Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 872
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Info:

Na serwerze wystepuje bug polegajacy na znianiu itemów, cofaniu stopnia ulepszenia, cofanie bonusów oraz bug z kupowaniem itemów w sklepach offline (kupujesz item, ale po chwili ci on znika).

Nie wiadomo czy administracja cos z tym robi.

Opublikowano

Info:

Na serwerze wystepuje bug polegajacy na znianiu itemów, cofaniu stopnia ulepszenia, cofanie bonusów oraz bug z kupowaniem itemów w sklepach offline (kupujesz item, ale po chwili ci on znika).

Nie wiadomo czy administracja cos z tym robi.

tez tak mam, tylko po relogu na inne ch, zmianie mapy.

Ps. info

http://board.rubinum.to/index.php?thread/3397-fortschritt-progress/
Opublikowano

Jest jakas polska gildia?

ZR_o79.gif

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć czemu nie moge sie zalogować, tworze konto pokazuje ze jest ok, na stronie moge sie zalogować ale juz do gry nie moge komunikat coś w sensie ze jest nieznany bład 

Opublikowano

12939257_957847914334187_1469339605_n.pn

jakaś pomoc ? co trzeba zrobić aby się zalogować?

serwer nie działa i tyle. 

dziwne bo ilosc ludzi online na stronie sie zmienia

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Parę nowych informacji dostałem, czy to pewne czy nie to nie wiem (gadałem z adminem na ts3) . W ten weekend naprawią wszystkie bugi, do tygodnia wrzuca event wielkanocny (może do sylwestra w końcu to dadzą ) oraz parę innych rzeczy, dużo przepraszali i tak dalej. Ja tam poczekam. Może będzie coś fajnego .Pozdrawiam - MPCforum

Mówię jak jest, zawsze.

Opublikowano

Jak serwer? w grze jest jakies tłumaczenie np. bonow itd?

Jest tłumaczenie bonów i prawie wszystkich itemków.

Po kilku dniach przerwy wszystkie bugi zostały naprawione. Kasa która znikła została cofnięta. Coraz więcej graczy wraca na serwer, w tej chwili 1500 online, więc zapraszam do gry  :)

Opublikowano

Ale serwer jeszcze nie jest ON? bo chcę wejść i jest serwer not yet online ? Kiedy ON ?

Serwer działa ( sam jestem w grze ;) )

Patchowales clienta?

Opublikowano

Ale serwer jeszcze nie jest ON? bo chcę wejść i jest serwer not yet online ? Kiedy ON ?

Patchowales clienta?

Usuwałem nawet rooty, zeby spatchowac jeszcze raz i nic, odaplam launchera tego patchera sciaga wszystko wchodze wybieram kanał wpisuje pasy i nie moge wejsc bo serwer off

Opublikowano

Patchowales clienta?

Usuwałem nawet rooty, zeby spatchowac jeszcze raz i nic, odaplam launchera tego patchera sciaga wszystko wchodze wybieram kanał wpisuje pasy i nie moge wejsc bo serwer off

próbuj na innych ch. mi pomogło. nie mogłem zalogować się na ch 1 i 2 ale na 4 juz moglem :)

skad roski?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...