Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avantador.pl

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tak na marginesie, nawet nie sprawdziłeś zapewne jak atrakcyjne są nagrody za misje ;)

Widziałem jakie są nagrody za misje ale za dużo jak dla mnie nayebane tego wszystkiego chodzi o to misje.

Mając np 100lvl co ja będę robić misję z 50-60lvl o.O

Bo widząc jak exp leci to nie zdąże misji zrobić a szybciej wbije lvl.

Wiem, wiem można zatrzymać expa, zrobić misje itp ale nie będę zatrzymywał expa.

Każdy ma własne zdanie i ja to szanuję i tylko wyrażam własną opinię na temat serwera.

Jednemu się podoba innemu nie to na tyle koniec tematu :D

• Odpowiedzi 231
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widziałem jakie są nagrody za misje ale za dużo jak dla mnie nayebane tego wszystkiego chodzi o to misje.

Wiem, wiem można zatrzymać expa, zrobić misje itp ale nie będę zatrzymywał expa.

Każdy ma własne zdanie i ja to szanuję i tylko wyrażam własną opinię na temat serwera.

Szybciej wbijesz lv z misji niż z expa.

Opublikowano

Nie. Wtedy odbierając misję, będziesz mieć komunikat 'Jesteś zbyt silny, by wykonać to zadanie' (czy coś). Ja osobiście ubolewam nad tym, bo nie dostałabym dodatkowego expa ;/

LutUbw5.png

Opublikowano

Nie. Wtedy odbierając misję, będziesz mieć komunikat 'Jesteś zbyt silny, by wykonać to zadanie' (czy coś). Ja osobiście ubolewam nad tym, bo nie dostałabym dodatkowego expa ;/

Ee tam, dla mnie było oki. bo chciałeś wbijać lv własnoręcznie, to wbijałeś, a jeśli nie przy pomocy misji to nie - twój wybór :)

Opublikowano

No nic, pograłem trochę i niestety nie przekonałem się.

Bardzo ciężko gra mi się tutaj daggerem, jest mało na kryta i trzeba mieć buffka, niestety żadna przyjemność z gry jak trzeba grać jednocześnie dwiema postaciami, aha no i te dungeony w pt.

Będę śledził losy serwera, bo serwer godny polecenia, ale nie dla mnie.

Powodzenia.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Bardzo ciężko gra mi się tutaj daggerem, jest mało na kryta i trzeba mieć buffka, niestety żadna przyjemność z gry jak trzeba grać jednocześnie dwiema postaciami, aha no i te dungeony w pt.

Powodzenia.

Nie żeby coś, ale daggerem było łatwiej na s1 ubijać bossy niż WP'kiem, ale zapomniałem, że Ty jesteś metinowym kalekom i Ciebie bossy nawet na mentalu z silnym na G potrafią odpychać..

Misje są fabryką yang, bo nie jest o nie aż tak łatwo (na s1 tylko z tego się utrzymywali gracze, a teraz dodano wybłagane sztabki), więc misje warto robić, bo są także wartościowe nagrody.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Powodzenia.

Dużo płakał z powodu PT,a teraz jest za słaby na exp buahaha, to na hardach byś się chłopczyku chyba powiesił. Nie pozdrawiam haha :D

Opublikowano

Powodzenia.

Na to, że jest Ci za ciężko niestety nie mogę poradzić. Mogłeś się zgłosić, może nie miałeś dobrze dobranego ekwipunku, czy cokolwiek innego. 

Opublikowano

Youtuberzy którzy będą nagrywać serię z serwera:

• Harper,
  • Sh4ke,
  • ZakręconyGames,
  • KireK,
  • BigMen,
  • Mea,
  • Siembid

Koniec bety, od jutra będzie można zakładać nowe konta, a stare zostaną przywrócone.

Opublikowano

­

Nie żeby coś, ale daggerem było łatwiej na s1 ubijać bossy niż WP'kiem, ale zapomniałem, że Ty jesteś metinowym kalekom i Ciebie bossy nawet na mentalu z silnym na G potrafią odpychać..

Misje są fabryką yang, bo nie jest o nie aż tak łatwo (na s1 tylko z tego się utrzymywali gracze, a teraz dodano wybłagane sztabki), więc misje warto robić, bo są także wartościowe nagrody.

Nie znasz mnie, nie pisałem nigdy z Tobą ani nie spotkałeś się ze mną w grze, chodź dużo wiesz. Hmm, kolejna wróżka na mpc, która czyta z fusów.

Szkoda, bo darzyłem ten serwer wielką nadzieją i chciałem się kulturalnie pożegnać, ale widzę, że tutaj nie traktujecie ludzi z szacunkiem.

Ps,. przypomnę się Tobie, gdy na serwerze będzie 350 osób z tendencją spadkową. Sorry, ale myślałem, że chociaż Ty potrafisz się kulturalnie obchodzić.

Dużo płakał z powodu PT,a teraz jest za słaby na exp buahaha, to na hardach byś się chłopczyku chyba powiesił. Nie pozdrawiam haha :D

Hmm, Freeeez, weteran z ośmioletnim doświadczeniem, już pisałem ci w poprzednich postach, gdzie są drzwi..

Bomb, masz węża w kieszeni jeśli chodzi o reklamy, dlatego wiem na sto procent, że nie będzie tutaj nawet 500 ludzi +, mimo wszystko powodzenia.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

­

Nie znasz mnie, nie pisałem nigdy z Tobą ani nie spotkałeś się ze mną w grze, chodź dużo wiesz. Hmm, kolejna wróżka na mpc, która czyta z fusów.

Szkoda, bo darzyłem ten serwer wielką nadzieją i chciałem się kulturalnie pożegnać, ale widzę, że tutaj nie traktujecie ludzi z szacunkiem.

Ps,. przypomnę się Tobie, gdy na serwerze będzie 350 osób z tendencją spadkową. Sorry, ale myślałem, że chociaż Ty potrafisz się kulturalnie obchodzić.

Hmm, Freeeez, weteran z ośmioletnim doświadczeniem, już pisałem ci w poprzednich, gdzie są drzwi..

Bomb, mimo wszystko masz węża w kieszeni, ale powodzenia.

On nawet nie jest w Team, mam na myśli MVP, więc nie wiem dlaczego oceniasz serwer na podstawie jego czy jakiejkolwiek innej osoby z MPC. 

Opublikowano

­

Hmm, Freeeez, weteran z ośmioletnim doświadczeniem, już pisałem ci w poprzednich postach, gdzie są drzwi..

Bomb, masz węża w kieszeni jeśli chodzi o reklamy, dlatego wiem na sto procent, że nie będzie tutaj nawet 500 ludzi +, mimo wszystko powodzenia.

Weź człowieczku stąd wyjdź napisałeś już raz, że opuszczasz lokal to nara... I nie wrzucaj wszystkich do jednego worka idioto... To że piszę z Tobą w takim a nie inny sposób, to po pierwsze  sam zacząłeś, a po drugie nie obwiniaj administracji, bo c***a wiesz... 

Opublikowano

On nawet nie jest w Team, mam na myśli MVP, więc nie wiem dlaczego oceniasz serwer na podstawie jego czy jakiejkolwiek innej osoby z MPC. 

Zgadza się Yolnen.

Tak dla sprostowania:

-[GA] Yolnen = @MałyShu

-[GA] Bomb = @pieczara22

-[sGM] Siwy = @1373230489-U611928.pngSiwyTM

I tylko te osoby z teamu będziecie mogli spotkać na mpc.

Opublikowano

­

Nie oceniam Avantadora po zachowaniu osób, bo jeśli by tak było to przez samego weterana Freeez, serwer stracił by wszystkich graczy.

Wydaję mi sie, że jeśli ktoś angażuję się tak jak MVP, powinien powstrzymać się od wyzwisk, bo ja nic złego nie powiedziałem o serwerze, życzyłem wszystkiego dobrego a on wyskoczył do mnie jak gumka z majtek, lecz ja się przypomnę w pewnym momencie.

Freeez, nie jestem jedną osobą, która pisała ci, gdzie są drzwi...

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

­

Nie oceniam Avantadora po zachowaniu osób, bo jeśli by tak było to przez samego weterana Freeez, serwer stracił by wszystkich graczy.

Wydaję mi sie, że jeśli ktoś angażuję się tak jak MVP, powinien powstrzymać się od wyzwisk, bo ja nic złego nie powiedziałem o serwerze, życzyłem wszystkiego dobrego a on wyskoczył do mnie jak gumka z majtek, lecz ja się przypomnę w pewnym momencie.

Freeez, nie jestem jedną osobą, która pisała ci, gdzie są drzwi...

Tak i co zrobisz? Napiszesz kolejny zbędny post? xDD Beka lapsie xD

Opublikowano

Freeez wrzuć na luz... Vassopent ma prawo do pisania swoich opinii oraz ocen.

Rozumiem że serwer mu się nie spodobał, nie każdemu musi się podobać.

Opublikowano

Widzę, że weteran dalej używa swojego " mega " wyzwiska, hehehe.

Dla ciebie tylko jedno, drzwi są tam .

16944776.jpg?1452441187

Kiedy koniec bety ?

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Widzę, że weteran dalej używa swojego " mega " wyzwiska, hehehe.

Dla ciebie tylko jedno, drzwi są tam .

16944776.jpg?1452441187

Kiedy koniec bety ?

Beta zakończy się dziś o 20:00.

Opublikowano

­

Freeez wrzuć na luz... Vassopent ma prawo do pisania swoich opinii oraz ocen.

Rozumiem że serwer mu się nie spodobał, nie każdemu musi się podobać.

I proste, dlatego to Ty prowadzisz serwer a nie taki prosty mechanizm jak Freeeez.

Freeeez, a wrzucić dla przypomnienia twoje posty, które też pisałeś bezsensownie w innych tematach ? -.-

Kończe z tobą dyskusję. W ogóle dziwie się, że ją aż tak długo prowadziłem i innym radzę również z nim skończyć, bo na końcu i tak okaże się, że wszyscy jesteśmy plebsami i to my zaczęliśmy dyskusję... trochę szacunku dla weteranów - tak szybko odchodzą.

By nie było spamu, planujesz jeszcze zamówić u kogoś reklamę ?

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

­

I proste, dlatego to Ty prowadzisz serwer a nie taki prosty mechanizm jak Freeeez.

Freeeez, a wrzucić dla przypomnienia twoje posty, które też pisałeś bezsensownie w innych tematach ? -.-

Kończe z tobą dyskusję. W ogóle dziwie się, że ją aż tak długo prowadziłem i innym radzę również z nim skończyć, bo na końcu i tak okaże się, że wszyscy jesteśmy plebsami i to my zaczęliśmy dyskusję... trochę szacunku dla weteranów - tak szybko odchodzą.

By nie było spamu, planujesz jeszcze zamówić u kogoś reklamę ?

Tak

Opublikowano

Koniec bety, od jutra będzie można zakładać nowe konta, a stare zostaną przywrócone.

Konta z bety nie obowiązują.

Byla beta i dzis sie skonczyla ? Jesli tak to czemu nie moze do jutra trwac  ?  Nowe konta juz obowiazuja na officialu a stare z 1 edycji beda dzialac tak ? 

Opublikowano

Czy po wbiciu na przykład 75 lvla będę mógł normalnie zrobić wszystkie misje? Czy znikną?

Będziesz mógł nawet na 99, potem szansa na NIEKTÓRE przepadnie, ale będą nowe. Najlepiej robić wszystko na bieżąco. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...