Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

JarajTo ♋

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podoba mi sie wbije obczaic;p tylko troche malo osob ;D ale idealny hard;D bez zbednych gówien taki jak kiedys metek :D like

76561198017353072.png
  • Odpowiedzi 849
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Biedna ta prezentacja + virus w kliencie

Wirus to ci w głowie biega chyba, a nie jest w kliencie.

Jak się pobierało 521512 klientów nawet nie wiedząc jakich, to masz. Mi nikt nie zgłosił NIGDY i sam avg full mi nic nie mówi.

idź na ten srantaris

­

Opublikowano

Wirus to ci w głowie biega chyba, a nie jest w kliencie.

Jak się pobierało 521512 klientów nawet nie wiedząc jakich, to masz. Mi nikt nie zgłosił NIGDY i sam avg full mi nic nie mówi.

idź na ten srantaris

­

Długo nie pociągnie to coś z biedną prezentacją.Jak jesteś w tym teamie to serdecznie nie polecam ze względu na zachowanie z jakim odnosisz się do graczy.  Nie pozdrawiam :)

Opublikowano

Długo nie pociągnie to coś z biedną prezentacją.Jak jesteś w tym teamie to serdecznie nie polecam ze względu na zachowanie z jakim odnosisz się do graczy.  Nie pozdrawiam :)

Jakbyś potrafił czytać, to pisałem w prezentacji że na takich ludzi jak Ty mam wyjebane i serdeczne ch. w takich wbijam.

Idź na bogatego srantarisa i czekam na pokazanie wirusa.

­

Opublikowano

Długo nie pociągnie to coś z biedną prezentacją.Jak jesteś w tym teamie to serdecznie nie polecam ze względu na zachowanie z jakim odnosisz się do graczy.  Nie pozdrawiam  :)

Jakbyś choć spojrzał na prezentację to byś wiedział że JarajTo jest jedynym administratorem serwera- bo to jego serwer :). Zachowanie jego jest adekwatne do twojej idiotycznej wypowiedzi z dupy wziętej.

@ Prezentacja na wysokim poziomie, wbije w weekend. Mam takie pytanie, serwer na ile jest opłacony ?

Opublikowano

Oj długo nie pociągniecie jak będziesz ciągle wyzywał za delikatne słowa krytyki. Współczuję pseudo "administratorze" :)

Opublikowano

Oj długo nie pociągniecie jak będziesz ciągle wyzywał za delikatne słowa krytyki. Współczuję pseudo "administratorze" :)

Są jeszcze na tym forum ludzie, którzy odróżniają krytykę od debilizmu. Dziękuje już inteligencie.

18:00 Event Górniczy ch2 centrum Góry Sohan.

A i ja nie ciągnę, nie wiem jak u was.

­

Opublikowano

Oj długo nie pociągniecie jak będziesz ciągle wyzywał za delikatne słowa krytyki. Współczuję pseudo "administratorze"  :)

hahahah Wilku ale ty k***a śmieszny jesteś :D

Wasza dawna marna kopia xLast - "Xlast2" z przed 2 lat na którym byłeś GM nawet miesiąca nie wytrzymał. Śledząc twoje posty widze że większości serwerów hejtujesz. Na antaris to cię chyba za dopłatą wzięli.

.. 

popatrz się lepiej na swoją prezentację - jak z odpustu  :) A nie cudzą oceniasz .

http://www.mpcforum.pl/topic/1003527-xlast2-old-dedyk-medium/

Opublikowano

Ile online? Osobiście lubię Old-School, ale teraz taki serwer nie ma sensu. Sami dobrze wiecie. I jakkolwiek byście nie zaprzeczali, to pozostaje to prawdą w dalszym ciągu.

Nie zawitam, bo nie mam zamiaru grać na mega-hardzie w dodatku z 100 osobami na krzyż. Ten serwer nawet od PL'a wydaje się być cięższy, co w ogóle nie ma sensu, tak samo jak stawianie tego typu serwera w roku 2016.

PS. Skoro lubimy Old-School, to wyjebmy przez okno komputery i wróćmy do lat 80' ubiegłego wieku. ^^

1z67dxt.png

Opublikowano

Ile online? Osobiście lubię Old-School, ale teraz taki serwer nie ma sensu. Sami dobrze wiecie. I jakkolwiek byście nie zaprzeczali, to pozostaje to prawdą w dalszym ciągu.

Nie zawitam, bo nie mam zamiaru grać na mega-hardzie w dodatku z 100 osobami na krzyż. Ten serwer nawet od PL'a wydaje się być cięższy, co w ogóle nie ma sensu, tak samo jak stawianie tego typu serwera w roku 2016.

PS. Skoro lubimy Old-School, to wyjebmy przez okno komputery i wróćmy do lat 80' ubiegłego wieku. ^^

Powiem Ci że to w cale nie jest taki oldschool, po prostu serwer hard a nie hard pod przykrywką, a tak naprawdę są bardzo łatwe.

A co do porównania z pl - na plu bez isu zmianke czy dodanie zobaczysz 2-3 razy do roku, nie zapominając że trzeba na nie sporo się napracować.

Technologie na serwerze są lepsze niż na nie jednym innym, jednakże tu nie chodzi mi o nowe zbroje czy bronie, kilka set ulepszaczy czy innych dupereli, a niestety tak teraz ludzie myślą i tego nie zmienimy.

Dzięki za komenta

­

Opublikowano

­malo ludzi  po za tym server porazka  moze i czesto eventy ale co z tego jak nie ma szkaty serverowej konia robi sie bardzo dlugo bardzo dlugo ! 55 ku do g a ku nie leca zbyt wybitnie  i te pelerynki brak nieskonczonej ...  powiem jedno SYF SYF SYFF !

Idź na serwery easy będziesz miał pelerynkę, konia, skile P w ciągu minuty! To jest hard.

Czekałem miesiąc ale nic się niestety nie zmieniło jeśli chodzi o ilość graczy. Szkoda, że jest to tak mocno okrojony pl bez niczego autorskiego. Głupie questy napisane od siebie już inaczej wyglądają. Chcę się męczyć, idę na pl'a. Jedynym plusem to chyba stabilność ale czego się spodziewać, jak nie tworzy konkurencji. No nic, powodzenia, może się to jakoś rozwinie

Opublikowano

­Już dziś od godziny 18 do dnia jutrzejszego godziny 11 można wymieniać Księgi Umiejętności na Instrukcję, które zwiększają szansę na podniesienie umiejętności.

Księgi Umiejętności na Instrukcje wymieniać można jedna po drugiej

Instrukcje się łączą

Nie można czytać ku i instrukcji naraz - instrukcje czyta się z takim samym, ośmiogodzinnym odstępem czasu

Instrukcje są w pełni zdatne do handlu

Opublikowano

Mało ludzi, to prawda, ale porównując go do starego  pla jedynym prawdziwym stwierdzeniem  jest to że ma ten sam klimat. Sam serwer wydaje jest na początku extra trudny, dopóki się nie ogarnie takich rzeczy jak to że ku i kd +0/1/2 się sprzedaje do handlarki za pokaźną sumkę ( a metek na tym serwie stoi obok metka), bossy np. wódz orków ma ze 4 respy na mapie, i wielu wielu innych ciekawych rozwiązań.  Swoją drogą zastawiam się dlaczego ludzie grają na takich serwerach jak nawie, gdzie za is można mieć praktycznie wszystko, mając pod ręką możliwość zagrania na takim serwie jak ten.  Osobiście do serwera podchodziłem 3 razy, 2 razy kończyłem mniej więcej po osiągnieciu 30 lv, chyba jak większość osób tu, a szkoda bo właśnie wtedy odkrywa się magi tego serwera.  Gorąco polecam, wbijać bo jedyne czego brakuje serwerowi to graczy.:)  Pozdro

Opublikowano

Ponawiam pytanie: ile ludzi online? ew. poproszę ss'a z M1 Niebieskich w godzinach 19-20 ^^.

Jak już poruszyłeś temat tych zmianek @topic to spytam również o to w jaki sposób można zdobyć je na serwerze i czy będą równie ciężkie do zdobycia?

Może się zmusze i jednak zagram, chociaż teraz brakuje czasu na harda. W dodatku jestem strasznie niecierpliwy ^^.

1z67dxt.png

Opublikowano

Ponawiam pytanie: ile ludzi online? ew. poproszę ss'a z M1 Niebieskich w godzinach 19-20 ^^.

Jak już poruszyłeś temat tych zmianek @topic to spytam również o to w jaki sposób można zdobyć je na serwerze i czy będą równie ciężkie do zdobycia?

Może się zmusze i jednak zagram, chociaż teraz brakuje czasu na harda. W dodatku jestem strasznie niecierpliwy ^^.

Pokazuje na stronie, wejdź o 20 i zobacz ile osób dziś się zalogowało.

A co do zmianek pisze w prezentacji, zwykłe metki 75+, szkaty bossów i misje | zielone z minibossów i metków od m2 w górę

A tak się Meske męczy ^.^

­

Opublikowano

Powiem tak; komentarze typu "lee taki hard wole se isc na pla noby", to smialo idzcie, gdzie bez isa i przynajmniej rocznej gry zapomnij o dobrej postaci. A ten serwer to stary, dobry klimat metina. Nie nasrane nowosci, pierdol- metin to nie simsy, ani pokemony. Dodatkowo stabilny, moze nie ma 1500 graczy, ale na pewno warto grac. Te pseudo srantarisy czy inne nawie padna po miesiacu, nacisk na is wiekszy niz u pl- robi swoje. Chyba kazdy gracz mt2 teskni za klimatem 2011, wspolne ripperki, dt, wiedzmy z gildia. Pl to syf jak i kazdy inny serw, nacisk na is + padanie po tyg...

osobiscie zagram, gdy tylko sprzet z naprawy wroci, a wy traccie czas na serwery z przekretami i syfem.

Opublikowano

Czemu krytykujesz serwery innych tworcow wogole ? Skad wiesz ze oni robili na odjeb serwery ? Czy dla graczy ... ? Jednemu pasuje Easy drugiemu Med a jeszcze innemu Hard taki jak ten, ps na filmiku jest pokazany bug bo w garniturze nie powinno sie expic :> Nie krytykuj bo to trzeba jednak przyznac jest dobry serwer pod wzgledem technicznym ale nie jest z gornej polki :) Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Dobra powiem tak : 

Grałem nagrywalem po jakimś czasie zostałem wyzwany od Debili,Idiotów 

Pózniej sie wylogowałem loguje i tu ban .

Wchodzę na ts'a do JarajTo pytam się za co mam bana ? On na to : Za spamienie 

No  i na ts'ie też ban Serwer 2/10 nie polecam.

Opublikowano

­server dno totalne  to  powinni nazywac global z czestrzymi eventami.

a te zmianki to juz wgle porazka hehe powinna byc szkata serverowa ktora nom stop dropi i z ktorej zmianki leca...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...