Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arthia [Dedyk] [Easy/Medium]

SIEMBIDEK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 355
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli usuniecie te denne kostiumy to chętnie zagram, bo na prawdę na takiej czyściutkiej Pandorce to bym zagrał, a tutaj jednak nadal jest nawalone rzeczami które

są zbędne.

Nie usuną. Hajs się musi zgadzać.

Opublikowano

Czekam , zobaczymy może będzie dobry serwer , jeśli będą już problemy na starcie , na pewno nie bedę grał , Powodzenia 5 !

41979518507500827022718.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie powtarzanie, stawianie tego samego serwer-a czy też wzorowanie się ( jeden pies ) powinno być zabronione na forum. Pandora to już minęła dawno, dla niektórych jest to fajny serwer dla niektórych śmietnik na kółkach. Liczycie na to że serwer zdobędzie tyle graczy co miała pandora? Wątpię w to troszku, czemu? Macie ok 3 strony zapisane w prezentacji, nie widziałam jeszcze żadnej porządnej reklamy u jakiegoś YT ( nie mówcie że samo napisanie " wzorowanie się na pandorze " ma przyciągnąć graczy bo w to wątpię. Serwer stary jak świat, nic nie ma ciekawego, takie serwery z czasów PPR już dawno przeminęły z wiatrem, nie zagram lecz życzę Wam powodzenia,

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Działa normalnie, może wina twojej przeglądarki?

Poprawnie juz dziala , byl blad 404 . 

Mam pytanie  jak tu z biologiem sprawa wyglada , nagrody , czas i dropienie . Nie pamietam jak to bylo na pandorze

Opublikowano

Poprawnie juz dziala , byl blad 404 . 

Mam pytanie  jak tu z biologiem sprawa wyglada , nagrody , czas i dropienie . Nie pamietam jak to bylo na pandorze

Domyślnie, dropisz np. ząbki itd 10 szt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...