Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę technikiem - Borygard

Gość Borygard

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Borygard

Witaj!

Napisałem na PW. Bardzo prosiłbym o odpisanie!

Z góry dziękuję!

Cześć, odpisałem.

Active

Nadal.

Nowicjusz
Opublikowano

Oj Lulek Lulek :(( Nie polecam współpracy był na moim serwerze Technikiem od paru miesięcy dzisiaj zbanował wszystkich użytkowników jednym kliknięciem, rozwalił serwer na dodatek groził ddosami  ^^ 

38a9cf2bda1e8.png

Nie pozdrawiam :D

Opublikowano

Kolesia chyba ponioslo zjebal serwer bez powodu ludzie jesli chcecie z ta osoba wspolpracowac to powodzenia rozjebie wam ts 1 kliknieciem tyle z mojej strony i chlopie nie groz ddosami

Opublikowano

Nie polecam, gdy znudzi mu się współpraca po prostu banuje wszystkich z powodem. Nowe IP: PGC24.PL. A wydawałeś się być odpowiedzialną osobą....

Opublikowano

Oj Lulek Lulek :(( Nie polecam współpracy był na moim serwerze Technikiem od paru miesięcy dzisiaj zbanował wszystkich użytkowników jednym kliknięciem, rozwalił serwer na dodatek groził ddosami  ^^

38a9cf2bda1e8.png

Chyba mnie z kimś mylisz kolego. btw. dostałeś bana na evo-speak.pl a później na pgc24.pl to ja już nie mam pojęcia czego ty chcesz.

Kolesia chyba ponioslo zjebal serwer bez powodu ludzie jesli chcecie z ta osoba wspolpracowac to powodzenia rozjebie wam ts 1 kliknieciem tyle z mojej strony i chlopie nie groz ddosami

Armia matiego? Nie chciałem mu dać panelu @K-Scripts i już płacz?

Nie polecam, gościu po paru miesiącach zbanował wszystkich użytkowników  i usunął wszystkie rangi ...

pzdro

Nie polecam, gdy znudzi mu się współpraca po prostu banuje wszystkich z powodem. Nowe IP: PGC24.PL. A wydawałeś się być odpowiedzialną osobą....

<23:269> Channel "Nowe IP: Evo-Speak.PL" was delete

Fajne nazwy kanałów dajesz :)

btw. Ja nigdzie nie banuje ludzi, jak tak to dowody w postaci UID bądź innych rzeczy kierować do administracji forum koledzy.

Aktuallne :D

Nowicjusz
Opublikowano

38a9cf2bda1e8.png

Chyba mnie z kimś mylisz kolego. btw. dostałeś bana na evo-speak.pl a później na pgc24.pl to ja już nie mam pojęcia czego ty chcesz.

Nie polecam, gościu po paru miesiącach zbanował wszystkich użytkowników  i usunął wszystkie rangi ...

pzdro

<23:269> Channel "Nowe IP: Evo-Speak.PL" was delete

Fajne nazwy kanałów dajesz :)

btw. Ja nigdzie nie banuje ludzi, jak tak to dowody w postaci UID bądź innych rzeczy kierować do administracji forum koledzy.

Aktuallne :D

Daj spokój Lulek kogo Ty chcesz dalej okłamywać? Nie rozumiem tylko dlaczego to zrobiłeś, ale trudno wiedziałem że prędzej czy później coś odwalisz tyle ode mnie nie będę się z tobą użerał na forum  ;)

Opublikowano

Nadal aktualne, ciągle aktualne.

Odświeżam.

-----

Panowie/panie pamiętajcie, że nigdy nie pobieram płatności za pomoc, proszę ignorować osoby które proszą w moim imieniu o takie rzeczy.

Opublikowano

38a9cf2bda1e8.png

A skąd takie przypuszczenia że to Lulek chyba pomyliły wam się oosby. Ja osobiście polecam użytkownika ale bardzo ciężko z ta osobą się skontaktować ale przypuszczam z powodu takiego gdyż otrzymuje dziennie xxxxx wiadomości w sprawie serwera.  

Teraz mogło to się zmienić gdyż posiada w swoim profilu numer gadu :)

PS: Odpisz na PW :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...