Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][1.10][RPG] MaRPG

marcoral

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 302
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Muszę Cię zasmucić - screeny nie pokazują prawdziwego oblicza serwera **muzyka z filmów grozy**

Prezentacja nie była aktualizowana już jakiś czas, a ja ciągle mam za mało czasu, aby zrobić następną, równie dopracowaną.
Ogólnie rzecz biorąc - teraz jest znacznie lepiej :D

Opublikowano

Muszę Cię zasmucić - screeny nie pokazują prawdziwego oblicza serwera **muzyka z filmów grozy**

Prezentacja nie była aktualizowana już jakiś czas, a ja ciągle mam za mało czasu, aby zrobić następną, równie dopracowaną.

Ogólnie rzecz biorąc - teraz jest znacznie lepiej :D

Czekam z niecierpliwością!

Opublikowano

Przecież ten serwer to cud miód i orzeszki <3

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

Wow... Od dłuższego czasu już poszukuję TAKIEGO serwera RPG. Już obserwuje jak idą prace nad serwerem.

I czekam, czekam na otwarcie!

Opublikowano

Dziękuję wszystkim, staram się zrobić co w mojej mocy, aby otworzyć go jak najszybciej. Zachęcam do obserwowania forum MaRPG (nie podam linka, bo prawdopodobnie zostałbym zbanowany za reklamę; po prostu odwiedźcie stronę serwera podaną w prezentacji), które spaja wszystkich entuzjastów projektu. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Zapowiada się epicko.

Pomimo ,iż nie lubię mmo w mc to chętnie zagram.

Fajnie gdy by były questy jak w metinie np.

Przynieś magikowi list od kowala #easy_skript

baner2.png

Opublikowano

Zapowiada się epicko.

Pomimo ,iż nie lubię mmo w mc to chętnie zagram.

Fajnie gdy by były questy jak w metinie np.

Przynieś magikowi list od kowala #easy_skript

Skojarzenie MaRPG z MMO w MC jakie znacie jest dla niego obrazą (takie MMO to najczęściej jakiś plugin McMMO z neta, parę innych, nawet niespolszczonych i voila'. Tutaj wszystko robimy od zera, a start planujemy najwcześniej dopiero za parę miesięcy)

Co do questów najlepiej zobrazuje to zapewne filmik:

https://www.youtube.com/watch?v=Z3nv2kMFcEg

Opublikowano

Na chacie zajdzie pewna modyfikacja:

Czat będzie widoczny tylko w obrębie miasta w którym znajduje się gracz. Jeżeli gracz znajduje się poza miastem, zamiast na chacie, wiadomość pokazuje się nad jego głową.

Opublikowano

Dziękujemy :)
Jeżeli projekt Ci się podoba, zaglądaj na forum - tam informacje o wszystkich aktualizacjach trafiają najszybciej. Ta prezentacja na MPC jest już mocno przedawniona, ale nie mam ostatnio czasu jej poprawić :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...