Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem - Borygard

Gość Borygard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaka czcionka obrazków

Grafikę wykonał dla mnie @Soanger :) Napisz do niego jeśli chcesz się tego dowiedzieć.

Dalej aktywne? 

Tak dalej aktywne i raczej ciągle.

Podaj TS'a na PW [Odpisz na wiadomość prywatną] :)

Napisałem wiadomość prywatną.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam osobę

Dlaczego?

• Miła
  • Pomocna
  • Wie co robi
  • Szanuje innych
  • Szybka i bez problemowa pomoc
Opublikowano

lBm0lCu.png

Witajcie, mam na imię Dawid. W obecnym roku skończyłem 24 lata.

Interesuję się głównie informatyką.

Teamspeakiem zajmuję 4 lat.

4XiRIDy.png

• Tworzeniu stron www.
  • Tworzeniu desingów serwerów teamspeak3.
  • Tworzeniu forum ( IPB/MYBB/PRZEMO ).
  • Instalacji różnego rodzaju oprogramowania na systemie LINUX.
  • Instalacji botów ( mbot, iHelp, avn, exus, poke, różnego rodzaju perl ).
  • Ustawienie permisji ( rangi etc. )
  • Zabezpieczeniu serwera teamspeak3
  • Instalacji podstawowych firewalli ( ograniczenie wysyłania pakietów )
  • Pisania próśb o licencje NPL
  • Ustawiania licencji 

s9YPout.png

• Napisania "polecam'. 
  • ROBIĘ WSZYSTKO ZA DARMO!

9cijik0.png

• POMAGAM NA FORUM ORAZ NA PW. Jeśli chcesz mnie na serwerze napisz posta bym odpisał na PW. :v
  • Prywatna wiadomość na forum
  • Email: [email protected]

NqkKFje.png

Godna osoba do polecenia, aby więcej osób takich jak on pomagała. Człowiek konkretny, znający się na rzeczy.

Opublikowano

Hej potrzebuje pomocy napisz pw :)­

Dawno napisałem, nie odpisałeś do tej pory.

Odświeżam.

Opublikowano

jprd borygard ty to zdolny jesteś mojemu ziomkowi ts'a rozwalić kur wa włamuje się na ts-offline.pl banuje każdego usuwa rangi i kanały powód bana 'zmiana ip pgc24.pl ' wale was

Opublikowano

jprd borygard ty to zdolny jesteś mojemu ziomkowi ts'a rozwalić kur wa włamuje się na ts-offline.pl banuje każdego usuwa rangi i kanały powód bana 'zmiana ip pgc24.pl ' wale was

Odpisałem w temacie iż to niemożliwe aby ktoś się włamał poprzez skrypt GroupAssignera. Jeśli nie miał zainstalowanego PHP to każdy widział KOD STRONY więc proszę o zbędne pisanie takich rzeczy oraz sprawdzenie jakich passów/kto się logował na serwer.

@ref

Opublikowano

Zobacz PW

Za chwilę Ci to zrobię, zedytuj post i napisz opinię - proszę. < miałeś zmienić twój ^ post abyś czasem warna nie dostał :makka:

Potrzebuje drobnej pomocy, napisałem na pw.

Nie ma twojej wiadomości bądź ją wczoraj usunąłem - napisz jeszcze raz.

Opublikowano

Popraw ten wiek kolego.. :)

Po twojej pisowni widać, że nie masz 24 lat ;))

Maksymalnie dałbym Ci 17 lat. (zapewne zaczniesz mnie nazywać dzieckiem itp.. [albo zawołasz mnie na ts'a, żeby pochwalić się głosem hueh])

Widziałem twoją rekrutację, jeżeli pracujesz jako urzędnik państwowy to wyślij mi na prywatnej wiadomości certyfikat (dla pewności).. Pamiętaj, że osoba "na kasie", czy "człek na recepcji" w urzędzie miejskim nie jest urzędnikiem państwowym. Na certyfikacie możesz zamazać dane osobowe ale rocznik możesz zostawić ;)

Zaciekawiłem się twoim "przypadkiem", ponieważ przeczytałem twoje podanie.. ponieważ zawiera za dużo błędów składniowych jak na 24 latka a tym bardziej dla urzędnika państwowego (min. "moje ilość postów"(tutaj okej może pomyliłeś literkę.), "Posiadam brak punktów ostrzeżeń, moją wadą jest iż dostałem 2 razy bana.", "Teamspeakiem zajmuję 4 lat.") + zachowanie no kolego proszę... Jeśli masz głos przypominający głos 20-sto paro latka nie znaczy, że możesz się za niego podawać ;)

+ Piszesz, że zajmujesz się teamspeakiem 3 od 4 lat.. Na podaniu, że zajmowałeś się teamspeakiem 2 i zacząłeś od samego początku teamspeaka 3 coś mnie się nie wydaję.. :) TS3 został wydany dość wcześniej. :)

ANTY-WARN

Borygarda nie znam, ale chętnie bym poznał ;)

Oczywiście polecam, coś się tam zna chłopak :P

Opublikowano

Popraw ten wiek kolego.. :)

Po twojej pisowni widać, że nie masz 24 lat ;))

Maksymalnie dałbym Ci 17 lat. (zapewne zaczniesz mnie nazywać dzieckiem itp.. [albo zawołasz mnie na ts'a, żeby pochwalić się głosem hueh])

Widziałem twoją rekrutację, jeżeli pracujesz jako urzędnik państwowy to wyślij mi na prywatnej wiadomości certyfikat (dla pewności).. Pamiętaj, że osoba "na kasie", czy "człek na recepcji" w urzędzie miejskim nie jest urzędnikiem państwowym. Na certyfikacie możesz zamazać dane osobowe ale rocznik możesz zostawić ;)

Zaciekawiłem się twoim "przypadkiem", ponieważ przeczytałem twoje podanie.. ponieważ zawiera za dużo błędów składniowych jak na 24 latka a tym bardziej dla urzędnika państwowego (min. "moje ilość postów"(tutaj okej może pomyliłeś literkę.), "Posiadam brak punktów ostrzeżeń, moją wadą jest iż dostałem 2 razy bana.", "Teamspeakiem zajmuję 4 lat.") + zachowanie no kolego proszę... Jeśli masz głos przypominający głos 20-sto paro latka nie znaczy, że możesz się za niego podawać ;)

+ Piszesz, że zajmujesz się teamspeakiem 3 od 4 lat.. Na podaniu, że zajmowałeś się teamspeakiem 2 i zacząłeś od samego początku teamspeaka 3 coś mnie się nie wydaję.. :) TS3 został wydany dość wcześniej. :)

ANTY-WARN

Borygarda nie znam, ale chętnie bym poznał ;)

Oczywiście polecam, coś się tam zna chłopak :P

Policjant - urzędnik państwowy, pilnujący porządek oraz ochrona bezpieczeństwa i ludzi.

Nie traktuję forum jako życia prywatnego więc nie jestem w cale zmuszony do wysyłania Ci żadnych dokumentów uprawniających mnie do tego co robię, oczywiście jeśli sam Makin zażąda ode mnie takich dokumentów to chętnie mu podeślę. Legitymację szkolną mam Ci wysłać ? :yay:  :yay:  :yay:

Dominiku, Lipiec 24, 1991 na pewno się wtedy urodziłeś? Może mi podeślesz dowód osobisty? :]  B) 

:makka:

Przepraszam, lecz piszę ten post aby rozwiązać problem który tworzy wyżej pan. B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...