Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem - Borygard

Gość Borygard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odświeżam, polecam pisać mi na telegram :) Odpowiadam w kilka sekund jeśli otrzymam wiadomość.

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałbym polecić, bo prawdopodobnie pan @Borygard  Ma wiedzę, lecz..

Jakiś miesiąc temu, napisałem do niego z prośbą przy stronie.

Odpisał, lecz stwierdził, że nie ma czasu i zrobi niedługo.

Jak napisałem do niego tydzień później dostałem odpowiedź, że Praca jest na 1 miejscu, ale już niedługo to zrobi.

Za 3 dni minie miesiąc, a po pomocy nie ma śladu.

W dodatku jakiś czas temu napisałem do niego "Czy wiadomo coś już na temat tej strony", odpowiedzi już nie dostałem.

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Pasjonat
Opublikowano

Nie polecam , aka lulek @ borygard chodzi z rokatem @ VMWare oraz z Gremsonkowskim po TeamSpeak'ach i zaczynają banować ludzi lub Atakować w serwery. :)

Opublikowano

Witaj, dzieki za krytykę lecz bez takich bo takowych rzeczy nigdy nie robiłem. Chciałbym jakiś dowodów bo ja swojej opinii nie zepsuję. Btw. Ty wchodzisz Kwiadarcna różne serwery i straszysz ddosami.

#aktualne

Pasjonat
Opublikowano

Ja straszę?, to chyba ty chodzisz z gremsonkowskim oraz z rokatem i psujecie serwery TeamSpeakowe i atakujecie :).

Opublikowano

Nie polecam @Borygard ponieważ jest to inaczej pan Lulek' dowiedziałem się od osób trzecich więc nie polecam i dowiedziałem się także o jego przeszłości ;).

AOWD3IA.png

Opublikowano

Przeszłość przeszłością, dlaczego patrzy się na to co było, a nie na to co jest TERAZ? Widzę twoje starania na MPC i pomoc użytkownikom już od dłuższego czasu. Polecam współpracę z tą osobą, ponieważ widać, że można mu zaufać :).

Opublikowano

Nie polecam @Borygard ponieważ jest to inaczej pan Lulek' dowiedziałem się od osób trzecich więc nie polecam i dowiedziałem się także o jego przeszłości ;).

Ile razy dowiedziałeś się w tym zdaniu ? Znów Soanger bzdury rozgaduje albo ten Qmis? 

Przeszłość przeszłością, dlaczego patrzy się na to co było, a nie na to co jest TERAZ? Widzę twoje starania na MPC i pomoc użytkownikom już od dłuższego czasu. Polecam współpracę z tą osobą, ponieważ widać, że można mu zaufać :).

Przeszłość ? Zawsze byłem, jestem i będę tym samym człowiekiem, plotki na moją osobę zaczęły się jak jakiś typek zaczął rozpowiadać bzdury a sam rozsiewa to Soanger :) 

zobacz pw

Już patrzę :v

ref :)

Opublikowano

Przeszłość ? Zawsze byłem, jestem i będę tym samym człowiekiem, plotki na moją osobę zaczęły się jak jakiś typek zaczął rozpowiadać bzdury a sam rozsiewa to Soanger :)

Też byłem tą samą osobą i jestem nadal, ale inni ludzie - inne plotki. Życie... ; x

Opublikowano

Polecam zrobił wszystko szybko profesjonalnie, polecam Lulka  :) widać, że ma dużo doświadczenia B)

Opublikowano

Polecam zrobił wszystko szybko profesjonalnie, polecam Lulka  :) widać, że ma dużo doświadczenia B)

Polecasz Lulka? Czyli jednak.. Borygard to Lulek :P

Ja osobiście nie polecam tego pana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...