Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde ,  wczoraj wielki start był . Rozumiem spoty zajete, metiny i bossy . Bicie po 10 osob na spocie ale no kurde bez przesady ze na drugi dzien po calym dniu metina nie idzie prawie znalesc w av1 i av2 , spoty tak samo . Easy ale no kurde expie i expie ( bez is ) i na easy to mi nie wyglada . Respy bossow i metinów to porażka , kiedys grałem na s1 i chyba nie wiem jak to zrobilem ale nigdy problemu z metinem nie mialem czy z expem a tu sie pojawia .  Poprawcie to i to szybko . Kiedy pojawi sie aktualizacja   ?  Chwilowo nie polecam ale tylko ze wzgledu na nie dostosowanie serwera pod ilosc  graczy a reszta jest dobrze :)

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedyne co przypomina to starego dreikona to tylko nazwa.

Tak samo jedyny plus to tylko ilosc graczy .

do 90 lvl zadnej misji . Zadnych ulepek na eq ;d jedynie misja na biologa ktora robi sie 3 minuty ....

TOTALNA NUDA , pewnie na wyzszym lvl jest inaczej ale tego nie wiem :P

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Jak widać, nie tylko mi się nie podoba ta nowa edycja, która została zrobiona na odwal.

Przykro mi to stwierdzić, ale starego Dreikona przypomina z nazwy. Wstrzymuję się póki co z grą, chcę zobaczyć jak będzie wyglądała sytuacja za kilka dni, bez sensu jest wydawanie teraz złotówek na serwer by potem żałować. W sumie, nie miało prawa to wypalić, bo serwer prawdopodobnie był robiony w 2-3 tygodnie;/ 

Szkoda, zawiedliście nas. 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Jak widać, nie tylko mi się nie podoba ta nowa edycja, która została zrobiona na odwal.

Przykro mi to stwierdzić, ale starego Dreikona przypomina z nazwy. Wstrzymuję się póki co z grą, chcę zobaczyć jak będzie wyglądała sytuacja za kilka dni, bez sensu jest wydawanie teraz złotówek na serwer by potem żałować. W sumie, nie miało prawa to wypalić, bo serwer prawdopodobnie był robiony w 2-3 tygodnie;/ 

Wiesz jak ten serwer wygląda jak by go robili 2 dni  

Opublikowano

Wiesz jak ten serwer wygląda jak by go robili 2 dni  

Oni prawdy i tak nie powiedzą, ale nie powiedzą przecież, że ogarnęli to dziadostwo w 2-3 tygodnie, bo aż wstyd. Można połączyć fakty, od kilku miesięcy pracowali nad s2 ( medium ), przypuszczalny start miał być w lutym/marcu. Naglę wyskakują z informacją, że startują z reaktywacją starego dobrego Dreikona Easy, mija 2/3 tygodnie i mamy ten owoc wstydu. Coś ominąłem? Azoom, True itd. i tak powiedzą, że start s1 był planowany od dawna, ale nic o tym nie mówili itd... Kurde, w ogóle jak mają czelność porównywać to do legendarnego Dreikona? 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Oj, trzeba będzie zrobić sobie przerwę i poczekać na rozwój wydarzeń.

W sumie szkoda, bo starego zajeb**** Dreikona, to " coś ", przypomina tylko z nazwy. 

Szkoda. ­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Mi tam gra się z*********e nie wiem co wam nie pasuje. 

Tylko jak większość wbiła 100 lvl i stoi tylko w m1 i płacze, że słaby exp... I tak juz po 1 dniu jest max lvl. 

Opublikowano

Tylko jak większość wbiła 100 lvl i stoi tylko w m1 i płacze, że słaby exp... I tak juz po 1 dniu jest max lvl. 

moze to, ze ten pseudo serwer ma przed nazwa [Easy] ? Z ktorej strony jest easy ?

Opublikowano

A grałeś w 2k13 na starej edycji? Gdybyś grał to byś nie pisał takich głupot. 

Gadałem ludźmi z starych topowych gildii, im też ten wytwór kilku tygodniowej pracy na takich samych plikach jak Idanis, nie spodobał się. Hajs, hajs, hajs. hajs, hajs.

Może ten s2 medium, który koniec końców was pokonał, będzie bardziej dopracowany ;] 

Opublikowano

A grałeś w 2k13 na starej edycji? Gdybyś grał to byś nie pisał takich głupot. 

Gadałem ludźmi z starych topowych gildii, im też ten wytwór kilku tygodniowej pracy na takich samych plikach jak Idanis, nie spodobał się. Hajs, hajs, hajs. hajs, hajs.

Gralem od 1 dnia starego dreikona.

Opublikowano

Max lvl w 1 dzień, a płacz o expa xD

Ludzie zabijcie się

Kto placze o expa ? Placzemy o ulepszacze ktorych nie mozna zdobyc, chyba, ze chcesz czekac 213890721 godzin na bossa i 50 osob ktore bedzie chcialo ci go zabrac.

Opublikowano

Max lvl w 1 dzień, a płacz o expa xD

Ludzie zabijcie się

Bo obecni gracze sa tak niedojebani że albo płacz że exp za słaby albo wbicie max lv w dzien i pierdoloenie po 2dniach ze nie ma co robic na serwerze i szukanie kolejnego

Opublikowano

Item shop drogi.. 30 zł za peta? Sporo :D, myślałem że za 20zł PSC uda sie kupić kostium i fryzure a tu klops :x

Opublikowano

25 zl pet/ 20 zl kostium/ 20 zl fryzura/ 20 zl mount/ 20 zl gowna na peta + klucze do skinow na bron ktore daja bonusy. JEDYNE 105 ZL PRZELEWEM KUP JUZ TERAZ A BEDZIESZ ROZPIERDALAL WSZYSTKICH. POLECAM BONUS GCB.

Opublikowano

To rework idanisa

Pare rzeczy zmienione takze..

Raczej idanis to był rework dreikona ;p Bo dreikon to dreikon xD 

Czekam na zmniejszenie czasu respów i dodanie ch, bo w tej chwili grać się nie da, tyle ludu ;P 

xD 

Opublikowano

Wszystkie ulepszacze w IS (potwory, metiny, bossy i dropowiska), ktoś, kto przyjebie w isa  ma całe eq na max lv w 1h, no to ładnie daliście dupy z tym.

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Jakby kogoś interesował wygląd M1 o północy:

CH1 M1:

Chunjo:

3273514560961851424276.jpeg

Jinno:

1978814560961851424276.jpeg

Shinsoo:

1148714560961851424276.jpeg

Opublikowano

no jak ktoś przysmaruje w IS to ma taką przewage że to głowa mała .. no cóż. Za 100 zł możecie być ,,krulem,, serwera:D

Opublikowano

Dreikon różnił się tym od innych serwerów tym, że miał strasznie taniego isa, ale teraz przesadziliście .. rozumiem chcecie troszkę więcej zarobić, no ale proszę was bez przesady. Masakra. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...