Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@xevenement @SuReK

Pozwalacie na sprzedaż kont na allegro? Mogę umieścić link do konta na forum serwera? W regulaminie forum nie znalazłem żadnego sprzeciwu, ale wolę się upewnić.

miłosz

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@xevenement @SuReK

Pozwalacie na sprzedaż kont na allegro? Mogę umieścić link do konta na forum serwera? W regulaminie forum nie znalazłem żadnego sprzeciwu, ale wolę się upewnić.

Zeby pytanie nie zniknelo. Fajnego tsa sobie znalezliscie - wszedlem chwilke temu na kanal potrzebuje pomocy zadac pare pytan, po czym wszedl do mnie typ ktory zachowywal sie jak po jakis pigulach i nawciaganiu fety zmieszanej z mocarzem. Zapytal mnie, czy chce dostac perma i czy ma przyjsc z adminem. Stwierdzilem, ze nie bede sie odzywac, bo nie mialem humoru na takie zarty zarciki. Nie minelo 30 sekund jak zostalem przerzucony na dol, na kanal na ktorym znajdowal sie CEO (Creative) ROOT (zbanowal mnie [rafalohaki]) i jeszcze tam jakis ziomek i jeszcze jeden ceo chyba. No, przerzucili mnie - zapytalem co tam i root smieszek zapytal mnie czy chce perma dostac za stalking, ledwo cos odpowiedzialem i uslyszalem od pani z teamspeak "you were banned from the server" i teraz ciesze sie nowym permem. Szczerze gratuluje wyboru tsa, a szczegolnie ludziom ktorzy go prowadza - humor i profesjonalizm na najwyzszym poziomie!

miłosz

Opublikowano

Zeby pytanie nie zniknelo. Fajnego tsa sobie znalezliscie - wszedlem chwilke temu na kanal potrzebuje pomocy zadac pare pytan, po czym wszedl do mnie typ ktory zachowywal sie jak po jakis pigulach i nawciaganiu fety zmieszanej z mocarzem. Zapytal mnie, czy chce dostac perma i czy ma przyjsc z adminem. Stwierdzilem, ze nie bede sie odzywac, bo nie mialem humoru na takie zarty zarciki. Nie minelo 30 sekund jak zostalem przerzucony na dol, na kanal na ktorym znajdowal sie CEO (Creative) ROOT (zbanowal mnie [rafalohaki]) i jeszcze tam jakis ziomek i jeszcze jeden ceo chyba. No, przerzucili mnie - zapytalem co tam i root smieszek zapytal mnie czy chce perma dostac za stalking, ledwo cos odpowiedzialem i uslyszalem od pani z teamspeak "you were banned from the server" i teraz ciesze sie nowym permem. Szczerze gratuluje wyboru tsa, a szczegolnie ludziom ktorzy go prowadza - humor i profesjonalizm na najwyzszym poziomie!

Możesz zapodać nick?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Możesz zapodać nick?

nie umiesz czytać przecież podał nick (zbanowal mnie [rafalohaki])  . Nucz się czytać ze zrozumieniem Surek a nie tylko kasiorę zbierasz a co do wyboru ts to też miałem nie miła sytuacje na samym początku dlatego też nie wbijam do was bo jest żałosny . Pozdro .

Opublikowano

Topka zaczyna sprzedawać konta wiec cos sie dzieje nie tak

a co ma sie dziac? server na miesiac surka,wiec sprzedaja puki cokolwiek jest warte.

Opublikowano

nie chce mi sie wracać na poprzednie strony bo tego jest duzo aczkolwiek mam pytanie

czemu AVG mi pokazuje wirusa w cliencie ?

P4hS6w.png

Opublikowano

@SuReK

miłosz

Opublikowano

@SuReK

Serwer jest prowadzony nielegalnie. Nikt nie może Ci zakać czerpania korzyści finansowych, skoro sami to robią.

Opublikowano

nie chce mi sie wracać na poprzednie strony bo tego jest duzo aczkolwiek mam pytanie

czemu AVG mi pokazuje wirusa w cliencie ?

Dodaj do wyjątków zapory / zaufanych folder z grą, to będzie wszystko git. Binka jest spakowana, dlatego.

a co ma sie dziac? server na miesiac surka,wiec sprzedaja puki cokolwiek jest warte.

Robimy aktualizacje, cały czas siedzimy przy serwerze, nadal sądzisz, że to jest na miesiąc?

Opublikowano

Dzisiaj / jutro rano podczas aktualizacji dodamy kupony.

Jest prawie 13 i jakoś nie widze "aktualizacji" :) 

Opublikowano

puki puki puki puki puki puki puki puki

Dalej czekamy na te kupony :/

Opublikowano

Jaki sens mają przepustki na tym serwerze ? skoro wystarczy mieć tylko jedną, i można chodzić w nieskończoność na dungeona ;p bo zawsze leci na dungeonie jak nie z metka to z bossa. 

Jaki jest % na przyjęcie biologa ? dopiero oddaje te nieb śmierci i już mi się nie chce ;d 30 x i tylko 5 przyjął ;d 

A tak to polecam w miarę przyjemny serwer z dużą ilością graczy. 

xD 

Opublikowano

Jaki sens mają przepustki na tym serwerze ? skoro wystarczy mieć tylko jedną, i można chodzić w nieskończoność na dungeona ;p bo zawsze leci na dungeonie jak nie z metka to z bossa. 

Jaki jest % na przyjęcie biologa ? dopiero oddaje te nieb śmierci i już mi się nie chce ;d 30 x i tylko 5 przyjął ;d 

A tak to polecam w miarę przyjemny serwer z dużą ilością graczy. 

Zawsze możesz sprzedać te przepustki dla kogoś, kto jeszcze jej nie ma i nie był na dugneonie 

Opublikowano

Bedzie jakas aktualizacja na np 220 level w przyszlosci? 

Bo ludzie porobia maxy i sie beda nudzic

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Na początku administracja mówiła, że na starcie mieli już przygotowany update z większym levelem, pewnie za kilka tygodni go wprowadzą, gdy większa ilość graczy osiągnie maksymalny poziom. 

Opublikowano

2 posty wyżej przecież napisali, że szykują aktualizacje ;) 

xD 

Opublikowano

Na początku administracja mówiła, że na starcie mieli już przygotowany update z większym levelem, pewnie za kilka tygodni go wprowadzą, gdy większa ilość graczy osiągnie maksymalny poziom. 

Masz rację obiecywali update z większym lvl tak samo z kuponami SM ale to tylko bajer administracji aby zamydlić nam oczy graczy jest w ciut ciut i co? Gracze sprzedają konta zapewne z powodu tego byłego Yang Buga nastukali kasiory zrobili eq i selają bo nuda na serwie ciągła monotonnia dropienia ulepszaczy ciągle spoty zajęte a dzieci ksują itp więc z mojej perspektywy tak to wygląda . Oczywiście możecie się ze mną nie zgodzić ale nie obchodzi mnie wasze zdanie , + dla administracji że angażują się i robią te durne updaty ale nic ciekawego nie wnoszą do serwera tylko niestety mydlą nam oczy tyle odemnie :****

Opublikowano

Masz rację obiecywali update z większym lvl tak samo z kuponami SM ale to tylko bajer administracji aby zamydlić nam oczy graczy jest w ciut ciut i co? Gracze sprzedają konta zapewne z powodu tego byłego Yang Buga nastukali kasiory zrobili eq i selają bo nuda na serwie ciągła monotonnia dropienia ulepszaczy ciągle spoty zajęte a dzieci ksują itp więc z mojej perspektywy tak to wygląda . Oczywiście możecie się ze mną nie zgodzić ale nie obchodzi mnie wasze zdanie , + dla administracji że angażują się i robią te durne updaty ale nic ciekawego nie wnoszą do serwera tylko niestety mydlą nam oczy tyle odemnie :****

Jesteś jakąś spierdoliną, karakanie, elo.

Dodajcie dział Wycena na forum. 

Opublikowano

Jeżeli chodzi o tego buga z wróżką masz racje, jak sobie pomyślę ile ludzie sobie na tym hajsu nadropili pokupowali full isa etc to mnie aż zniechęca od serwera, no ale cóż, serwer w miarę spoko więc gram dalej. Co do sprzedawania kont, nic nowego na większości serwerach tak jest, że po wbiciu maksa i zrobieniu full EQ ludzie selają konta, moim zdaniem jest to głupota, ja osobiście gram po to by zdobyć maksa i potem się rywalizować w pvp + wojny no ale są i tacy co wolą od razu sprzedać i zmienić serwer, no i pewnie dlatego te polskie serwery tak szybko padają bo ludzie zamiast grać na jednym to zmieniają serwery jak skarpetki ;p 

xD 

Opublikowano

Na każdym serwerze ludzie wbijają jak najszybciej lvl i sprzedają konta. Grają tylko po to, żeby sobie zarobić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...