Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem - Borygard

Gość Borygard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam zrobił wszystko szybko profesjonalnie, polecam Lulka  :) widać, że ma dużo doświadczenia B)

Po pierwsze kolego chyba coś się Ci pomyliło :) W przeciągu tygodnia nikt się do mnie nie zgłosił, tygodnia? Nawet więcej - póki forum nie działało to z nikim nie współpracowałem, więc kity możesz puszczać gdzieś indziej. A po drugie posty takiego typu będą zgłaszane do moderatorów/administracji bo już pisałem na ten temat dużo rzeczy, że oszczerstwa w moją osobę są fałszywe a po trzecie jeśli jest to multi konto MrBlant to zostanie ono również zgłoszone.

Polecam zrobił wszystko szybko profesjonalnie, polecam Lulka  :) widać, że ma dużo doświadczenia B)

Polecasz Lulka? Czyli jednak.. Borygard to Lulek :P

Ja osobiście nie polecam tego pana.

Thx, jednak ja to nie Lulek :) hehe

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pierwsze kolego chyba coś się Ci pomyliło :) W przeciągu tygodnia nikt się do mnie nie zgłosił, tygodnia? Nawet więcej - póki forum nie działało to z nikim nie współpracowałem, więc kity możesz puszczać gdzieś indziej. A po drugie posty takiego typu będą zgłaszane do moderatorów/administracji bo już pisałem na ten temat dużo rzeczy, że oszczerstwa w moją osobę są fałszywe a po trzecie jeśli jest to multi konto MrBlant to zostanie ono również zgłoszone.

Polecasz Lulka? Czyli jednak.. Borygard to Lulek :P

Ja osobiście nie polecam tego pana.

Thx, jednak ja to nie Lulek :) hehe

To nie jest kit pomagałeś mi przy serwerze parę miesięcy temu. Wchodziłeś na nicku Lulek to tak się do Ciebie teraz zwracam co w tym dziwnego?

Opublikowano

MÓJ NICK TO BORYGARD A NIE ŻADEN LULEK CZŁOWIEKU ............... ILE RAZY MAM PISAĆ, ŻE MYLICIE MNIE Z JAKIMŚ TYPKIEM -.-

Nigdy z Tobą nie współpracowałem więc nie wiem o co Ci człowieku chodzi. Ostatni raz piszę, że ja to nie Lulek!

@ref

Opublikowano

MÓJ NICK TO BORYGARD A NIE ŻADEN LULEK CZŁOWIEKU ............... ILE RAZY MAM PISAĆ, ŻE MYLICIE MNIE Z JAKIMŚ TYPKIEM -.-

Nigdy z Tobą nie współpracowałem więc nie wiem o co Ci człowieku chodzi. Ostatni raz piszę, że ja to nie Lulek!

@ref

Przypomniała mi się sytuacja jak byłeś u nas na serwerze rozmawiałeś z nami na kanale wszedł ktoś z mpcforum odrazu do mnie napisałeś żeby nie zwracać się do Ciebie Lulek :) Nie wiem czemu okłamujesz tutaj użytkowników jak dla mnie jest to śmieszne, ale i tak polecam znasz się na rzeczy  :) .

Opublikowano

znasz się na rzeczy :) .

Szczególnie na DDoSowaniu

Dowody może przedstawisz.

A teraz znów temat @Borygard i `Lulek którzy są całkiem innymi osobami lecz niektórzy cały czas mylą te 2 osoby chociaż było to już wyjaśniane i sprawdzane a nadal znajdują się mądrzy którzy wierząc w plotki rozsiewane przez osoby którym zależy na negatywnej opinii tych 2 osób.

Opublikowano

Polecam !

Osoba godna polecenia, miły, zawsze chętnie pomaga.

Opublikowano

polecam:)

Uzasadnij dlaczego - moderator może Cie zwarnować jeśli nie dodasz uzasadnienia.

Polecam!

Uzasadnij dlaczego - moderator może Cie zwarnować jeśli nie dodasz uzasadnienia.

siemanko jak możesz odezwij sie :) gg58256836

Witaj, masz kontakt w temacie głównym. Nie pisz takiego czegoś w tym temacie bo możesz dostać warna.

@ref

Opublikowano

Przejrzyście napisane podanie + usługi za darmo, jak w przyszłości będę potrzebował pomocy to na pewno się zgłoszę :)

Polecam!

Opublikowano

Polecam!

Polecam  ;)

Koledzy proszę uzasadnić albo napisać coś jeszcze żebyście warna nie otrzymali. :) To już nie mój wymóg :D

# REFFFFFFFF

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...