Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer  ;) 

Administracja się stara, banują regularnie na wh.

za to wh co wrzuciles na mpc? komedia.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj o 22:00 rozpocznie się przerwa podczas której przeniesiemy grę na lepszą maszynę i potrwa to około 15 minut.

Jupi :) A w czasie tej przerwy coś dodacie lub odbugujecie ? I kiedy planujecie odpalic event walentynkowy i na czym on bedzie polegal (w skrocie)

Opublikowano

Jupi :) A w czasie tej przerwy coś dodacie lub odbugujecie ? I kiedy planujecie odpalic event walentynkowy i na czym on bedzie polegal (w skrocie)

podobno ma byc identyczny jak poprzednie EVENTY od startu. maja podobno utrzymac poziom i czestotliwosc tych eventow przez najblizszy misiac. mam nadzieje ze pomoglem.

Opublikowano

Po tygodniu grania na serwerze przyszedł czas ocenić projekt :)

Na serwerze gra się bardzo dobrze , exp easy , drop easy , im większy lvl tym cięższy drop :)
Administracja dba i siedzi na serwerze :)

Jedyne o co chciałem zapytać @SuReeK  @xevenement  to czy oprócz tych co nagrywają serie z Reviosa będzie jeszcze ktoś reklamował pojawiła się na informacja na fanpage że ZabQ , zabq dał odpowiedz że nie da rady :) NoPerfect skończył serię i piszcie to TheMrZalegalizowany i Harper :)

Opublikowano

Przenoszą serwer na nowego dedyka ;)

a możesz coś powiedzieć na temat wycieku bazy ? bo nie wiem czy mam się bać i czy zmieniać hasła etc, żeby potem nie było. 

xD 

Opublikowano

a możesz coś powiedzieć na temat wycieku bazy ? bo nie wiem czy mam się bać i czy zmieniać hasła etc, żeby potem nie było.

Umiesz czytać ze zrozumieniem? Żadnego wycieku nie było inne serwery upadłe korzystają z baz(swoich) i jeżeli ktos miał takie same dane u nich i u nas to mogą zostać okradnieci a chcemy temu zapobiec. Prosimy po prostu ustawić inne dane u nas a inne u nich żeby nie było takich sytuacjii.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dostałem bana , a nie złamałem ,żadnego  paragrafu  w regulaminie.  Następnie dostałem bana na ts , bo napisałem ,że Gm się ośmiesza ,gdyż banuje mnie łamiąc swój własny regulamin.

CZEKAMY NA DRACONIS ;)

81492649835315255159.jpg

Opublikowano

Stwierdzam, że cały ten regulamin jest wyssany z palca, został napisany raz, a potem wielokrotnie kopiowany. Większość serwerów tak robi, szkoda im paru chwil na to, żeby regulamin został w przejrzysty sposób napisany i zrozumiały dla wszystkich. Wiele punktów się powtarza, są inne, ale z teorii prowadzą do tego samego. Wielu punktów też brakuje :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Umiesz czytać ze zrozumieniem? Żadnego wycieku nie było inne serwery upadłe korzystają z baz(swoich) i jeżeli ktos miał takie same dane u nich i u nas to mogą zostać okradnieci a chcemy temu zapobiec. Prosimy po prostu ustawić inne dane u nas a inne u nich żeby nie było takich sytuacjii.

Stary jak ja nawet nie wiem, czy się wypowiadałeś na ten temat, jeżeli tak to wybacz nie zauważyłem, dlatego grzecznie pytałem, a ty do mnie od razu z pyskiem, także ogarnij się troszkę okej ? ..

Btw serwer jest okej, polecam. 

xD 

Opublikowano

Planujecie dodac auto podnoszenie? Serw easy a sporo rzeczy dropi więc przydatne jak najbardziej

Nie, ponieważ to będzie już mega lenistwo, puści ktoś bota i hejo, pełno ulepek, już miał tak jeden serwer, auto przyciąganie, auto poty, auto podnoszenie, padł. Jeśli ma być wszystko auto to po co w ogóle grać?

Teo

Opublikowano

ponoć 15 minut ma trwać

Od 22:00 15 minut już minęło ale cóż dajmy czas bo warto czekać. Serwer spoko jak każdy, który wychodzi od Surka nic tylko mieć nadzieję, że postoi z taką liczbą graczy jak najdłużej.

Opublikowano

Stary jak ja nawet nie wiem, czy się wypowiadałeś na ten temat, jeżeli tak to wybacz nie zauważyłem, dlatego grzecznie pytałem, a ty do mnie od razu z pyskiem, także ogarnij się troszkę okej ? ..

Btw serwer jest okej, polecam.

Nie zle mnie zrozumiałeś pisze z telefonu, przepraszam jeżeli Cie uraziłem :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano
hehe.png

Serwer przeniesiony na nowe maszyny!

Za spóźnione 20 minut dajemy Wam od 23:00 do 24:00 raty 100% dla tych co na nas czekali.

Dodatkowo zwiększyliśmy ilość punktów na wojnach gildii ze 100 na 200.

Przypominam, że wymagane jest spatchowanie klienta lub łatka:

Opublikowano

spatchowałem, wkleiłem łatkę itp. Błąd łączenia z serwerem :/

@edit: już wszystko mi działa, problem z internetem :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...