Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

JarajTo ♋

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 849
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to ile gra tu ludzi tak na oko? :) to chyba jedyny hard w PL który przypomina metka z 2k10

Mniej więcej 650

Na cały dzień jest uruchomiony event Karty Okey!

Dodatkowo razem z tym eventem do końca wakacji działa Event Wakacyjny.

W nocy może odbyć się restart, ale spokojnie postaramy się aby potrwał kilka sekund.

Opublikowano

Wiem. Pomyślisz.miałem nadzieje,że już pomyślałeś.

Co z tym wsiadaniem na wierrzchowca? Da rade zrobić tak jak jest z wsiadaniem na konia?

Już odpisywałem na to pytanie
Opublikowano

Na stronie głównej uruchomiliśmy Live Chat z administracją.

Jeżeli jakiś administrator jest online, możesz się z nim skontaktować właśnie tam [najszybsza metoda, proste błędy, pytania].

Jeżeli znalazłeś błąd w grze, bądź masz problem z czymś zgłoś to na support dostępny po zalogowaniu się na stronie.

Mam nadzieje, że live chat usprawni kontakt między administracją a wami, w przeciwnym wypadku nie będzie używany.

Został uruchomiony dlatego, że bywam rzadziej w grze niż na ts3, stronie  czy forum więc taki livechat będzie udogodnieniem dla mnie jak i myślę dla was.

Pozdrawiamy, Administracja.

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć ile osób jest średnio na serwerze? Są sklepy? (chodzi mi o to czy jest ich w miarę dużo a nie to, że stoi ich 15 w mieście i tyle ;v)

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć ile osób jest średnio na serwerze? Są sklepy? (chodzi mi o to czy jest ich w miarę dużo a nie to, że stoi ich 15 w mieście i tyle ;v)

Zobacz u góry, sklepów pełno.

Opublikowano

Prezentacja spoko, pobieram na pewno bo mnie serwerek skusił mocno ^^

Długo się wbija 35/50 lvl i ciężko ogarniać ekwipunek do 35 lvl'a ?

Opublikowano

Jak mozna zarabiac na low lvl?

Łowienie

Małże po 300k

Białe perły po 18 kk

Opublikowano

Ku u handlarki po 70k kd z metkow tez cos kolo tego i tak jak up małze i eventy na malym lv idzie się łatwo wybić

Opublikowano

Dajcie sobie spokój z serwerem, jeśli macie zamiar zaczynać. Jeszcze trzy tygodnie temu było ~1k osób, ale teraz dziennie ledwo dobija do ~400 osób. Serwer powoli umiera i nie ma przyszłości. A to wszystko dlatego, ponieważ administracja (w szczególności próbujący ratować martwy serwer JarajTo) nie odpowiada na tickety i kompletnie olewa serwer. Wchodzi tylko raz na jakiś czas, żeby promować swój marny IS. 

Dodatkowo wcześniej wspomniany admin banuje każdego, kto chociażby wspomni o tym, że serwer umiera. Widocznie zależy mu, aby wycisnąć jak najwięcej $$$, bo widzi do czego dąży całą sytuacja.

Podsumowując - to był dobry serwer, ale teraz jest martwy i nie zanosi się na zmiany. Szukasz dobrego, żyjącego harda? Nie tutaj.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Dajcie sobie spokój z serwerem, jeśli macie zamiar zaczynać. Jeszcze trzy tygodnie temu było ~1k osób, ale teraz dziennie ledwo dobija do ~400 osób. Serwer powoli umiera i nie ma przyszłości. A to wszystko dlatego, ponieważ administracja (w szczególności próbujący ratować martwy serwer JarajTo) nie odpowiada na tickety i kompletnie olewa serwer. Wchodzi tylko raz na jakiś czas, żeby promować swój marny IS. 

Dodatkowo wcześniej wspomniany admin banuje każdego, kto chociażby wspomni o tym, że serwer umiera. Widocznie zależy mu, aby wycisnąć jak najwięcej $$$, bo widzi do czego dąży całą sytuacja.

Podsumowując - to był dobry serwer, ale teraz jest martwy i nie zanosi się na zmiany. Szukasz dobrego, żyjącego harda? Nie tutaj.

Pozdrawiam!

Akurat Ciebie zbanowałem słusznie, wydaje mi się że to ja opłacam jakiekolwiek rachunki więc wypisywanie totalnych bzdur na temat serwera i administracji jest trochę nie na miejscu. Tworząc konto na naszej stronie akceptujesz regulamin gry, który Ciebie nie omija.

A twoje tutaj teksty mnie rozjebały, polecam załadować w is kupcie peta i wszystko najlepiej ludzie.

Dodam, że dziś jeszcze specjalnie o 13 wszedłem poreklamować is bo bieda straszna serio.. 

ps. to jedyny hard w Polsce i żegnam

CAGROSO - NIE DLA IDIOTÓW I SPIERDOLONYCH SEZONOWCÓW

Opublikowano

Pozdrawiam!

Jaki s**t xdd Przecież kiedyś grało na serwerze 30 osób online i trzymał się, więc teraz 400/500 osob, gdzie to jest hard to dobra liczba.

Chcę $$ z is? Człowieku ty wgl byłeś na grze? W is nic prawie nie ma, nikt z niego nic nie kupuje oprócz dzika, który się pojawia rzadko

Słabo Ci ten hejt wyszedł

Opublikowano

Ojj trochę wyszło siano z butów koledze. No nic, ja się wypowiedziałem na temat serwera jak i administracji. 
Szkoda tracić czas na ten serwer i chciałbym zauważyć, że pomimo opinii tego ignoranta - jest kilka dobrych polskich serwerów hard, które nie świecą pustkami jak ten tutaj ;)

A jeśli już tak bardzo chcesz się zarzekać, że na serwerze są tysiące graczy - polecam chociażby wyłączyć licznik osób online. Może w ten sposób uda ci się ściągnąć jeszcze kilka nieświadomych owieczek i napchasz sobie kieszenie. 

No ale nic, życzę owocnego banowania wszystkich, którzy mają odmienną opinię na jakiś temat. :(

Z mojej strony to wszystko.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Ojj trochę wyszło siano z butów koledze. No nic, ja się wypowiedziałem na temat serwera jak i administracji. 

Szkoda tracić czas na ten serwer i chciałbym zauważyć, że pomimo opinii tego ignoranta - jest kilka dobrych polskich serwerów hard, które nie świecą pustkami jak ten tutaj ;)

A jeśli już tak bardzo chcesz się zarzekać, że na serwerze są tysiące graczy - polecam chociażby wyłączyć licznik osób online. Może w ten sposób uda ci się ściągnąć jeszcze kilka nieświadomych owieczek i napchasz sobie kieszenie. 

No ale nic, życzę owocnego banowania wszystkich, którzy mają odmienną opinię na jakiś temat. :(

Z mojej strony to wszystko.

Pozdrawiam!

Jakby chciał sobie napchać do kieszenie to tak samo jak na tych Twoich "dobrych serwerach "hard"" wjeb*łby do IS'u wszystko - zmianki, dodania, egzo, rady, kostiumy, military itd. Tutaj tego nie ma - i to jest właśnie ta rzecz, która odróżnia cagroso od serwerów pseudo-hard tylko pod zarobek.

tenor.gif

Opublikowano

Chyba nie mamy o czym rozmawiać, jeśli uważasz, że każdy inny serwer Hard jest nastawiony tylko na zarobek.

Serwer widmo. 

Nie chcę więcej się wypowiadać na temat serwera z podludźmi w administracji :P

Opublikowano

Chyba nie mamy o czym rozmawiać, jeśli uważasz, że każdy inny serwer Hard jest nastawiony tylko na zarobek.

Serwer widmo. 

Kto tu jest podludziem? I kto wymyślił takie słowo w ogóle? Proszę wyjaśnić mi dokładnie t en wytwór natury bo nie zapoznałem się z nim w szkole, zgłoszę to ale naucz mnie filozofie. Bardzo bogaty słownik, liczę że Twoje wykształcenie poszerzy moją wiedzę.

Opublikowano

Serwer widmo. 

W Polsce mamy balmorę, ravię i cagroso. Ravii nie muszę tłumaczyć, tam w IS z tego co pamiętam nawet tęczaki były, także ten... Na balmorze s1 nie wiem jak jest, ale na s2 za 100zł przelewem był pet i wierzchowiec, więc tyle starczy. Na cagroso musi się cud stać, żeby wgl. tego wierzchowca dorwać.

tenor.gif

Opublikowano

Serwer widmo. 

W Polsce mamy balmorę, ravię i cagroso. Ravii nie muszę tłumaczyć, tam w IS z tego co pamiętam nawet tęczaki były, także ten... Na balmorze s1 nie wiem jak jest, ale na s2 za 100zł przelewem był pet i wierzchowiec, więc tyle starczy. Na cagroso musi się cud stać, żeby wgl. tego wierzchowca dorwać.

Najlepszy pet kosztował chyba ponad stówke jak  tam grałem :D . Co do serwera to cagroso najbardziej oddaje klimat pla i jest najbardziej grywalny moim zdaniem. Jaraj jako admin odwala dobrą robote tylko dziwi mnie jego podejście w kwestii reklamowania serwera swoją osobą. Jaraj dojebałbyś na swoim serwerze 99 bez ISa a nie na PLu i byłaby grande robota. Mając 1200 na liczniku (w ciągu całego dnia) gra się na cagroso po prostu świetnie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...