam na imie Ty chory pojebie! Spamisz na każdym serwsze który startuje ze nie ma licznika.. Na Invori,Dreikonie i wielu innych serwerach które startują. Wyjdź k***a i nie wracaj bo nabijasz sobie tylko posty zamiast napisać coś sensownego. Dziwne ze jeszcze Cie nie zbanowali.. Ode mnie dostałbyś najpierw w mordę a później bana.. Nie wracaj juz !

@NieNoo Nie rozumiesz że nie ma innej mozliwości sprawdzenia ilości graczy.Czy musisz pograc na 1k lipnych serwerow ktore obecnie wychodza aby sie o tym przekonac że to jedyna mozliwosc by ocenic serwer bez pobierania klienta i rejestracji?.Na ts3 gdy jakis lipny serwer padał to gracze ktorzy zainwestowali wręcz krzyczeli na właściciela aby wywalił licznik.Po tym zabiegu serwer i tak padł lecz o 1 tydzien pozniej i taki byle nabijacz kasy zrozumiał ze ten licznik mu przeszkadza i juz nie umieszczał go wiecej (zawsze to troszke grosza wiecej wpada).Dla tego myśle że pomagam graczom sugerując aby omijali takie serwery.Niby mozna podkrecic - zgadzam sie z tym lecz gdy serwer jest dobry i ma faktycznie ponad 1k luda to podkrecenie o nawet 500 nie robi wiekszej róznicy abym spokojnie zagrał na takim.Chyba założę oddzielny temat - czy licznik jest potrzebny czy nie ehhh.   

Opublikowano

@SuReK

Zauważyłem lekką niespójność. Mianowicie chodzi o pasy i tarcze. Tarcze maja abs odpowiednio (woj-ninja/sura-szaman) a pasy mają odpowiednio (ninja-sura/wojownik-szaman). Może wypadało by zmienić tak jak w tarczach ponieważ odpowiadał by to całości EQ. Po zmianie jeden pas (magiczne - sura/szaman) drugi pas (fizyczne - wojownik/ninja).

Zostanie to jakoś zmienione?

Współczesnego człowieka niszczy pośpiech. Nigdy się nie zatrzymuje. A przecież tajemnicą szczęścia jest umieć czasem przystanąć.

[ Michel Quoist ]

Opublikowano

Witam !

Tj server BETA?

czy juz Oficialny start wyruszył wraz z 5.04?

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

Opublikowano

Witam !

Tj server BETA?

czy juz Oficialny start wyruszył wraz z 5.04?

To już jest oficjalny serwer. Wbijaj, bo gra się super;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...