Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 872
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co z jajkami wielkanocnymi? Na nagrody sie wymienia? Jak tak to jakie?

Ja za 6 dostalem 30 odlamkow 

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Z tego co słyszałem to serwer ON, ale logowanie OFF

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

No lipton jakis

Opublikowano

Rozumiem żeby serwer miał problem przez kilka dni ale nie kilka tygodni xDDDD

Serwer parodia, nie polecam.

?? wszystko dziala pieknie 

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Rozumiem żeby serwer miał problem przez kilka dni ale nie kilka tygodni xDDDD

Serwer parodia, nie polecam.

?? wszystko dziala pieknie 

No chyba nie. Non stop że nie został jeszcze otwarty ;)

1377019234-U697852.png

Opublikowano

do 16 gralem normalnei od rana dzialal a teraz ze nie zostal otwarty może cos robia ;D

serwer z*******y lepszy od polskich serwerow i nie mówiąc o tym ze po paru tygodniach się podniósł co w przypadku polskich serwerów nie ma opcji ;D

Opublikowano

do 16 gralem normalnei od rana dzialal a teraz ze nie zostal otwarty może cos robia ;D

serwer z*******y lepszy od polskich serwerow i nie mówiąc o tym ze po paru tygodniach się podniósł co w przypadku polskich serwerów nie ma opcji ;D

masz jakiś sposób na zarabianie? bo ja na 61 nie mam pomysłu żadnego ;/

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Gram od wczoraj :D wbilem 70 sobie metki bije i dropie zmianki i sellam jak narazie bo tez nie wiem jak zarabiac :D

ale teraz OFF jest nie wiem czemu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...