Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na każdym serwerze ludzie wbijają jak najszybciej lvl i sprzedają konta. Grają tylko po to, żeby sobie zarobić :)

Zwłaszcza na serwerach które stoją miesiąc, gracz wpierdoli własnymi rączkami zarobione pieniążki a admin pisze " Ej no sorry ale mieliśmy tak dużo błędów że musimy wyłączyć serwer, za 3 miesiące rework a sm oczywiście nie zwrócimy " lub " Problem ze skarbówką, serwer wyłączamy ". K***a jak robisz serwer, to trzymasz go do końca. A jak nie masz na ten temat pojęcia to zrób serwer na hamachi i się ucz.

Opublikowano

AMEN

Ameryki zioomek nie odkryłeś, każdy kto grał na teriosie etc to wie, że revios to sklejka plików poprzednich serwerów ale kogo to obchodzi, ludzie lubią takie serwery jak widać, bo graczy jest w chuy. Mi też się osobiście spoko gra a to, że serwer padnie pewnie za miech to dobrze wiem, jest to przykre ale co zrobisz ; [ 

xD 

Opublikowano

Ameryki zioomek nie odkryłeś, każdy kto grał na teriosie etc to wie, że revios to sklejka plików poprzednich serwerów ale kogo to obchodzi, ludzie lubią takie serwery jak widać, bo graczy jest w chuy. Mi też się osobiście spoko gra a to, że serwer padnie pewnie za miech to dobrze wiem, jest to przykre ale co zrobisz ; [ 

Oby nie jak dreikon :v

Opublikowano

Wiesz nie mam zamiaru dołączać do żadnych dyskusji stworzonych przez chorych ludzi którzy żyją z hejtu, nie warto karmić trolli, ale tak jest jak nie mają się do czego przypieprzyć. Spoko rozumiem ale powiem Ci jedno ja nie mam ŻADNEGO dostępu do plików ter***(taka umowa), ten serwer został stworzony przez inną administrację cały czas kontakt z nimi jest na TS3 więc spokojnie można ich o wszystko zapytać.

Bedzie jakas aktualizacja na np 220 level w przyszlosci? 

Bo ludzie porobia maxy i sie beda nudzic

Z tego co wczoraj rozmawiałem z administracją ma być w przyszłym tygodniu bodajże ale to oni muszą Ci potwierdzić :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Z tego co wczoraj rozmawiałem z administracją ma być w przyszłym tygodniu bodajże ale to oni muszą Ci potwierdzić :)

Serio? Nie przesadzajcie.. wiele ludzi dopiero zaczyna grę na serwerze, ja gram od samego początku, dość intensywnie i dopiero kończę EQ. Ale mniejsza, pewnie tak dostanę wałki, że jestem słabym graczem.

Ale mam kilka pytań;

1.

P: Jak z eventami?

Odp.: Na naszym serwerze będzie bardzo dużo evenetów(mniej więcej co 2-3 dni).

Krótka adnotacja, serwer stoi 9 dzień, eventu jeszcze żadnego nie było i proszę nie piszcie mi o tych SM'ach na fanpage, czy ratach, które były dwa razy po godzinie (bo to nie są eventy). Co zamierzacie? Obiecywaliście zaraz po starcie dać kalendarz z eventami, dalej brak. 

2. Wczoraj w ItemShopie, były pierścienie do pvp po 370 SM, dzisiaj są po 525. Yyy ?

3. Sprzedawanie kont na allegro, z umieszczonym wpisem "sprzedaje czas poświęcony na rozwój postaci..(ble ble).." dozwolone? 

Na razie tyle, czekam na odpowiedź.

@SuReK liczę na Ciebie :)

@`Mavex

Być może :P Za dużo tam tego, no dobra, pytanie nr.2 odrzucamy :) Dzięki

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Serio? Nie przesadzajcie.. wiele ludzi dopiero zaczyna grę na serwerze, ja gram od samego początku, dość intensywnie i dopiero kończę EQ. Ale mniejsza, pewnie tak dostanę wałki, że jestem słabym graczem.

Ale mam kilka pytań;

1.

Krótka adnotacja, serwer stoi 9 dzień, eventu jeszcze żadnego nie było i proszę nie piszcie mi o tych SM'ach na fanpage, czy ratach, które były dwa razy po godzinie (bo to nie są eventy). Co zamierzacie? Obiecywaliście zaraz po starcie dać kalendarz z eventami, dalej brak. 

2. Wczoraj w ItemShopie, były pierścienie do pvp po 370 SM, dzisiaj są po 525. Yyy ?

3. Sprzedawanie kont na allegro, z umieszczonym wpisem "sprzedaje czas poświęcony na rozwój postaci..(ble ble).." dozwolone? 

Na razie tyle, czekam na odpowiedź.

@SuReK liczę na Ciebie :)

Pierścionki do PvP od początku były po 525SM, tylko do expa były po 370 :P

Opublikowano

Robilem tak ;)

Zarób sobie na 6/7 bon.

­

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

AMEN

ten ziomek tak pierdoli, że masakra.

kiedy powiedział, że pierwszy Terios był surka to wyłączyłem ten jego zjebany film.

Full eq na 120 IV nie moge ubic razadora, ogolnie to fajnie sie bawicie z tym razadorem xD

co do razadora to full eq 120 na 4 poziomie do expa, kd +7 potwora, full blok, full potwory w 6/7 i misje i schodzi gładziutko 

Opublikowano

kiedy powiedział, że pierwszy Terios był surka to wyłączyłem ten jego zjebany film.

co do razadora to full eq 120 na 4 poziomie do expa, kd +7 potwora, full blok, full potwory w 6/7 i misje i schodzi gładziutko 

Wiesz jak ktoś liczy na fejm to tak jest, trzeba trochę dopowiedzieć zmanipulować wypowiedź i liczyć na odpowiedź kogoś większego i liczyć na to że youtuberzy się dołączą ale każdy ma bekę btw 1 raz chyba lajkuje Twój post xD

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Troche unlucky wtedy, troche hajsu schodzi mi na te 6/7 a nawet nie wiem gdzie tego hajsu jak najwiecej naruchac :P

Opublikowano

Surek dlaczego dajecie taką smieszną liczbe sm za bugi gdzie nie starczy nawet na pd na 1 dzien ? wy placicie za te sm czy jak ?

dlaczego wycofaliście kupony i będą w ogóle one wprowadzone ?

Opublikowano

a ja się zalogować na stronę nie mogę a po za tym to serwer off albo mnie tak loga i zalogować się nie mogę acz kolwiek może też być spowodowane ddosami dzieciaków

Zaraz poprawimy faktycznie coś jest nie tak z serwerem www poprawimy w ciągu 10min :)

// Poprawione.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...