Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dreikon - Nowa Edycja

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie czy będzie poruszony system łowienia i górnictwa? ;)

System górnictwa będzie dokładnie taki sam jak na S1 (czyli szybkie, przyjemne kopanie).

System łowienia pojawi się w którymś z updatów, ponieważ cały system musi być dobrze przemyślany, aby łowienie było łatwe, przyjemne, opłacalne, ale nie było przymusem ;)

Bo przeważnie na serwerach jest tylko i wyłącznie latanie na dungi, przy którymś tam setnym razie zaczyna się robić nudne, a takie łowienie czy górnictwo znacznie urozmaici grę.

Mam nadziej, że kontakt z graczami administracja będzie miała bardzo dobry bo to przede wszystkim podstawa.

Oby tak dalej ! :)

Z pewnością postaramy się rozwijać rozgrywka na tyle ile będzie to możliwe. Już mamy kilka pomysłów, które czekają na realizację :)

Wszystkie kostiumy ze spoilera będą w IS'ie? Czy część jest na eventy?

Z prezentacji będą w IS. Na eventach jednak na pewno nie będą gorsze ;)

pIOuQ29.png

• Odpowiedzi 382
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer fajny ale szkoda że to Dreikon v3

mimo wszystko warto polecić bo przynajmniej administracja ogarnięta

Bedzie łatwo i przyjemnie z expem i eq więc to żadna strata że konta zostają na V2. ;)

Opublikowano

Kiedy start panowie ? Jakaś przybliżona data ?

MAX Bony ?

6/7 chyba brak ?

Postacie zbalansowane pod względem expa i pvp ?

20.06.2016 planowany start serwera ;)

6/7 brakk

Max bony nie mam pojęcia jakie

Myślę, ze będzie balans postaci ;)

Opublikowano

Jak wygląda pvp na maxie? Pvp typu kto pierwszy skilla użyje czy może bardziej trzeba pobić się trochę na combo i skille

Opublikowano

Jak wygląda pvp na maxie? Pvp typu kto pierwszy skilla użyje czy może bardziej trzeba pobić się trochę na combo i skille

Jeżeli nic nie ruszali w wartościach bonusów, tym śmiesznym "balansie" postaci i w ogóle. To kiedy na s1, był maksymalny 160, to WP był nie do zajebania :) Zawsze królował w pvp, potem był BM i reszta postaci.

Co do serwera, bardzo fajny pomysł powrót do tego co było kiedyś. Ciekaw jestem czy atmosfera będzie taka sama jak wtedy. Piękne czasy. Polecam i pozdrawiam, Indywidualny z s1-max160  :) [Jak są jakieś mordy co były w gildii zupkaodtrue, to zapraszam na PW, można pomyśleć o reaktywacji :D]

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Balans zostaje jaki był? Można grać WP? :P

Balans będzie robiony na nowo. Postaramy się aby postacie miały mniej więcej równe szanse ;)

Kiedy start panowie ? Jakaś przybliżona data ?

MAX Bony ?

6/7 chyba brak ?

Postacie zbalansowane pod względem expa i pvp ?

Bonusy będą wbijać od razu max.

6/7 brak

Postacie będą zbalansowane ;)

Chcemy żeby było około 200k+ hp, a skille biły na tyle żeby trwały ponad 2 serie ze skilli.

Ale nie jest to jeszcze ustalone więc nadal można edytować :v

Opublikowano

Nie ma zdjęcia fryzur, jbc.

1.) Czy przedstawione kostiumy, wierzchowce, pety to całość czy są jakieś w IS, których nie pokazaliście ?

2.) Czy będą tematyczne eventy jak na starej edycji, np. Event Wielkanocny, Halloween na których można był zdobyć unikatowe sety z bonami jak z IS'u ?

3.) Czy bossy będą odpychać ?

4.) Co ile resp bossów i metinów ?

5.) Będzie przedstawiony wygląd broni do expa ?

6.) Czy wierzchowce mają taką samą szybkość ?
7.) Na wierzchowca wchodzi sie tak jak na konia, czy trzeba czekać kilka sekund ?

8.) Czy poradnik na temat opisu przedmiotów w IS będzie od razu na starcie ? jeśli już będę kupował to chciałbym wiedzieć jaki przedmiot kupuje, by nie kupić niechcianego przedmiotu...

@ZnowuJa

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Stary dobry dreikon. Trochę niski maksymalny lvl, oby był zwiększany 

Opublikowano

Bardzo dobrze wspominam starego Dreikona, jednak teraz nie zagram... Z reworkami jest tak, że nudą wieje, jeżeli się na poprzedniej wersji dużo osiągnęło.

Ale serwer polecam, ze względu na administracje, która na pewno nie oleje sprawy, a serwer będzie stał na 100% bardzo długo.

Opublikowano

Czy ze skrzyni ze skinami mogę trafić 2x to samo, czy tak jak w lolu tylko jednorazowo jeden skin?

Bardziej jak cs, można trafić 2x to samo

Pomocnik
Opublikowano

Zagram napewno.

Noon / Fatum :lenny: :lenny:

wolf-of-wall-street-leonardo-dicaprio-sl

Odwiedziłem Hades jak Achilles i znów wracam
nie mam słabych punktów bo mnie zanurzyli w adidasach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...