Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Info od Administracji 

Maja ponad 5k wejść na serwer i wywala maszynę choć jest najlepsza :)

ps info pewne 

Każdy może napisać, kto rusza z serwerem, że ma aż tyle wejść na serwer.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szybko póki są problemy i jeszcze nie wystartował! MACIE OKAZJE SKORZYSTAĆ Z WC I COŚ ZJEŚĆ SZYBKO!!!!!  CZAS UCIEKA..

//Żeby nie było ostrzeżenia:

O nie ;( o matko nie działa kiedy będzie dzialać?? :( 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Wbić można na serwer ale co z tego jak teraz mam złe passy xD

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Sorex i jak tam samopoczucie ? a nie mówiłem że nie wystartujecie  ;) coś wam to ciężko idzie  :D do jutra rana może odpalicie xD

Opublikowano

co to za sprawiedliwosc wlaczanie serwera podczas nie dzialania strony? wiele osob jeszcze nie zalozylo konta i nie ma mozliwosci wystartowania na rowni z tymi co juz sa zalogowani... ????

Opublikowano

co to za sprawiedliwosc wlaczanie serwera podczas nie dzialania strony? wiele osob jeszcze nie zalozylo konta i nie ma mozliwosci wystartowania na rowni z tymi co juz sa zalogowani... ????

zacznijmy od tego, że ravia jak i ten serwer padł, nie możesz wł klienta z patcherem, a bez patchera nie działają passy

zacznijmy od tego, że ravia jak i ten serwer padł, nie możesz wł klienta z patcherem, a bez patchera nie działają passy

Opublikowano

Tak By the way... nie wiem czy wiecie ale serwer wystartował równo o godzinie 18:00 bez żadnych opóźnień i na aktualną chwilę po 30 minutach jest już 2000 graczy :D

PS: Patcher wam nie działa to odpalajcie przez nawie_game.exe

PS2: Jak komuś nie logowało w godzinie startu to z powodu zbyt wielu logowań naraz które zostały ograniczone na potrzeby bezpieczeństwa - maksymalne opóźnienie w zalogowaniu mogło występować do 20 minut.

No to Happy Fun :*

PS: Strona tylko nie działa - tak dla ciekawskich.

77669561629172700020.jpg

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Tak By the way... nie wiem czy wiecie ale serwer wystartował równo o godzinie 18:00 bez żadnych opóźnień i na aktualną chwilę po 30 minutach jest już 2000 graczy :D

PS2: Jak komuś nie logowało w godzinie startu to z powodu zbyt wielu logowań naraz które zostały ograniczone na potrzeby bezpieczeństwa - maksymalne opóźnienie w zalogowaniu mogło występować do 20 minut.

77669561629172700020.jpg

No fajnie ale jak ktoś nie ma konta to i tak sobie nie pogra. 

Opublikowano

77669561629172700020.jpg

Dobrze że wszystko działa , szkoda jednak że muszę czekać na stronę :( . Jednak wiem że gdy wejdę to napewno mile spędzę czas . 

Opublikowano

@Weles ciekawe bo przez te nawie... coś tam nie można się połączyć a bez patchera passy nie dziają

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...