Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że dużo ludzi zaczyna, ale wszyscy w różnych królestwach...

Ktoś może będzie jakaś gildię organizował? Królestwo nie gra roli.

Zaczynaj gre w Shinsoo. Jest już co raz więcej polaków właśnie w tym królestwie. 

Na dniach będziemy zbierać ekipe do Polskiej gildi. 

Gram od tygodnia, ale w jinno i zastanawiam się czy zmienić... Wiesz może, czy jak zmienię królestwo to ślub z buffkiem dalej będzie aktualny? (w zamyśle zmiana obiema postaciami )

• Odpowiedzi 872
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server fajny. Samemu da się wszystko osiągnąć, grając od niedzieli bardzo duzo juz osiagnalem ;) Kto gra w jinno, jest jakas gildia? ;D 

Opublikowano

Gram od tygodnia, ale w jinno i zastanawiam się czy zmienić... Wiesz może, czy jak zmienię królestwo to ślub z buffkiem dalej będzie aktualny? (w zamyśle zmiana obiema postaciami )

Żeby zmienić królestwo nie możesz mieć ślubu, jak już zmienisz królestwo to musisz jeszcze raz poślubić swojego "buffa". 

Opublikowano

Server fajny. Samemu da się wszystko osiągnąć, grając od niedzieli bardzo duzo juz osiagnalem ;) Kto gra w jinno, jest jakas gildia? ;D

Ja w jinno, jak coś pisz do Reevenge

Gildii nie ma, bo wszyscy porozrzucani w różnych krolestwach...

Opublikowano

Ma ktoś może spolszczone nazwy ksiąg ? ponieważ nie są one spolszczone i ciężko wiedzieć która dla jakiej postaci jest 

Opublikowano

Ma ktoś może spolszczone nazwy ksiąg ? ponieważ nie są one spolszczone i ciężko wiedzieć która dla jakiej postaci jest

Przełącz język na ang to nazwy ksiąg przetłumaczy.

Opublikowano

server miodzio gram pare dni i juz sie dorobilem kasy na bosach 

Lykan ZarY 78lvl 

Sura Wp Drop 36lvl ZaryThC

Jinoo sa 2 albo 3 pl gildie polaków bardzo dużo codzinnie dochodzą nowi 

zapraszam na server

img_20160313115024_8b85d9790027eb1e480a3

Opublikowano

Grałem tu 2 miechy temu.Miesiąc temu wprowadzili hackshielda i wyłapałem za darmo bana.Pytałem się admina w grze czemu mam bana za nic, a on mi odpisał że jeśli mam bana to ich hackshield wykrył, że używałem hacków. Spytałem się go więc jakiego to hacka używałem to mi napisał że mam bana za używanie moovement speed hacka...tak używałem moovement speed hacka na serwerze, na którym od początku ma się 300+ szybkości ruchu, oczywiście twierdzi on że ich system jest niezawodny i wszelkie próby wytłumaczenia nic nie dały.

Opublikowano
Witam, zamierzam tu zacząć grać, jestem nowy, pomoże ktoś coś  :)?

Nie dość że serwer medium i easy start to ty jeszcze na start coś chcesz. Wszystko ze skrzynek ucznia dostajesz także nie wiem w czym problem

Opublikowano

Jak tam wygląda sprawa z cheatami da radę używać?

M2Bob działa, ale po paru minutach dostaniesz automatycznie bana z logów. :)

g0Tef.jpg

Opublikowano

Serwer godny polecenia gram od dwóch dni i gra się bardzo przyjemnie :). Nie lubię grać na serwerach zagranicznych no ale jak Polacy nie potrafią zrobić dobrego serwa to tak już później jest :D

k065g0.jpg

Opublikowano

A powie mi ktoś czy w przyszłości max lvl zwiększą?
Co na początku robić żeby zarobić od zera?

Czy Lykan to dobra postać do dropu? Jak go rozwijać?

Opublikowano

A powie mi ktoś czy w przyszłości max lvl zwiększą?

Co na początku robić żeby zarobić od zera?

Czy Lykan to dobra postać do dropu? Jak go rozwijać?

Tak, w planach mają zwiekszenie lv do 120 i dodanie nowych map z globala.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...