Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem - Borygard

Gość Borygard

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Haha Borygard śmieszny jesteś ja ty co umiesz to ts zajebać wes tu nie pisz że robisz za darmo

NIE POLECAM GO  

Witam też typa nie polecam robi i rozwala ts3 !!!!!

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD?

Nie rozumiem koledzy o  co wam chodzi ;d

Od miesiąca nikomu na pw nie odpisałem ani nie pomogłem bo blokady miałem to nie wiem jak miałem komuś rozwalić ts xD

Możliwe, że ktoś sie pode mnie podszywa to zapraszam na PW (dodajcie mnie, global moderatora to sie wyjaśni).

EDIT: 15:36

https://youtu.be/EHNQQiHuLZE

Opublikowano

Haha Borygard śmieszny jesteś ja ty co umiesz to ts zajebać wes tu nie pisz że robisz za darmo

NIE POLECAM GO  

Witam też typa nie polecam robi i rozwala ts3 !!!!!

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD?

Nie rozumiem koledzy o  co wam chodzi ;d

Od miesiąca nikomu na pw nie odpisałem ani nie pomogłem bo blokady miałem to nie wiem jak miałem komuś rozwalić ts xD

Możliwe, że ktoś sie pode mnie podszywa to zapraszam na PW (dodajcie mnie, global moderatora to sie wyjaśni).

EDIT: 15:36

https://youtu.be/EHNQQiHuLZE

Spokojnie Panie borygardzie podstawówka się bawi, też miałem ofertę współpracy z tymi ..... Ale odrzuciłem po krótkiej rozmowie stwierdziłem że poziom dna. xD

//Topic

Pana borygarda można jak najbardziej polecić. Posiada duża wiedzę na temat linux'a jak i samego teamspeak'a.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualne, można pisać na GG: 61330372 jak ktoś potrzebuje pomocy.

Opublikowano

Nie polecam.. Jeszcze ok. 2 miesiące temu latał po innych serwerach i wysyłał wiadomość "Za chwile serwer zostanie wyłączony.. Nowe IP: XXX.pl)

Jeżeli chcecie mieć stabilne serwery proponuje samemu się uczyć niż pisać do tego cebulaka..

Nie pozdrawiam.

Opublikowano

Dziękuję za opinię! <3, lecz jest ona trochę nie trafna ponieważ ja nie robię takich rzeczy panie Łukaszu :)

Pokazujesz tutaj swój poziom jaki z Sobą prezentujesz pisząc do mnie takie rzeczy, zresztą na całym forum to pokazujesz.

Tak, wole mieć mbota z neta niż kupionego (chociaż mam mbota, panel www, channel bota, anty vpn od Adamsa kupionego za moje własne pieniądze).

Cebulak? Tak możesz napisać do Klaskaia który za marnego 5 linijek bierze 10-20 zł albo za poprawienie kodu funkcji :)

Jedynym i prawowitym właścicielem jest Adams więc jemu powinieneś się przypucować a nie jakiemuś Przemkowi co kradł BotHelpera :) To się nazywa cebula aby wziąć czyjegoś bota i podpisywać pod Siebie, cudownie :) No ale cóż, myśl dalej swoim tropem rozumowania a wyjdziesz na ludzi.

I to jeszcze śmieszne nasyłanie twojego chłopaszka z serwera :) Obydwaj, przepraszam cała trójca z Klaskaiem jest Siebie warta.

Dziękuję za warna @Algade, @Soanger.

Opublikowano

Nikt nikogo nie nasyła, po prostu napisałem swoją subiektywną opinię, przy której będę się trzymać. O sytuacji z Przemkiem nic mi nie wiadomo, są to na pewno jakieś forumowe plotki.

@antyofftop

Nie polecam, nie potrafi przyjąć krytyki. 

Opublikowano

Dziękuję za opinię! <3, lecz jest ona trochę nie trafna ponieważ ja nie robię takich rzeczy panie Łukaszu :)

Pokazujesz tutaj swój poziom jaki z Sobą prezentujesz pisząc do mnie takie rzeczy, zresztą na całym forum to pokazujesz.

Tak, wole mieć mbota z neta niż kupionego (chociaż mam mbota, panel www, channel bota, anty vpn od Adamsa kupionego za moje własne pieniądze).

Cebulak? Tak możesz napisać do Klaskaia który za marnego 5 linijek bierze 10-20 zł albo za poprawienie kodu funkcji :)

Jedynym i prawowitym właścicielem jest Adams więc jemu powinieneś się przypucować a nie jakiemuś Przemkowi co kradł BotHelpera :) To się nazywa cebula aby wziąć czyjegoś bota i podpisywać pod Siebie, cudownie :) No ale cóż, myśl dalej swoim tropem rozumowania a wyjdziesz na ludzi.

I to jeszcze śmieszne nasyłanie twojego chłopaszka z serwera :) Obydwaj, przepraszam cała trójca z Klaskaiem jest Siebie warta.

Nie pokazuje swój poziom, tylko twój jaki parę miesięcy temu pokazywałeś w internecie.. Doskonale wiemy co robiłeś i jakim byłeś administratorem dla innych serwerów.. Więc nie wmawiaj tutaj nam że tak nie było.. Tylko się przyznaj.. Co do Przemka to może i bierze za marne 5 linijek 5-20 zł ale robi to wyśmienicie i jego boty są rewelacyjne, przydatne dla serwera.. Tak nazywam Cię cebulakiem.. Bo oceniasz kogoś pracę a sam nigdy swojej aplikacji nie napisałeś ani żadnej funkcji.. Oczywiście, pewnie powiesz mi to samo że nie napisałem.. Jednakże ja się nie bawię w programowanie a Ty idziesz tą drogą tyle że nic Ci nie wychodzi... Mówisz że kupiłeś mbot etc.. A wspierasz piractwo? Tak wgl.. Przypucować, nikomu się nie pucuje.. Przemka znam od paru lat i mam dobre zaufanie do niego i jestem zadowolony z jego usług, stąd korzystam z jego osoby.. Nikogo nie nasyłałem :) wystarczyło że też Cię zna i pamięta twoje wygłupy.

Opublikowano

Panie drogi, zostaniesz opluty w pewnym momencie przez niego tak ja kto zrobił Ci Aramek, tylko pieniędzy Ci braknie abyś nie miał jak zapłacić Klaskaiowi za jakiegoś bota ;)

Produkuj się tutaj w temacie, dla mnie aktywność tematu na +, jednakże niedługo twoje posty będą podpadać pod SPAM a za to jest WARN, oczywiście twoje posty będę zgłaszał.

Dziękuję za wasze subiektywne opinie, postaram się dostosować do nich (xD).

Na tą chwilę życzę wesołych świąt bo idą święta :)

btw. dodałem poprawkę GropAssignera, dodałem AntyVPN, binarkę ts3bota :) 

Tak jak wyżej pisałem, wesołych świąt :)

@Święty Mikołaj może Cie odwiedzi z Elfem :)

Opublikowano

Najbardziej śmieszy mnie Twoja osoba, która nie dość, że się ukrywa to ma trochę nierówno pod sufitem.
Co do poziomu u Ciebie jedyne co możemy zaobserwować to jego braki.
Od zawsze byłeś osobą, z której zdaniem nie liczy się nikt.
Może i biorę kwotę, którą napisałeś za "5 linijek", ale robię to z głową i wiem, że będzie działało.
Mam swoje osoby, które od sporego okresu, piszą do mnie o nowe aplikacje i do dziś nie było z tym żadnego problemu.
Osoba, która ma umiejętności powinna się cenić, a dla Was wszystkich najlepiej by było, gdybyście wszystko mogli dostać za darmo.
Pozdrawiam cieplutko.

ps. Robi wszystko za darmo, a znając życie gdyby wszedł na maszynę to zabrałby wszystko co się tylko da i przydałoby mu się. :)

Pozdrawiam Cię "Lulek".
Opublikowano

Panie drogi, zostaniesz opluty w pewnym momencie przez niego tak ja kto zrobił Ci Aramek, tylko pieniędzy Ci braknie abyś nie miał jak zapłacić Klaskaiowi za jakiegoś bota ;)

Produkuj się tutaj w temacie, dla mnie aktywność tematu na +, jednakże niedługo twoje posty będą podpadać pod SPAM a za to jest WARN, oczywiście twoje posty będę zgłaszał.

Dziękuję za wasze subiektywne opinie, postaram się dostosować do nich ( xD).

Na tą chwilę życzę wesołych świąt bo idą święta :)

btw. dodałem poprawkę GropAssignera, dodałem AntyVPN, binarkę ts3bota :)

Tak jak wyżej pisałem, wesołych świąt :)

@Święty Mikołaj może Cie odwiedzi z Elfem :)

Opluty? Ty już zostałeś opluty przez cały świat..

Co do współpracy z "Aramkiem Aka gWoycer" to nie było tak jak sobie to piszesz.. Sam wiesz że tak nie było.. A w sumie.. To pewnie nic nie wiesz bo nie miałeś nawet dostępu do serwera :) Ale Ci wyjaśnię jak było.. Ok z 2 lata temu współpracowałem z pewnym człowiekiem pod pseudonimem "Aramek". Współpraca trwała max. 3 miesiące.. Odszedłem dlatego że nie podobało mi się to że "Aramek" zbyt wiele sobie pozwalał jako "Właściciel".. m.in. nie podobało mi się jego zachowanie do użytkowników.

Pieniędzy mi braknie na opłatę botów? O czym Ty wgl piszesz.. Od kiedy "KlassKai" sprzedaje boty na raty? Chyba takiej osobie jak Ty która zarabia z posiłku dla powodzian..

Zastanawia mnie jedno.. Dlaczego osoba taka jak Ty posiada rangę "Technik Dział. TeamSpeak3"

Co do opinii: To nie polecam tego "pseudo technika"

Ps. Jedynie co pozostało Ci to zgłaszać posty..

Pozdrawiam Cię "Lulek".

Opublikowano

Prosiłbym wszystkich użytkowników o to, by nie prowadzili zbędnych kłótni. Wystarczy napisać jeden porządny post z opinią, istnieje również opcja edycji wypowiedzi, gdzie możecie odpowiadać na posty innych, by nie robić zbędnego spamu.

@Lukass

8zEMWkl.png

Opublikowano

Prosiłbym wszystkich użytkowników o to, by nie prowadzili zbędnych kłótni. Wystarczy napisać jeden porządny post z opinią, istnieje również opcja edycji wypowiedzi, gdzie możecie odpowiadać na posty innych, by nie robić zbędnego spamu.

Uważasz że nasze posty są brane pod spam? Przepraszam bardzo.. Ale ten człowiek "Borygard" jest to "Lulek" który lubi okradać innych i ich oszukiwać.. Dobrze że są tacy ludzie co potrafią się postawić i wypowiedzą się w tym temacie.. Wgl.. Z tego co widze masz Moderatora Metina, nie ts3.. Wiec pytanie. .Co ty tutaj robisz? Czas najwyższy zrobić porządek na tym forum bo od niedawna robi się wielki syf..

Zamiast moderatorzy cieszyć się z tego że taki "Lukass" czy kto inny piszę prawdę o tym gościu i uprzedza innych klientów od tego pseudo technika.. To jest na odwrót.

Nadal nie polecam tego "Borygard aka Lulek"

@Algade

To powiedź mi teraz, warnujesz osoby które wypowiadają własne opinie za spam? Skoro jesteś tak doświadczony to mam pytanie.. Wiesz na czym polega spam? Chcesz to zaraz zacznę spamować i cały dzień będziesz usuwał te posty.. Wyraźnie ja oraz inne osoby wyraziły własną opinie na temat tego "Pseudo technika".. Po to chyba jest ten temat aby "Borygard" dowiedział się jakim jest technikiem, nie tylko informując że chce pomagać.

Zastanówcie się co wy robicie na tym forum.. Bo od niedawna jest jeden wielki burdel.

Opublikowano

Oj Lulek Lulek jak ty teraz udowodnisz że to nie ty? Chociaż raz ci się już udało bo skoro osoba co łazi po teamspeakach i najpierw grozi że go wywali a potem to robi została technikiem działu TS3 na MPC to już wszystko jest możliwe...

jjVvjT4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...