Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rapsodius [Dedyk] [Easy]

Ryuji

Rapsodius.pl  

634 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie na serwerze nowe kostiumy / skiny, które będzie można nałożyć na zbroje ?

• Tak
      452
    • Nie
      182
  2. 2. Czy chcecie reset serwera (równy start, bez bugów, ze zwrotem zainwestowanych sm) ?

• Tak
      245
    • Nie
      69

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 519
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahahhhhahha beka :D Padłem na spocie, a tu jeb :D Pusto w eq hahhahahahhahaha dobre żarty ;P

Jak widać grafika i 1000lvl to nie wszystko.

Btw. Kiedy to naprawicie? :D

­

Opublikowano

Hahahhhhahha beka :D Padłem na spocie, a tu jeb :D Pusto w eq hahhahahahhahaha dobre żarty ;P

­

Zrobi się rework i ponownie sie wystartuje. Innego wyboru nie ma, będzie trzeba sprawdzić wszystko od A do Z :)

Opublikowano

­

Zrobi się rework i ponownie sie wystartuje. Innego wyboru nie ma, będzie trzeba sprawdzić wszystko od A do Z :)

Gówno Ci zrobią a nie rework, widzisz jak się interesują serwerem to na co Ty liczysz?

Opublikowano

Gówno Ci zrobią a nie rework, widzisz jak się interesują serwerem to na co Ty liczysz?

NormiQ mówi prawdę. Teraz będą poprawiane błędy, robione aktualizację, a na końcu gdy wszystko będzie (miejmy nadzieję) dobrze to zrobimy ponowny start. A tak poza tym to skąd ty wiesz jak administracja interesuje się serwerem? Ty nawet nie wiesz ile teraz admin siedzi i poprawia ... Co prawda dzisiaj może sobie odpuścić, bo są święta, ale przez ostatnie 2 dni to prawie nie spał, bo poprawia i testuje wszystko na testowym serwerze.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Nie polecam serwera administracja ma wyje**** na graczy, pełno WH lata po m1 i rozwala każdego, mało tego każdy kogo zabił jakiś gość wypada eq z ekwipunku.

Sam masz wy.... . Po co banować ludzi na beta testach? Jak chcą to niech się bawią. Teraz administracja zajmuje się ważniejszymi sprawami niż jakimiś głupimi zabawami graczy w m1 ...

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Czekam !!!! Gdybyscie dzisiaj wystartowali mielibyscie udany start ;) Inne serwery swoją szanse zmarnowali i jest pelno graczy bląkających siępo forach ;)

Pozdrawiam Kolekcjoner :)

Opublikowano

Czekam !!!! Gdybyscie dzisiaj wystartowali mielibyscie udany start ;) Inne serwery swoją szanse zmarnowali i jest pelno graczy bląkających siępo forach ;)

Pozdrawiam Kolekcjoner :)

To prawda, ale jednak jest trochę pracy i tak szybko się nie da wyrobić :( A admin nie chce robić wszystkiego na szybkiego bo wtedy na pewno zostaną błędy.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

­

Czekam !!!! Gdybyscie dzisiaj wystartowali mielibyscie udany start  ;) Inne serwery swoją szanse zmarnowali i jest pelno graczy bląkających siępo forach  ;)

Pozdrawiam Kolekcjoner  :)

To prawda, ale jednak jest trochę pracy i tak szybko się nie da wyrobić  :( A admin nie chce robić wszystkiego na szybkiego bo wtedy na pewno zostaną błędy.

Wszedłem na chwilkę. Exp widzę poprawili (osoby na czacie w kilka minut z 500 na 507) Wypadanie EQ chyba też, skoro mobki mnie kilka razy zabiły i nic nie wyleciało.Ten serwer może w jakimś małym stopniu jest jeszcze do uratowania, chociaż 26,33,44 online, to niezbyt dobra wiadomość. 

"Nie chce robić wszystkiego na szybkiego bo wtedy na pewno zostaną błędy"  Trzeba mieć w sobie odrobinę cierpliwości, ale czy to się musi wszystko tak ciągnąć?  Tu może i GM się zajmuje, ma niby chęci, spójrz jednak na Predorię. O 10:06 była notka, że pojawiła się awaria całego serwera, temat zamknięty. O 10:49 już wszystko dobrze działało, da się? Aktualizacje do chwile, które trwają zresztą po 4-5 minut i wiele rzeczy poprawiają. Można? Kontakt z GM też jest bardzo dobry bo odpowiedzi lecą od nich co chwilę. Najwyraźniej projekt Rapsodius przerósł twórców. 
Opublikowano

Jeśli się Ryjek wyrobi, to możliwe że w następny weekend będzie ponowny start. 

Opublikowano

hmm jak wyrobicie sie z tym do weekendu i poprawicie co trzeba z checia wbije (ponownie)

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

nie polecam administracja ma serv w dupie wszystko aby sie kasy nachapać nie postoi długo pełne cheaterów na servie max 70 osob

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

Nie polecam serwera administracja ma wyje**** na graczy, pełno WH lata po m1 i rozwala każdego, mało tego każdy kogo zabił jakiś gość wypada eq z ekwipunku.

Sam masz wy.... . Po co banować ludzi na beta testach? Jak chcą to niech się bawią. Teraz administracja zajmuje się ważniejszymi sprawami niż jakimiś głupimi zabawami graczy w m1 ...

Czekaj, czekaj. Dobrze rozumiem?

Pozwolę sobie to rozpisać.

-Zapowiedź, obietnice, kolorowanie i zapewnianie, że wsio śmiga

-Start

-Bugi, spadek online

-Zapowiedź

-Beta

-Start?

No o takiej kolejności to jeszcze nie słyszałem. Czy kiedyś uda mi się trafić na słowną administracje? (oczywiście chodzi mi o startujący serwer)

Opublikowano

nie polecam administracja ma serv w dupie wszystko aby sie kasy nachapać nie postoi długo pełne cheaterów na servie max 70 osob

Nie ma serwera w dupie tylko teraz wszystko się powoli naprawia, teraz nie stoi serwer tylko można powiedzieć beta ... Tak masz racje cheaterzy są na serwerze bo nie widzę powodu banować kogoś na becie. Maks 70 - prawda, a ile się spodziewałaś/eś na becie?

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Nie ma serwera w dupie tylko teraz wszystko się powoli naprawia, teraz nie stoi serwer tylko można powiedzieć beta ... Tak masz racje cheaterzy są na serwerze bo nie widzę powodu banować kogoś na becie. Maks 70 - prawda, a ile się spodziewałaś/eś na becie?

Jaka beta?! Jaka kierwa beta... Zyebaliście, nie wyłączyliście serwera, nie było restartu to o jakiej Ty becie mówisz? Proponuje zapoznać się z podstawami zarządzania serwerem i podstawowymi pojęciami. 

Opublikowano

Jaka beta?! Jaka kierwa beta... Zyebaliście, nie wyłączyliście serwera, nie było restartu to o jakiej Ty becie mówisz? Proponuje zapoznać się z podstawami zarządzania serwerem i podstawowymi pojęciami. 

Bo po co mamy wyłączać serwer, jak teraz wszystko się powoli będzie naprawiało, a gracze, którzy zostali będą to sprawdzać i jak wyszukają to zgłaszają kolejne błędy na forum. Według mnie to lepsze niż admin by wyłączył serwer na ten tydzień/dwa i sam wszystko sprawdzał, bo sam mógłby coś przeoczyć. Nie wiem ile ty siedzisz na serwie, ale przecież 2/3 dni temu była tutaj na MPC ankieta o nowym starcie i taka decyzja zapadła, aż na forum było o tym głośno, więc nie wiem skąd to zaskoczenie. 

Sygnaturk_aaxnprw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...