Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem - Borygard

Gość Borygard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak najbardziej polecam, zna się na rzeczy i dobrze wie co robi.

Jednostka Centralna: Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 1050 Ti GAMING X | Procesor: Intel i3-7100 3.90Ghz | RAM: 8GB

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio trochę więcej roboty ale już wróciłem, do jutra odpisze na te 250 wiadomości xD Niektóre jeszcze dzisiaj pousuwam/odpisze :v

Odświeżam, aktualne.

Opublikowano

Ostatnio trochę więcej roboty ale już wróciłem, do jutra odpisze na te 250 wiadomości xD Niektóre jeszcze dzisiaj pousuwam/odpisze :v

Odświeżam, aktualne.

250 to Ty nawet ludzi na teamspeakach nigdy nie miałeś. Oferta całkiem przyzwoita, przeprowadziłem kilka testów i nawet coś potrafi, co aktualnie na tym forum jest rzadkością!

Polecam Dawidka z całego serduszka!  :v

Opublikowano

Szybko, dobrze, Polecam! miałem niejeden problem i we wszystkim mi pomógł, jeśli ktokolwiek będzie miał jakiś problem odnośnie teamspeak pisać do niego wiadomość na pw!

Opublikowano

Haha Borygard śmieszny jesteś ja ty co umiesz to ts zajebać wes tu nie pisz że robisz za darmo

NIE POLECAM GO  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...