Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodajcie kupony AP

I np 10 perel nieb na 1 purpurowa czy jakas ;/

Wymiana pereł jest bez sensu, ponieważ nadropić sobie małży i mieć tysiące pereł zwykłych

Opublikowano

W ciagu godziny grania wyjebalo mnie z 6 razy...

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Nom, niestety w********a co chwile

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Nom, niestety w********a co chwile

Najbardziej to denerwuje, gdy ubiłeś bossa, zbierasz drop, a tu nagle...

Opublikowano

Balans tutaj jest w pelni zachowany, eq do pvp 35k hp mam, eq do expa 80k hp, wniosek sam sie nasuwa co jest lepsze do pvp :) z czego wiekszosc eq do pvp jest klasowe

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Balans tutaj jest w pelni zachowany, eq do pvp 35k hp mam, eq do expa 80k hp, wniosek sam sie nasuwa co jest lepsze do pvp  :) z czego wiekszosc eq do pvp jest klasowe

Dokladnie .

Ja dodam jedno, duży drop yang z wróżek usunęli, ale yangi które zostały nadropione przez niektórych graczy przed poprawką pozostały... . Nie są to małe kwoty bo co niektórzy posiadają ponad 500kkk.

Jak już nie mieliście zamiaru usuwać yang to trzeba było zostawić drop yang z wróżek taki jaki był bo nowi gracze oraz osoby które nie korzystały z tego sposobu są w tym wypadku poszkodowane .

Opublikowano

Na dniach będzie nowa maszyna, ogarniemy i wynagrodzimy.

Myśleliście o tym, aby drop skrzynek serwerowych podzielić na lvl'e?

Wiadomo, że do ok. 50-80lvla przydadzą się Kamyki Duchowe. Ale potrzeba ich 5/6 a nie 300 :)

Na wyższych lvl'ach przydałoby się dodać do ich dropu coś innego. 

Rzeczy typu: Pierścienie Doświadczenia (np. 15minut), Rękawice złodziejaMonetki na większy drop Yang, Bryłki złota (np. 10/20 kk), Rzemyki. 

Uważam, że powinniście zrobić na Forum temat z ankietą w której dodacie kilka propozycji dodatkowego dropu ze skrzynek - na wyższym poziomie są one całkowicie bezużyteczne.

Bezużyteczne są też małże. Jeśli wymiana na kolorowe perły jest dla was złym pomysłem to można wprowadzić jakiś system dla pereł. Aby wytwarzać z nich jakieś mikstury/kostiumy, lub po prostu sprzedawać je u jakiegoś handlarza za sensowną ilość Yang :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wiadomo, że do ok. 50-80lvla przydadzą się Kamyki Duchowe. Ale potrzeba ich 5/6 a nie 300 :)

Rzeczy typu: Pierścienie Doświadczenia (np. 15minut), Rękawice złodziejaMonetki na większy drop Yang, Bryłki złota (np. 10/20 kk), Rzemyki. 

Uważam, że powinniście zrobić na Forum temat z ankietą w której dodacie kilka propozycji dodatkowego dropu ze skrzynek - na wyższym poziomie są one całkowicie bezużyteczne.

Bezużyteczne są też małże. Jeśli wymiana na kolorowe perły jest dla was złym pomysłem to można wprowadzić jakiś system dla pereł. Aby wytwarzać z nich jakieś mikstury/kostiumy, lub po prostu sprzedawać je u jakiegoś handlarza za sensowną ilość Yang :)

Pozdrawiam.

Parę razy już o tym wspominałem, ale niestety zero odzewu, nie trzeba radykalnie zmieniać dropu, po prostu dodać parę rzeczy które na pewno wszystkim się przydadzą, można dodać 6-7, pd, rękawice tak jak piszesz, coś to urozmaici ale też nie przesadnie, żeby zaraz zamiast 300kamoli będzie 300 rękawic i 300 PD bo to też nie o to chodzi 

Opublikowano

Pozdrawiam.

małze sa przydatne do robienia kd na wyzsze poziomy gdzie na ulepszenie trzeba po 200sztuk

Parę razy już o tym wspominałem, ale niestety zero odzewu, nie trzeba radykalnie zmieniać dropu, po prostu dodać parę rzeczy które na pewno wszystkim się przydadzą, można dodać 6-7, pd, rękawice tak jak piszesz, coś to urozmaici ale też nie przesadnie, żeby zaraz zamiast 300kamoli będzie 300 rękawic i 300 PD bo to też nie o to chodzi 

dodania 6/7 bonu z czasem tez ci sie nie przydadza jak wybonujesz eq co najwyzej zmiany 6/7 sie moga przydawac

Ogarnijcie tego biologa .... robiac biologa 95lvl wydropilem 50przedmiotow (do oddania 15) a i tak brakło

biolog na niebieska smierc wydropilem 8itemow nie przyjał zadnego nawet z eliksirami nie przyjmuje to jest jakas proazka po ch... mam robic 1000 razy ww ? skoro nic nie potrzebuje z tej smierci juz?

3b2cf76ad4ac5.png

Opublikowano

NIe Zagram ze względu Na SuReK :)

Olewa serwery do tego ma ich 4+ ^^ także, jego zainteresowanie jest tylko w jego najbardziej dochodowych/zaludnionych/najnowszych serwerach, resztę olewa :)

Powiem wam ludzie, że to non sens prosić go o co kolwiek, bo on i tak ma to w du pie i zrobi po swojemu ^^ zacznie działać jak wszyscy odejdą :) ale wtedy pewnie ruszy z nowym serwerem ^^ 

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...