Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 872
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

znów coś nie działa ? 

nie da sie spatchowac klienta bo błąd wyskakuje. 

Co jest z tym serwerem...

Opublikowano

znów coś nie działa ?

Z tego co mówił MPCforum na filmiku Polacy przeprowadzaja ataki ddos na serwer. Widać żal dupe ściska, że nie potrafią zrobić tak dobrego serwera...
Opublikowano

znów coś nie działa ?

Z tego co mówił MPCforum na filmiku Polacy przeprowadzaja ataki ddos na serwer. Widać żal dupe ściska, że nie potrafią zrobić tak dobrego serwera...

Pajace i tak na tych gównach szkoda grac. 

Tylko kase z is by ciągneli. 

Oby szybko sie uwineli z odparciem tej bandy chytrych dzieci.

Opublikowano

Prosze Panstwa sciagnalem nowego clienta spatchowalem wszystko pieknie i mam ciagle cos takiego https://scr.hu/93M9Om jest w stanie mi ktos cos podpowiedziec ? 

dobra whatever wiem co jest grane i powiem krótko JEBAC POLAKÓW nic wiecej :) tylko polaczki zepsuja komus serwer bo sami nic zrobic nie potrafia 

Opublikowano

znów coś nie działa ?

MPCforum pier*oli tyle, że się go słuchać nie da.

" we have been attacked by other countries," Gdzie tu coś o Polsce :((:((

MPCforum i te jego "dochodzenia" śmiech na sali.

Opublikowano

we have been attacked by other countries = jesteśmy atakowaniu z innych krajów.

Czyli w tym są nie tylko polskie gówna. 

Nauczcie sie k***a eng.

Ma chłopak kontakt z adminem rubinium to i mogli powiedziec ze polacy też maczają w tym palce.

W sumie mnie to nie dziwi bo k***y tracą dobrych graczy i pustoszeją serwery jak i portfele.

Na rubiunium jest od c***a polaków a skoro są tu to na pewno nie u konkurencji.

Myślenie nie boli.

Tu nawet polak polaka ddosuje a co dopiero zagraniczny serwer i to w dodatku niemiecki.

Opublikowano

Wystawiłem 2k zmianek i zeszły wszystkie a na sklepie 2,5kk :> Podziękuje za grę jednak..

/

Opublikowano

Jak to jest ze na obcym serwerze żaden obcokrajowiec nie ksuje ani nie wyzywa.

Wpada jakis dzieciak z polski Ksuje na spocie i kozaczy pozdr.

Jebane plugastwo już i tu zawitało.

nick gracza

RobieMaxLvl

Opublikowano

nick gracza

RobieMaxLvl

No niestety jest to prawda, ostatnio dropiłem sobie itemki w dt, żeby zarobić coś kasy na początek, i jak jakiś typek chciał sobie iść na dt to po prostu do mnie napisał: "hello, can you logout?", lecz czasami wbijał jakiś polak, zabił mnie 3 razy po czym wysilił szare komórki i wyczerpując swój zasób angielskich słów napisał "LOG OUT".Skąd  wiedziałem, że to polak, otóż takim ludziom zazwyczaj towarzyszą jakieś gildie typu "PolishElite" czy coś innego z PL.Żeby nie generalizować nie mówię, że wszyscy polacy to k***y, ale jak już macie tą flagę czy skrót Polski w logo to się k***a zachowujcie kulturalnie a nie jak przysłowiowe polaki robaki do c***a.

Opublikowano

nick gracza

RobieMaxLvl

No niestety jest to prawda, ostatnio dropiłem sobie itemki w dt, żeby zarobić coś kasy na początek, i jak jakiś typek chciał sobie iść na dt to po prostu do mnie napisał: "hello, can you logout?", lecz czasami wbijał jakiś polak, zabił mnie 3 razy po czym wysilił szare komórki i wyczerpując swój zasób angielskich słów napisał "LOG OUT".Skąd  wiedziałem, że to polak, otóż takim ludziom zazwyczaj towarzyszą jakieś gildie typu "PolishElite" czy coś innego z PL.Żeby nie generalizować nie mówię, że wszyscy polacy to k***y, ale jak już macie tą flagę czy skrót Polski w logo to się k***a zachowujcie kulturalnie a nie jak przysłowiowe polaki robaki do c***a.

Boshe macie problemy .. no i dobrze, że ksują metin to rywalizacja i trzeba się napierd.lac inaczej będzie nudno ; > 

xD 

Opublikowano

Jeżeli jest online sporo osób, to możliwe, że zagram. ^^

Gra baaardzo dużo osób,uwierz.

#rein

Opublikowano

Jeżeli jest online sporo osób, to możliwe, że zagram. ^^

Gra baaardzo dużo osób,uwierz.

28 marca godzina 22:22

graczy online 2085

graczy online+sklepy offline 3007

graczy przez ostatnie 24h 9250

te liczby o czymś mówią, jak i to że polacy mają ból dupy, bo DDoS`y lecą tylko z polskich IP :)

Opublikowano

Polska społeczność dobrała się do tego serwera i zaczął się robić syf. Szkoda serwera, no ale cóż. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

20 mb internet to chyba za mało aby tu expić... co spot w v2 to mnie kicka.. daruje sobie bo nie ma co..

/

Opublikowano

Polska społeczność dobrała się do tego serwera i zaczął się robić syf. Szkoda serwera, no ale cóż. 

20 mb internet to chyba za mało aby tu expić... co spot w v2 to mnie kicka.. daruje sobie bo nie ma co..

Polacy są znani z tego iż niszczą serwery przez swoje zachowanie, expie/bije bossy na danym ch przychodzi niemiec i loga a polak wyzywa pada ale dalej walczy xD a co do p4w6i to ja zauważyłem iż w v2 kicka podczas padania :)

Opublikowano

nick gracza

RobieMaxLvl

Boshe macie problemy .. no i dobrze, że ksują metin to rywalizacja i trzeba się napierd.lac inaczej będzie nudno ; > 

rywalizacja ok. 

Tylko z kulturą której większości polskich graczy brak.

Wbija ci niemiec etc. na spot i jest kultura polak ksuje ordynarnie i jeszcze napisze f**k you bądz spierdalaj i to jest rywalizacja ?

Skoro cie jara taki typ rywalizacji to idz po polskich syfach grac z bandą dzieciaków (oczywiscie nie wszyscy są dzieciakami ale duża część owszem.)

Opublikowano

Wystawiłem 2k zmianek i zeszły wszystkie a na sklepie 2,5kk :> Podziękuje za grę jednak..

Dziwne :) Bo jakoś nikt nie ma takich problemów :).  Najwidoczniej pomyliły ci się 0 przy wystawianiu .

Miej pretensje do siebie :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...