Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

JarajTo ♋

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 849
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W godzinach popołudniowych będzie można spodziewać się najlepszego eventu na serwerze - dropu Skrzyni Królów.

Można z niej zdobyć peta na 30dni oraz dzika i tygrysa bengalskiego na 20 dni użytkowania.

W między czasie trwają inne mniejsze eventy od białego rana.

https://www.youtube.com/watch?v=qDEca2IRhxY

Opublikowano

Tyranka do rana i właśnie wtedy powinien pojawić się kalendarz eventów na miesiąc Marzec, będzie kilka zmian względem poprzednich miesięcy.

A w nocy być może wystąpi restart max 1 minutowy żeby zmienić silnik gry.

Pozdrawiam­

Opublikowano

Serwer marzenie, szkoda tylko, że nie dysponuję taką ilością wolnego czasu co kiedyś... Ogołnie nie lubię prowadzić miliard pobocznych postaci do dropu, ale zobaczę...Może trochę pogram.

Życzę powodzenia.

Opublikowano

­

- Możliwość sprzedaży broni na 70 poziom u handlarzy

- Odrobinę zwiększony drop Ks. Klątw

- Dodanie nowego, cyklicznego eventu z kartami tzw. okey

- Dodanie cyklicznego eventu Manwoo

- Dodanie limitu na zawartość sklepiku offline - wszystko może być warte max 300kk [lekkie zapobieganie depozytowania itemów na sklepie]

- Usunięcie błędnej informacji przy wystawianiu sklepu offline

- Zmiana silnika gry, bazy danych oraz pliku binarnego klienta gry

- Edycja misji biologa oraz rud - teraz będą szły po kolei

- Edycja Eliksiru Poszukiwacza - Informacja będzie wyświetlać się na chat a nie w okienku

- Zwiększenie szansy na 10 zielonych mikstur ze szkatułek mini bossów

- Dodanie nowej mapy do questów wraz z nowymi npc do nich

- Zmiana wyglądu autopatchera jak zdąrzę

- Poprawa kordów miasta na mapie eventowej

To na tyle z ważniejszych zmian, jak jeszcze jakieś dojdą to na pewno je wpiszę.

Przerwa będzie miała miejsce w nocy z środy na czwartek od godziny 24 do godziny 1-1:30.

Dodam, że poszukujemy 'redaktora', który wesprze nas w uzupełnianiu wiki.

Najlepiej osoba ze sporą wiedzą o serwerze [gracz] oraz komunikatywna, używająca ts3.

Opublikowano

@JarajTo

Mogę o ss z m1 jinio prosić ?­

Przepraszam że Ci za dnia nie odpisałem ale spałem, postaram się w południe coś pstryknąć o ile znowu nie będę spał.

Do prezentacji dodano:

3460714569917181471468.png

4950114569917401471468.png

8707914569917401471468.png

4073714569917401471468.png

3893514569917751471468.png

2602714569918051471468.png

9432414569918051471468.png

1153314569918051471468.png

4221514569918051471468.png

1972114569918051471468.png

3503514569918051471468.png

1230514569918051471468.png

3173114569918051471468.png

Szczegółowe dropy itp będą opisywane na naszej serwerowej wiki na forum.

­

Opublikowano

Jak będzie większa reklama to oczywiście, że zagram :)

Licze na propozycje, które mają sens, pw :)

­

Wystarczy ruszyć głową :)

Parę reklam :

1. Zrób konkurs na forum na SM kto najwięcej reklam zrobi na różnych forach ( potwierdzenie jako scren )

2. YouTuberzy

3. Jak miałeś wcześniej serwer sprawdź logi telefonów które wysyłały sms za sm, i powysyłaj automatyczne wiadmości typu Zapraszam na serwer ta ta ta. Taka usługa kosztuje 10 zł 1000 sms :) bynajmniej w orange

4. Wstaw prezentacje na pr**-m***2.pl nie widziałem jej tam. I inne fora o metinie.

Chyba tyle :D

Opublikowano

­

Parę reklam :

1. Zrób konkurs na forum na SM kto najwięcej reklam zrobi na różnych forach ( potwierdzenie jako scren )

2. YouTuberzy

3. Jak miałeś wcześniej serwer sprawdź logi telefonów które wysyłały sms za sm, i powysyłaj automatyczne wiadmości typu Zapraszam na serwer ta ta ta. Taka usługa kosztuje 10 zł 1000 sms :) bynajmniej w orange

4. Wstaw prezentacje na pr**-m***2.pl nie widziałem jej tam. I inne fora o metinie.

Okej, tylko mi napisz na pw nicki yt, którzy chcą nagrywać na hardzie i mają przebicie, a nie 1000 wyświetleń :)

Co do reszty, takie sms wysyłam co jakiś czas z kodami na sm - ale to normalka nie ma się czym chwalić :P

Dam większe fundusze na promowanie fb teraz póki yt będzie ogarnięty do nagrywania.

­

Opublikowano

­

Parę reklam :

2. YouTuberzy

Okej, tylko mi napisz na pw nicki yt, którzy chcą nagrywać na hardzie i mają przebicie, a nie 1000 wyświetleń :)

Co do reszty, takie sms wysyłam co jakiś czas z kodami na sm - ale to normalka nie ma się czym chwalić :P

Dam większe fundusze na promowanie fb teraz póki yt będzie ogarnięty do nagrywania.

­

Może zacznij też promować fanpage ?

11057048_610337249097120_619037508_n.jpg

Wiem, że sporo wychodzi ale trzeba zacząć potem już pójdzie.

Takie pytanko :) Upodabniasz serwer do globala ? bo zauważyłem kary Okejka :D

Opublikowano

­

Parę reklam :

2. YouTuberzy

­

Może zacznij też promować fanpage ?

11057048_610337249097120_619037508_n.jpg

Wiem, że sporo wychodzi ale trzeba zacząć potem już pójdzie.

Takie pytanko :) Upodabniasz serwer do globala ? bo zauważyłem kary Okejka :D

Nie, karty okey dodałem jako dodatkowy event, żeby była jakaś różnorodność a nie to samo. A fb promuje ciągle, jednak nie daje to takich efektów jak powinno.

+ szczerze chciałem dodać event, gdzie do zdobycia będą potrzebne itemy :)

­

Opublikowano

Wbije. Ale boje sie że po prostu przygniecie mnie ten hard. Nie mam dużo czasu na gre, chciałbym wejść i powoli progresować. Zeby nie było ciężko z mixami no i konik jakiś do ogarnięcia.

Opublikowano

Wbije. Ale boje sie że po prostu przygniecie mnie ten hard. Nie mam dużo czasu na gre, chciałbym wejść i powoli progresować. Zeby nie było ciężko z mixami no i konik jakiś do ogarnięcia.

To w sam raz dla Ciebie, mimo że jest to hard początki są przyjemne :)

Ważne!

Z racji, że dziś mam chrzest siostrzenicy event boss spawn jest przełożony na dzień jutrzejszy na tą samą godzinę!

Dziś również będzie utrudniony kontakt zemną! [rano wstane na kacu będę na ts]

­

Opublikowano

Lipa że nie ma wierzchowców w is :/ chociaż jakiś bojowiec,albo dzik :D

Tak ma być szefie. Gramy i nie narzekamy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...