Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][1.10][RPG] MaRPG

marcoral

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A czy prezentacja wygląda jak z generatora? xD
"someofsampletext" napisałem z powodu ograniczenia MPC forum - aby założyć wątek musi być w nim określona ilość znaków ;)

Opublikowano

Uśmiałam się xD 
''Traktuj ich z należytym szacunkiem - nigdy nie wiesz, kiedy będziesz potrzebował ich pomocy '' 

1. RuchamDziwki12

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

NIE MA CO !!! Daje plusa xD

Opublikowano

Ciesze się chłopaki, że nie straciliście zajawki i nadal to tworzycie. Ja ze swojej strony mogę tylko przeprosić, że tak nagle po prostu zniknąłem, nie dając znaku życia, ale nie kręci mnie już to i słabo u mnie z czasem... ale nie tak to się załatwia.  Wielki szacun, powodzenia!

Opublikowano

Dalej brniecie, ciekawe czy dobrniecie - tego Wam życzę! Mam nadzieję, że wreszcie będzie jakiś dobry, Polski serwer RPG.

To wygląda jak sygnatura!

Opublikowano

prezentacja mega, chociaż niektóre końcówki obrysu są rozpikselowane a tekstura drewna po bokach rozmazana kompletnie.

serwer zapowiada się bardzo ciekawie, powodzenia w rozwoju, takich serwerów brakuje w Polsce! :)

sygnatura.png

Opublikowano

Dzięki raz jeszcze :)
Prezentacja jest już dawno nieaktualna, ale włożyłem w nią sporo pracy i, wydaje mi się, że mimo wszystko budzi zainteresowanie i zachęca do gry.
Wszystkim entuzjastom projektu polecam odnaleźć wątek projektu na stronie naszego sponsora - tutaj nowe informacje trafiają najszybciej.

Opublikowano

serwer zapowiada się mega.

jest to jedna z lepszych zapowiedzi serwera jakie śledzę, z ciekawości jakie nowinki z 1.10+ zostaną wykorzystane oraz jak.nie ma co ukrywać już na wersjach powyżej 1.5 można było zdziałać cuda ale to co się dzieje od wersji 1.9 jest po prostu czymś niesamowitym tyle możliwości tyle elementów które można zmieniać wedle własnych upodobań.

nowe potwory (takie fake np zombie posiadające odpowiednio zmienioną zbroję) , nowe przedmioty (mowa tutaj o aż ~5X1024 przedmiotach o własnych modelach , na upartego moża nawet dodać dodatkowy pasek many czy innego ustrojstwa( hełm odpowiednio zmieniony w resourcepack) , a to jest tylko wierzchołek góry lodowej bo można o wiele wiecej tylko najpierw trzeba wymyślić jak ! , i dlatego też śledzę postęp w tworzeniu serwera.

Opublikowano

​Dzięki za miłe słowa :)
Przy tworzeniu MaRPG korzystamy ze WSZYSTKIEGO co zostało kiedykolwiek wprowadzone do Minecrafta.
Od wersji 1.10 musieliśmy całkowicie pozmieniać system przedmiotów, aby zrobić miejsce dla nowych broni - od teraz niektóre z nich atakują wolniej (np. młoty), a niektóre szybciej (sztylety).
Bardzo dużo rzeczy się zmienia, dlatego zrezygnowałem z aktualizowania prezentacji - nie dam rady cały czas tak ładnie wszystkiego opisywać, skoro nie mam pewności, że jutro tego wszystkiego nie wyrzucę :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...