Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Usuńcie pliki: Root (2x) i locale (2x) z folderu Pack, spatchujcie grę na nowo i powinno być wszystko git. 

Powiem krutko grałem  3h w nocy i teraz gram aktualnie chodzę na www i katakumby to mnie za często loga jak ubije metka albo charona dziwne? A wczoraj w dzień jak chodziłem to mnie też logało ale nie często . O tych lagach na serwerze co występują też nie wspomnę już nie mówiąc o m1 i teraz tak kiedy będzie wasza nowa maszyna w sumie dedyk ?? Twierdziliście z surkiem że jak będzie dużo graczy będą lagi to przeniesiecie na nową maszynę i co??? Powiedzmy sobie szczerze jak was dzieci nie stać to mogę się dołożyć będę dobry wujek bo serwer jest dobry ani łatwy ani trudny ale naprawdę te lagi i loganie mnie już wkur.. Już nie powiem że gracze też na wołaj piszą że mają lagi i ich loga . Jak dla mnie to tylko mydlicie oczy a dzieci tutaj we wszystko wieżom ja mam swoje lata i w wasze bajki nie wieże a jak was nie stać na dedyka to dajcie znać to się dołożę naprawdę bo widzę jak odwlekacie zmianę maszyny a coraz więcej graczy gra i coraz większe są lagi i loganie z serwera. Surek i Evenement Nie ma co się spinać denerwować tylko dojść do porozumienia jak cywilizowani ludzie a nie jak dzieci bo jak tak czytam wasze wypowiedzi na tym mpcforum i na serwerze to aż żal naprawdę a niby jesteście administratorami serwera a zachowujecie się jak dzieci . A o tych kuponach SM to już nie wspomnę ale mniejsza najważniejsze że wyraziłem zdanie że są lagi loga z serwera i obiecywaliście nowego dedyka zmianę maszyny i się wymigujecie .  A gracze sprzedają konta i w sumie dobrze robią bo przez takie przeciążenie serwer padnie na wasze własne życzenie a szkoda bo jest super. Tyle odemnie pozdro

Opublikowano

Gdzie są kurde te kupony już ze 2 dni temu miały być i uj dalej nie ma  jak coś obiecujecie to dotrzymujcie słowa a nie sobie w kulki lecicie bezsens totalny dodać coś na 1 dzień i usunąć 

Opublikowano

Gdzie są kurde te kupony już ze 2 dni temu miały być i uj dalej nie ma  jak coś obiecujecie to dotrzymujcie słowa a nie sobie w kulki lecicie bezsens totalny dodać coś na 1 dzień i usunąć 

UP@ ja o tych kuponach wspomniałem wyżej w swojej wypowiedzi że tylko dużo obiecują gadają a gówno robią a głupie dzieci im wieżą i tyle. A szkoda bo serwer super ale administracja to banda dzieci których nawet na dedyka nie stać i to jest naprawdę przykre :( . Żałosne jest to że dodaliście kupony SM i na 2 dzień usunęliście tak samo daliście raty w sobotę na 1h i potem już ich nie było szkoda gadać.... A o eventach nie wspomnę których nie ma i nie było

Opublikowano

UP@ ja o tych kuponach wspomniałem wyżej w swojej wypowiedzi że tylko dużo obiecują gadają a gówno robią a głupie dzieci im wieżą i tyle. A szkoda bo serwer super ale administracja to banda dzieci których nawet na dedyka nie stać i to jest naprawdę przykre :( . Żałosne jest to że dodaliście kupony SM i na 2 dzień usunęliście tak samo daliście raty w sobotę na 1h i potem już ich nie było szkoda gadać....

Po Twojej ortografii stwierdzam, że również jesteś dzieckiem.

​Aktualizacje z poprawkami są dość często, do tego teraz zaakceptowali różne propozycję więc niedługo pewnie też zostaną wprowadzone na serwer.

Opublikowano

Po Twojej ortografii stwierdzam, że również jesteś dzieckiem.

​Aktualizacje z poprawkami są dość często, do tego teraz zaakceptowali różne propozycję więc niedługo pewnie też zostaną wprowadzone na serwer.

Lamusie pisałem z telefonu więc ciężko trochę możesz ich bronić wali mnie to słodziaku :). Ale napisałem prawdę jak to wszystko wygląda w swoich 2 wypowiedziach a ty możesz ich bronić i tyłek lizać jak reszta . Serwer spoko ale administracja to dzieci i tylko dużo obiecują i dają durne aktualizacje  po czym usuwają tak jak było z kuponami SM i ratami w sobote tyle odemnie . Możecie mnie hejtować spływa to po mnie ;D

Opublikowano

Jeżeli komuś nie działa klient to: wejdźcie w folder pack i usuńcie każdy plik z nazwą : root, locale_pl i uiscript, a następnie spatchujcie na nowo.

Lub

Jak komuś nie działa klient to tutaj łatka:

(wypakować do głównego folderu z klientem)

Opublikowano

Ile razy trzeba iść na ripa aby mieć pasy, byłem około 40x i nie mam ani pasa do pvp ani expa

lepiej kupić na shopach można dostać za 200-300kk. 

xD 

Opublikowano

Powiem krutko grałem  3h w nocy i teraz gram aktualnie chodzę na www i katakumby to mnie za często loga jak ubije metka albo charona dziwne? A wczoraj w dzień jak chodziłem to mnie też logało ale nie często . O tych lagach na serwerze co występują też nie wspomnę już nie mówiąc o m1 i teraz tak kiedy będzie wasza nowa maszyna w sumie dedyk ?? Twierdziliście z surkiem że jak będzie dużo graczy będą lagi to przeniesiecie na nową maszynę i co??? Powiedzmy sobie szczerze jak was dzieci nie stać to mogę się dołożyć będę dobry wujek bo serwer jest dobry ani łatwy ani trudny ale naprawdę te lagi i loganie mnie już wkur.. Już nie powiem że gracze też na wołaj piszą że mają lagi i ich loga . Jak dla mnie to tylko mydlicie oczy a dzieci tutaj we wszystko wieżom ja mam swoje lata i w wasze bajki nie wieże a jak was nie stać na dedyka to dajcie znać to się dołożę naprawdę bo widzę jak odwlekacie zmianę maszyny a coraz więcej graczy gra i coraz większe są lagi i loganie z serwera. Surek i Evenement Nie ma co się spinać denerwować tylko dojść do porozumienia jak cywilizowani ludzie a nie jak dzieci bo jak tak czytam wasze wypowiedzi na tym mpcforum i na serwerze to aż żal naprawdę a niby jesteście administratorami serwera a zachowujecie się jak dzieci . A o tych kuponach SM to już nie wspomnę ale mniejsza najważniejsze że wyraziłem zdanie że są lagi loga z serwera i obiecywaliście nowego dedyka zmianę maszyny i się wymigujecie .  A gracze sprzedają konta i w sumie dobrze robią bo przez takie przeciążenie serwer padnie na wasze własne życzenie a szkoda bo jest super. Tyle odemnie pozdro

UP@ ja o tych kuponach wspomniałem wyżej w swojej wypowiedzi że tylko dużo obiecują gadają a gówno robią a głupie dzieci im wieżą i tyle. A szkoda bo serwer super ale administracja to banda dzieci których nawet na dedyka nie stać i to jest naprawdę przykre :( . Żałosne jest to że dodaliście kupony SM i na 2 dzień usunęliście tak samo daliście raty w sobotę na 1h i potem już ich nie było szkoda gadać.... A o eventach nie wspomnę których nie ma i nie było

Jak jesteś taki bogaty i chcesz grać panie "dorosły" to im to zasponsoruj. Słowo dorosły wziąłem w cudzysłów, bo skoro masz już swoje lata, a tak kaleczysz ojczysty język to nic tylko walnąć barana w ścianę. Tłumaczenie, że piszesz na telefonie nic Ci nie da, bo powinieneś zwracać uwagę na pisownie. Masz pewnie max 16 lat i próbujesz się wywyższyć, ale Ci to nie wychodzi. Co do wczorajszych problemów to mnie logało tak z 15 minut, ale to dopiero wieczorem. Nie wiem co wy macie za problemy. Co do kontaktu z administracją to teraz już aż taki dobry nie jest, ale reagują w miarę szybko. Serwer polecam, jest co robić.

Opublikowano

Chciałem wrócić do gry po ponad 6 miesięcznej przerwie jednak napotkałem błąd. Dawno nie grałem i nie pamietam jakie były sposoby na naprawe tego typu błędów :(

http://scr.hu/26z9/gnw7t

Chyba serwery pomyliłeś. Dodaj patcher i Gra.exe do wyjątków w antywirusie.

Opublikowano

Chyba serwery pomyliłeś. Dodaj patcher i Gra.exe do wyjątków w antywirusie.

Raczej to ty go nie zrozumiałeś, już tłumacze .. Po 6 miesięcznej przerwie w metina w końcu wróciłem i wybrałem ten serwer, lecz mam owy problem z patcherem. i tyle zioomek -_- 

Polecam serwer. 

xD 

Opublikowano

Ile ludzi w godzinach szczyty?

pisali ze z 1500 +,ja powiem ze masa.spoty pozajmowane,metki i bosy bite na biezaco. nawet w nocy.

Dobra. Wchodze. Zobaczymy co z tego bd. Dagger dobry?

kazda postacia dasz rade w expie.

a pvp nie wiem, bo nie robilem jeszcze eq

Opublikowano

Dobra. Wchodze. Zobaczymy co z tego bd. Dagger dobry?

Każda postać jest dobra zależy wszystko od eq i alchemi :) 

Opublikowano

Czy to prawda, że był wyciek kont?

Nie było żadnego wycieku, lecz radze zmienić passy :P

­

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...