Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cagroso [Dedyk] [Hard]

JarajTo ♋

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak można skończyć grę na serwerze bo widoczność sklepików jest zmieniona no idiotą trzeba być. Jak dla mnie zmiana z widocznością sklepów bardzo dobra ponieważ nie ma takich lagów, a i tak pierw się sprawdza te sklepy co są koło ciebie, a nie te najdalej no na logikę. Jaraj co z dodatkową stroną w eq ?

• Odpowiedzi 849
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak można skończyć grę na serwerze bo widoczność sklepików jest zmieniona no idiotą trzeba być. Jak dla mnie zmiana z widocznością sklepów bardzo dobra ponieważ nie ma takich lagów, a i tak pierw się sprawdza te sklepy co są koło ciebie, a nie te najdalej no na logikę. Jaraj co z dodatkową stroną w eq ?

Nie będzie zwiększane nigdy.

Opublikowano

To może powiesz nam dlaczego nie dodasz chociaż jednej strony więcej w eq ?  Pomyśl idziesz do groty czy tam lochu chcesz tam dluzej zostac bierzesz  1 strone pot  na 2 strone masz potrzebne rzeczy eq itp a 3 strona by byla na drop co to zaszkodzi ?

Opublikowano

To może powiesz nam dlaczego nie dodasz chociaż jednej strony więcej w eq ?  Pomyśl idziesz do groty czy tam lochu chcesz tam dluzej zostac bierzesz  1 strone pot  na 2 strone masz potrzebne rzeczy eq itp a 3 strona by byla na drop co to zaszkodzi ?

Zanim wejdziesz do groty wykorzystasz 1 event lub pójdziesz kilka razy na ripa i masz autopotki, więc  tak duży zapas potków jest zbędny :)

A drop na buffka bez problemu da się poradzić, wystarczy chcieć. Taki jest zamysł serwera i taki pozostanie, serwer był planowany a nie jest w tym momencie żeby robić takie zmiany.

Opublikowano

Zanim wejdziesz do groty wykorzystasz 1 event lub pójdziesz kilka razy na ripa i masz autopotki, więc  tak duży zapas potków jest zbędny :)

A drop na buffka bez problemu da się poradzić, wystarczy chcieć. Taki jest zamysł serwera i taki pozostanie, serwer był planowany a nie jest w tym momencie żeby robić takie zmiany.

No i co musze kombinowac w autopoty aby mieć miejsce w eq ? a co jeśli gram z kumplem i nie mam własnego buffa tylko on gra szamanem wtedy gdzie w grocie i lochach mam dawać drop ? bo nie widzi mi się wychodzić co chwilę bo mam zaledwie pół strony wolne a wiadomo do groty i eq exp i pvp trzeba mieć przy sobie. I teraz mamy kombinować specjalnie bo nie chcesz dodać jednej głupiej strony eq więcej :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:  Nie wiem w czym to byłby problem wręcz przeciwnie tylko umili i ułatwi grę heh. Ogólnie gra mi się spoko, ale to miejsce w eq mnie przeraża :yay: :yay: :yay:

Opublikowano

Facet co ty w ogóle porównujesz ..  światowy serwer do polskiego harda :yay: :yay: :yay:

dodam, ze z x10 to przesadziłeś puste głupie gadanie   na wom2 jest teraz około 870 online na cagroso nie ma x10 mniej cymbale haha

grać się tu opłaca jeśli lubisz hardy, nie jest trudno się wybić, dobry klimat ZERO BOTÓW gdy na  PL gralem to była padaka tu jest naprawde dobry klimat gry starego PL

Opublikowano

@jaraj

masz zamiaer zrobic cos z wsiadaniem i zsiadaniem z wierzchowca? bo troche to uciaziwe " musisz stac w miejscu...."

dasz rade zrobic tak jak jest np na vesterisie,ze wsiadasz i zsiadasz tak jakbys mial konia?

Opublikowano

@jaraj

masz zamiaer zrobic cos z wsiadaniem i zsiadaniem z wierzchowca? bo troche to uciaziwe " musisz stac w miejscu...."

dasz rade zrobic tak jak jest np na vesterisie,ze wsiadasz i zsiadasz tak jakbys mial konia

Coś pomyślę nad tym.

Dziś w nocy po 24 odbędzie się przerwa techniczna, która potrwa około 2 godziny.

Zmiany, jakie wejdą:

- Dodanie misji Katastrofa na poziom 61

- Poprawa Zwoju Powrotu Statusu ze skrzyni ucznia na poziom 70

- Poprawa błędnej informacji gdy użyjemy Zwoju Powrotu np w m2

- Zmiany w dropie ze szkatułek bossów typu ognisty król, zjawa -- wiele większa szansa na drop zmianki, dodania itp

- Dodanie opcji wejścia solo na dungeon Ciemne Lochy

- Odrodzony Wódz Orków poprawnie będzie miał już 49 poziom

- Gdy gracz nie jest liderem grupy a próbuje wejść do Ciemnych Lochów - nie będzie zabierać przepustki

- Dodanie eventu wakacyjnego [jego opis w osobnym temacie pojawi się przed przerwą]

- Poprawa informacji podczas kopania rud

- Gdy zresetujemy bonusy za biologa u Baek-Go w tabeli będą pojawiały się bonusy za badanie na poziom 90

- Poprawa zmiany ch na ch4

- Usunięcie wytwarzania pasów w m2 [nie dało się ich tworzyć ale powstają zbędne pytania]

- Wyłowić będzie się dało tylko ryby, które są w misjach

Aby móc korzystać z gry po przerwie należy uruchomić autopatchera.

Opublikowano

Facet co ty w ogóle porównujesz ..  światowy serwer do polskiego harda :yay: :yay: :yay:

dodam, ze z x10 to przesadziłeś puste głupie gadanie   na wom2 jest teraz około 870 online na cagroso nie ma x10 mniej cymbale haha

grać się tu opłaca jeśli lubisz hardy, nie jest trudno się wybić, dobry klimat ZERO BOTÓW gdy na  PL gralem to była padaka tu jest naprawde dobry klimat gry starego PL

Ok 8x mniej. Zero botów bo nikt tam nie gra tyle :D

Opublikowano

Nie grasz to wypierdalaj za brame

Opublikowano

jak myślisz, że tu gra 100 osób to jesteś kompletnym debilem, botów nie ma bo jest zabezpieczenie, nie to co na tych syfiastych easy co kazdy na kamermodzie nakurwia, tu jest uczciwa rywalizacja. Nie grasz tu to sie nie udzielaj pedale j****y bo gówno wiesz i pierdolisz głupoty, tyle. :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:

Opublikowano

Nie potrzebni tu są Janusze metina, którzy gówno wiedząc a swoje ego mają ponad chmurami. Zazdrościsz, że jest sporo ludzi lub nie dorastasz do poziomu serwera hard i tyle ;) Orientuje się ktoś za ile czystą śmiertę +9 kupię bo ulepszanie to mnie szlak trafia ;D 

/

Opublikowano

Szczerze? Już wolałbym grać na PLu. Na PLu masz 100% łatwiejszy start. Tutaj to nawet tarczy, hełmu u zbrojki nie dostajesz xD Musisz robić questy a do 11 lvla dostałem jedynie zbrojkę i miecz.

Nie polecam. Dodatkowo nawet głupiego pierscionka teleportacji nie ma. Wy ludzie [na oko 100 osób tu gra] serio lubicie tu grać? Lubicie zapierdalać do każdego miejsca jak ułomy?

Już nie wspomnę o tym, że dostajemy 5 pelerynek ze skrzynek ucznia XDD Już na WoM2 [też hard] dostajemy po 20/25 sztuk (nie pamiętam).

Dziwię się, że serwer stoi nadal od lutego.. może jak ma się hajs na IS (pewnie w ISie jest bojowiec, którego robi się normalnie 3 dni+) to można grać, ale bez wkładu? Znudzisz się po wbiciu paru lvli.

Opublikowano

Szczerze? Już wolałbym grać na PLu. Na PLu masz 100% łatwiejszy start. Tutaj to nawet tarczy, hełmu u zbrojki nie dostajesz xD Musisz robić questy a do 11 lvla dostałem jedynie zbrojkę i miecz.

Nie polecam. Dodatkowo nawet głupiego pierscionka teleportacji nie ma. Wy ludzie [na oko 100 osób tu gra] serio lubicie tu grać? Lubicie zapierdalać do każdego miejsca jak ułomy?

Już nie wspomnę o tym, że dostajemy 5 pelerynek ze skrzynek ucznia XDD Już na WoM2 [też hard] dostajemy po 20/25 sztuk (nie pamiętam).

Dziwię się, że serwer stoi nadal od lutego.. może jak ma się hajs na IS (pewnie w ISie jest bojowiec, którego robi się normalnie 3 dni+) to można grać, ale bez wkładu? Znudzisz się po wbiciu paru lvli.

Są zwoje powrotu więc nie widzę problemu z tym, że nie ma pierścienia teleportacji. Ten serwer jest bardziej izi, niż Ci się wydaje. Wytarczy ruszyć głową :)

Is nie daje tutaj przewagi takiej jak na innych serwerach. 

" Ból jest stanem przejściowym. Duma pozostaje na zawsze... "   :)

Opublikowano

Nic nie wiesz o serwerze. W IS'ie nie ma wierzchowców/kostiumów/fryzur. Jedynie okazyjnie (raz na 2 tygodnie lub dłużej). Pelerynki prosta sprawa, sporo leci z metków. KU u handlarki 70k szt, to samo z KD. W czym problem z eq do +6? Eventy niemal codziennie, możesz na start się dorobić bez problemu.

Minusem tego serwera jest to, że JarajTo jest sam. Nie ma nikogo do pomocy, nie starcza mu na nic czasu, co dla mnie jest głupotą. Nie ogarnia wszystkiego sam. Nawet jego parobki (czyt. GM) nie mają praw do robienia eventów, czy choćby dawania rat serwerowych, kpina. Jego "parobki" są tylko do prowadzenia wymian między graczami i zbierania opierdolu za błędy Jaraja. 

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Nic nie wiesz o serwerze. W IS'ie nie ma wierzchowców/kostiumów/fryzur. Jedynie okazyjnie (raz na 2 tygodnie lub dłużej). Pelerynki prosta sprawa, sporo leci z metków. KU u handlarki 70k szt, to samo z KD. W czym problem z eq do +6? Eventy niemal codziennie, możesz na start się dorobić bez problemu.

Minusem tego serwera jest to, że JarajTo jest sam. Nie ma nikogo do pomocy, nie starcza mu na nic czasu, co dla mnie jest głupotą. Nie ogarnia wszystkiego sam. Nawet jego parobki (czyt. GM) nie mają praw do robienia eventów, czy choćby dawania rat serwerowych, kpina. Jego "parobki" są tylko do prowadzenia wymian między graczami i zbierania opierdolu za błędy Jaraja.

Większość eventów jest odpalana automatycznie, więc nie ma co tam odpalać. A czasu mam dużo, hm siedzę po 10h dziennie na ts3 :)

Aktualnie są raty +30% dropu na 2h, działa również na drop z eventu

Opublikowano

No i co musze kombinowac w autopoty aby mieć miejsce w eq ? a co jeśli gram z kumplem i nie mam własnego buffa tylko on gra szamanem wtedy gdzie w grocie i lochach mam dawać drop ? bo nie widzi mi się wychodzić co chwilę bo mam zaledwie pół strony wolne a wiadomo do groty i eq exp i pvp trzeba mieć przy sobie. I teraz mamy kombinować specjalnie bo nie chcesz dodać jednej głupiej strony eq więcej :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:  Nie wiem w czym to byłby problem wręcz przeciwnie tylko umili i ułatwi grę heh. Ogólnie gra mi się spoko, ale to miejsce w eq mnie przeraża :yay: :yay: :yay:

Kiedyś nie było żadnych autopot, były 2 strony eq, a ludzie dawali sobie radę. I to nie tylko na globalu, bo i na np. bodajże pandorze miałeś eq zawalone pelerynkami i potami.

Ja pier*ole, typie. Piszesz, że wolisz grać na PL'u, a pewnie na nim nigdy nie grałeś, a już na pewno nie w czasach, gdy naprawdę był dobry. Na start miecz+0, 5 małych potek i wypie*dalaj bić po 2 grupki psów i elo here. Nie polecasz, bo umiesz grać tylko na easy, gdzie w 30 min wbijasz 100lvl? xD Ameba umysłowa confirmed. Zresztą, jeszcze pier*olisz o jakichś bojowcach w IS, gdzie tu czasem można kupić fryzurę, kostium, czy wierzchowca xD Muszę Cię zmartwić informacją, że ten serwer stoi o wiele dłużej, niż od lutego. I graczy gra tak z 1k w ciągu dnia. To jest prawdziwy hard, a nie medium/hard jak wom2.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...