Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Avantador [Dedyk] [Medium/Easy]

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 684
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

doczytalem sie jednego bledu ;p

Mianowicie- za misje na 100+ dostajemy dodanie 6,7 bonu a prezentacji jest ze brak 6,7 .. wiec jak to bd ?:p

Zostało to wczoraj naprawione. Już nie dostajesz 6/7. Z IS też go usunęli.

W grze zawsze jako

Yutashi

Pomogłem Ci - Zostaw Like!

Opublikowano

O której reset rejestracji? Czy podany client to już official, czy dalej beta?

Rejestracja jest otwarta od wczoraj. Możesz się śmiało rejestrować. Klient jest już oficjalny.

W grze zawsze jako

Yutashi

Opublikowano

Na serwerze nie będzie nno? 

NNO jest :)

W grze zawsze jako

Yutashi

Opublikowano

Po długiej nieobecności na metinie to pierwszy serwer, który przykuł moją uwagę :)

Nie doczytałem lub nie zauważyłem.

Skąd dropi broń 75?

Czy eq do pvp robimy z łez?

Jak zdobyć eq do exp?

Czy jest zwój powrotu statusu?

Gdzie można niszczyć niepotrzebne itemy?

Max yang w ekwipunku to ile?

z

Na jakich mapach działają np. Silny na mistyki? Czy będą potrzebne orki, zwierzęta i mistyki?

Czy będzie wprowadzony wybór czcionki do klienta?

Tyle z mojej strony, na 100% zawitam :)

Broń 75 z ripera, jego szkaty, wierzboluda i silnej lodowej wiedźmy, oraz rzadziej z gnolli.

EQ do pvp możesz zrobić z łez/ametystowych i z tego co pamiętam kryształowych.

EQ do exp z dungeonów od azraela, broń możesz przerabiać z tej na 75 lub wydropić na dungeonie ze szkatułki, tarcze robi się z tej na 41.

Zwój powrotu statusu jest tylko w IS.

Tak można, u Niepokaźnego Pieszego, ale z tego co pamiętam wszystko można wyrzucić na ziemię.

Max yang jest tyle, że nigdy ich nie uzbierasz. ;p

Co do map, zapraszam na wiki, są tam mapy do 140 poziomu.

Wybór czcionki jest na razie manualny, otwierasz plik font i lecisz.

Opublikowano

Miałem zagrać na innym serwerze, ale skoro oni przełożyli start, to wbiję tutaj :)

Skąd kamienie duchowe?

120 lvl to nie za mało jak na serwer medium/easy?

Opublikowano

Raczej Tream :D NoPerfect prowadzi kilka serii, jakbyscie go meczyli w komentach to kto wie...

A nie mysleliscie o jakims innym sposobie dodania tych marmurkow? Kupno, wymiana, cokolwiek?

I proponuje zmienic Medium/easy na sam medium - zgodnie z prawda zreszta - bo zaraz pojawi sie fala placzkow ktorym za ciezko.. a wiele z easy to tu nie ma :)

Te marmurki też mnie martwią, bo myślałem o zagraniu szamanem, ale strach nie pozwala za bardzo.

Dropić mogą, ale niech będzie duży % na ich drop i będzie cacy ;)

Opublikowano

Te marmurki też mnie martwią, bo myślałem o zagraniu szamanem, ale strach nie pozwala za bardzo.

Dropić mogą, ale niech będzie duży % na ich drop i będzie cacy ;)

Na pierwszej odsłonie potrafiły mi polecieć ze 4 (ze spota) na polance w m2. Nie jest źle, grając szamanem obejdzie się bez marmurka raczej, jeśli będziesz mieć dobre eq exp.

Serwer gorąco polecam; administracja bardzo przyjazna i pomocna; wszystko zostało dopracowane z pomocą graczy na becie, więc nie będzie lipy! :)

LutUbw5.png

Opublikowano

Na pierwszej odsłonie potrafiły mi polecieć ze 4 (ze spota) na polance w m2. Nie jest źle, grając szamanem obejdzie się bez marmurka raczej, jeśli będziesz mieć dobre eq exp.

Serwer gorąco polecam; administracja bardzo przyjazna i pomocna; wszystko zostało dopracowane z pomocą graczy na becie, więc nie będzie lipy! :)

Takie buty, ano wypowiedź jedynie wyprowadzona ze względu na moją niewiedzę, ale taki obrót całkowicie zmienia postać rzeczy także pozostaje mi przywitać naszego grafika ? dobrze celuję ? :D

Opublikowano

Mogę napisać tylko tyle, że serwer pod względem technicznym dopięty na wysokim poziomie.

Administracja bardzo aktywna i pomocna (prawie zawsze jest jakiś Administrator).

Grałem na pierwszej odsłonie i na tej też zagram, pozdrawiam. 

Opublikowano

SM'y będą zwracane? Bo nie doczytałem ;).

Smocze Monety zostały już zwrócone, oraz osoby które wbiły > 100 lv otrzymały 10 SM za lv np. ( lv 120 (120 - 100 * 10 = 200 SM))
Opublikowano

Mnie ciekawi jak sprawa z dt ? czy mapka leci od razu na ziemie czy skrzynia bo lubie sobie czasami pofarmic metiny w dt a jak będzie od razu mapka leciec to troche słabo. Zagram na 100% :0

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Mnie ciekawi jak sprawa z dt ? czy mapka leci od razu na ziemie czy skrzynia bo lubie sobie czasami pofarmic metiny w dt a jak będzie od razu mapka leciec to troche słabo. Zagram na 100% :0

Dropi skrzynka
Opublikowano

Ja nie polecam.. Easy?

Co tu jest w easy?? Skille medium-hard... EQ tak samo raty tak samo.. Dodania i zmianki dropić? Śmiech.. Odradzam gry bo za pewnie padnie szybko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...