Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak tutaj działa system vote4coins? Grałem kiedyś na shiro2 i tam wystarczyło zavotować i sm wpadały po chwili, a tutaj votuje i nie dostaję smów. Ktoś coś wie?

• Odpowiedzi 872
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Smow nie dostajesz, tylko coś w formie smoczych znaków. Jak zavotujesz musisz tam jeszcze raz kliknąć na stronie. :-)

g0Tef.jpg

Opublikowano
Dnia 12.12.2017 o 17:12, Ventos napisał:

Smow nie dostajesz, tylko coś w formie smoczych znaków. Jak zavotujesz musisz tam jeszcze raz kliknąć na stronie. :-)

dzięki wielkie mordeczko 

Opublikowano

Wracam po przerwie. A w oknie wyboru postaci komunikat - "please change your password to disable this message"

Ma ktoś podobnie ?

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Opublikowano

3k graczy chyba w peincie :)

jedyny event dobry to był wielkanocny- reszta to raczej pod expa (zwierzaki i te inne) nie zarobek

wiekszosc to tzw "stojaki na sklep", sa tak leniwi ze nie chce im sie, ubic na swoim poziomie 4 metki, wtedy czas sklepu jest 1 godz do przodu

licznik mozna podkrecic o czym wiekszosc graczy wie

serwer ma tyle samo do konca co durny Vesteris

cale szczescie ze zdazylem sprzedac likana :)

diablo3x.png

Opublikowano
Dnia 18.12.2017 o 21:16, psuj napisał:

3k graczy chyba w peincie :)

jedyny event dobry to był wielkanocny- reszta to raczej pod expa (zwierzaki i te inne) nie zarobek

wiekszosc to tzw "stojaki na sklep", sa tak leniwi ze nie chce im sie, ubic na swoim poziomie 4 metki, wtedy czas sklepu jest 1 godz do przodu

licznik mozna podkrecic o czym wiekszosc graczy wie

serwer ma tyle samo do konca co durny Vesteris

cale szczescie ze zdazylem sprzedac likana :)

Ty jestes ostro jebniety, z opinią, cenami XDDDD, i handlowaniem pod prezentacja.

EDIT: Sam mam Likana 86 z Eq luźno pozwalającym na zbijanie azraela, nie wydałem ani złotówki, zarobiłem na to w około 40 godzin grania :) Gra się bardzo przyjemnie, masa ludzi, obok Samii TOP1

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Witam,

jak wygląda tutaj gra?

Ostatnio nowy hype się chyba robi na ten server, jak wygląda ilość graczy?

Czy Likan jest tutaj dobrą postacią? Mówię tutaj o wysokopoziomowym EQ.

Czy server jest nudny? Bo z tego co czytam to same metki jedynie się bije.

Co wyróżnia ten server na tle innych serverów?

Będę wdzięczny za odpowiedzi ;) 

Opublikowano

Właśnie gram na Rubinum na początku byłem sceptyczny do serwera ale... Wydaje sie lepszy od International :)

Gra sie bardzo komfortowo, Exp wcale nie jest taki ciężki. Z metinów które rozbijemy lecą skrzynie (niebieskie/zielone) które lecą Zwoje egzo/rady oraz dropią zmianki 15szt

Na początku lepiej bic metki i potem sprzedawać kd'ki +0/3 sprzedawać do handlary ładne pieniądze mozna zarobić :)

Ludzi nie jest tak mało wrecz sporo.

Bardzo dużym plusem jest to ze mozna utworzyc nick nie na 12 znakow tylko na 20 i mozna dodac w nicku specjalne literki (niemieckie,czeskie,tureckie itp)

Bronie na 30lv +7/8/9 dropią z mini bossów w m2 (B0, Goo-pae itp) 

Opublikowano

cześć ludzie,

Wracam na serwer po długim czasie, posiadam 18lv Lykana z purpurą na P i chciałbym zarobić na mapach M2-Dolina-Sohan, tylko pytanie, czy opłaca się tym Lykanem wbić 30lv i nim dropić, czy raczej wbić sobie standardowo Bodziaka z aurą na P?

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

Gram Rubinum w sumie już od jakiegoś "dłuższego" czasu i gra na dłuższą metę samemu jest trochę nudnawa. Czasami chciałoby się porobić coś więcej niż zarabianie na swoje potrzeby. 

Mam swoją gildię w Chunjo także jeśli ktoś by chciał to zapraszam, po więcej info zapraszam na pw na forum lub w grze, można mnie znaleźć pod nickami: DogGoesWoof i CatGoesMeow.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak można tutaj zarobić od zera? Czy dam radę bez isa tutaj? Skończyłem grę na international ze względu na te lagi, bugi itp i nie mam gdzie grać. 

Opublikowano
22 godziny temu, Sztel1 napisał:

Jak można tutaj zarobić od zera? Czy dam radę bez isa tutaj? Skończyłem grę na international ze względu na te lagi, bugi itp i nie mam gdzie grać. 

Teraz bardzo ułatwili rozgrywkę nowym graczom, więc od zera można śmiało zaczynać grać. Ze skrzynek ucznia dostajesz cały is. Pierścionki, pety, wierzchowce kostiumy, fryzury i nakładki na broń. O is nie masz się co martwić. pozdro

g0Tef.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, Ventos napisał:

Teraz bardzo ułatwili rozgrywkę nowym graczom, więc od zera można śmiało zaczynać grać. Ze skrzynek ucznia dostajesz cały is. Pierścionki, pety, wierzchowce kostiumy, fryzury i nakładki na broń. O is nie masz się co martwić. pozdro

No okej opisałeś mi sprawe is, a jak wygląda sprawa zarobku od zera? 

Opublikowano

Dungeony Azrael/Razador/Nemere, z tych dungeonów idzie zarobić najwięcej. Więc opłaca się wbijać jak najszybciej maxa i robić dungeony. Drugi sposób zarobku, jak ogarniesz rynek to kupisz taniej, drożej sprzedaż. 

g0Tef.jpg

Opublikowano

Gra ktoś aktualnie na tym serverze? Bo chciałbym się dowiedzieć jak wyglądają na nim systemy u npc...

Opublikowano
Dnia 22.01.2018 o 20:33, p4w6i napisał:

a ludzi jest sporawo ? :D Likana polecacie ? 

Do dropu Likan jak najbardziej, do pvp to drewno jest. 

g0Tef.jpg

Opublikowano
Dnia 24.01.2018 o 00:59, Ventos napisał:

Do dropu Likan jak najbardziej, do pvp to drewno jest. 

Tzn. jak chce zaczac dropkiem zeby zarobic troche i potem postac pvp robic to lepszy likan czy bodziak? I wgl. dropkiem na jakim lvlu sie zatrzymac zeby zarabiac juz na postac/eq pvp? 

Jest jakis poradnik, film na yt cokolwiek z informacjami jak warto zaczac na serwerze? Bo jednak stoi długo, wiec pewnie jest jakas meta której warto sie trzymac na poczatku

Opublikowano

Najlepiej sie zarabia na 105lvlu, ponieważ masz najbardziej opłacalne dungi. Chyba, że sie uprzesz i chcesz zarabiać na małym poziomie, to polecam elitarne bossy. Elit zólw/ wróżka / czerwony smok / boss w red lesie. 

Drop :

35913558238921926240.png

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...