Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avantador.pl

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ojeju, wyrównywanie rachunków w grze ? jakie to słodkie.

Lepiej mi podaj numery blach, może cie spotkam na światłach ( chociaż w to wątpię )

Kurde, ale mnie ten łep denerwuję, cięgle tylko " lapsa " i wkurwi*** ludzi. 

­

Ajć, dokopiesz mi na serwerze, jak będę expił ? ale to piękne.

Ale internetowy no-name, idź weteranie sobie jebni* tą głową w mur, może otrzeźwieje.

A No Pie*dolony Warszawiak =D i Wszystko jasna :) nie ma sensu z tobą rozmawiać ^^

Lizać jajca PIS;owi Pod sejmem a nie ^^ masz dobry dostęp =D 

Nie ma sensu z nim pisać ;D i tak wyjdziesz na Lapsa jak większość osób które z nim pisze :D Napisze ci '' to tyle elo xD beka z lapsa '' i tyle z nim popiszesz =D

Panooowie litosci! W metina gracie i nie wiecie jak sie z tego typu osobami obchodzi? To powiem Wam jak sie ochodzi: jak najwiekszym lukiem olewajac cieplym moczem zaczepki. Spotka sie go w grze to wyjdzie jaki jest mocny, zazwyczaj z takich krzykaczy jest najwiekszy polew, bo najpierw twierdzi, ze jest hiper mocny i z kolka nie wyjde, po czym to delikwent boi sie z kolka ruszyc i jedyne co ma do powiedzenia to 'Aha spie*dalaj'. Tak wiec poczekajcie na start, wtedy wyjdzie ile jest weterana w weteranie (sam gram 7 lat w metka a nie uwazam, zeby to byl powod do tego, zeby miec sie za najlepszego na swiecie i zeby mnie szanowac jako "weterana")

Jak wrocisz w jednym albo dwoch kawalkach z jakiejs wojny PRAWDZIWEJ to wtedy uznam cie za weterana, w innym wyparku nie rozbawiaj ludzi :v

• Odpowiedzi 231
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NIE dungi niech zostaną do robienia w PT. W końcu byc może nauczy was gry zespołowej. W końcu przynależność do jakieś gildii będzie miało sens. Jak dla mnie moga zrobic dungi dla calego pt :D

Opublikowano

NIE dungi niech zostaną do robienia w PT. W końcu byc może nauczy was gry zespołowej. W końcu przynależność do jakieś gildii będzie miało sens. Jak dla mnie moga zrobic dungi dla calego pt :D

Nauczy nas ?

Ty w ogóle czytasz to co piszesz ? 

Weź człowieku odpuść sobie, bo zaczynasz jak ten weteran Freeez. Metin2 to nie gra zespołowa, wbił sobie to do tego pustego łba, nie po to człowiek gra w metina, by grać zespołowo. 

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Nauczy nas ?

Ty w ogóle czytasz to co piszesz ? 

Weź człowieku odpuść sobie, bo zaczynasz jak ten weteran Freeez. Metin2 to nie gra zespołowa, wbił sobie to do tego pustego łba, nie po to człowiek gra w metina, by grać zespołowo. 

­

lol ziomek to se zrobisz PT w mieście z kimś i pójdziesz skoro tak bardzo samotny jesteś... 

Opublikowano

lol ziomek to se zrobisz PT w mieście z kimś i pójdziesz skoro tak bardzo samotny jesteś... 

Zrozum, że czasy, gdzie nawalało się całą klasą w gry, u mnie już dawno minęły. Fajnie, że grasz dużą grupą, ale to nie znaczy, że metin2 jest grą zespołową i tobie się tak podoba i koniec.

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Zmuszaj ludzi do nauczenia sie gry zespolowej, przy3,14erdalaj sie do polskiego rzadu, ze chce nas nauczyc zyc za minimalna krajowa. HIPOKRYZJA LV HARD

Gdybym chcial grac w cos zespolowego to bym nie gral w metina tylko zapisalbym sie do lokalnego klubu sportowego i gral z ludzmi w pilke ZESPOLOWO, jednak w metina chce grac SOLOWO i byc niezaleznym od innych, bo z tego co zauwazylem na przestrzeni lat ludziom w internecie nie mozna ufac, wiec nie mam zamiaru sie na tym przejchac. Zreszta, czy uwazasz, ze latanie od goscia do goscia i trucie dupy 'Ej dolacz do pt' i pojscie na niego sememu jest gra zespolowa? W metina zespolowo graja cioty, ktore nie potrafia sobie na serwerze z wyrownanym blalansem nie potrafia w 3/5 poradzic sobie z jednym mna, potem sie ciesza, ze robia jednego dunga, ktorego mozna zrobic solo w 10 osob, bo nie potrafia wymixowac eq (to co pisze jest oparte na wlasnym doswiadczeniu [a raczej na tym z czym sie mialem okazje w metinie spotkac], zeby nie bylo, ze zmyslam na potrzebe chwili :) )

Opublikowano

Serwer polecam jak najbardziej, grałem na pierwszej odsłonie, byłem na beta testach, czekam niecierpliwie z ziomeczkami na otwarcie, wbijamy levele, zakładamy gildie (która ma już swoją prezke u nich na forum) i lecimy z tematem

PS. Bomb nie wiem czemu, ale masz mnie zablokowanego na swoim profilu, możliwe, że przez jeden komentarz gdy powiedziałem że była kopia od Zielsko :DxD

Opublikowano

Serwer wydaje się po prezentacji dosyć ciekawy.

Ale gdy wszedłem na beta testy zacząłem expić to mnie zniechęcił ten drop -.-

Za dużo tego wszystkiego jak dla mnie (to jest moje opinia) dropią jakieś śmieci typu itemki na niski lvl.

Można się pogubić w tym wymienianiu, mając 50lvl prawie cała jedna strona zajęta czymś do wymiany i nie wiadomo co do czego.

Może ktoś lubi takie klimaty ale to nie dla mnie.

Mimo tego życzę sukcesów :D

Opublikowano

Za dużo tego wszystkiego jak dla mnie (to jest moje opinia) dropią jakieś śmieci typu itemki na niski lvl.

Można się pogubić w tym wymienianiu, mając 50lvl prawie cała jedna strona zajęta czymś do wymiany i nie wiadomo co do czego.

Wystarczy wejść na wiki, albo przeczytać opis niektórych przedmiotów. :)

Eq, masz na myśli biżu, dropi do 75 poziomu, potem przestaje. 

Opublikowano

Przedmioty na niskie lv. są potrzebne do misji dla tego dropią :)

Zachęcam Cię bardzo gorąco do przejrzenia list misji na naszej wikipedii:

http://wiki.avantador.pl/?title=Misje
Opublikowano

Być może padło gdzieś te pytanie, ale zadam je jeszcze raz :x

Macie dobrą reklamę?

Jak tak to u kogo?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Trochę rzeczy z Arianei jest, ale dobrze - uwielbiałem ten serwer. Zagram na pewno, serwer prezentuje się godnie. Reklama jakaś zapewniona?

Opublikowano

Przedmioty na niskie lv. są potrzebne do misji dla tego dropią :)

Zachęcam Cię bardzo gorąco do przejrzenia list misji na naszej wikipedii:

http://wiki.avantador.pl/?title=Misje

I tak mnie nie przekonaliście a zarazem bardziej zniechęciliście.

Wiadomo im więcej misji tym lepiej ale bez przesady co 1lvl. Co za dużo to nie zdrowo jak to mówią.

Popatrzałem sobie jeszcze w wiki i jest kilka rzeczy co tylko można zdobyć w IS lub na evencie,hmmm tu się nie będę aż tak wypowiadać bo każdy ma własne zdanie, ale wiecie o co chodzi.

Za dużo tego jak wcześniej pisałem, ale powodzenia w rozwijaniu serwera. ;)

Opublikowano

Być może padło gdzieś te pytanie, ale zadam je jeszcze raz :x

Macie dobrą reklamę?

Jak tak to u kogo?

Trochę rzeczy z Arianei jest, ale dobrze - uwielbiałem ten serwer. Zagram na pewno, serwer prezentuje się godnie. Reklama jakaś zapewniona?

Sprawa z reklamą na dzień dzisiejszy wygląda następująco.

Youtuberzy którzy na 100% będą nagrywać serię:

• Sh4ke
  • KireK
  • Siembid
  • BigMen

Youtuberzy którzy się zastanawiają:

• Tream (czekamy na odpowiedź)
  • NoPerfect
  • ZabQ
  • ZakręconyGames (czekamy na odpowiedź)

Z serwera będą prowadzone również Live Stream na Twitchu.

Opublikowano

• Sh4ke
  • KireK
  • Siembid
  • BigMen

• NoPerfect
  • ZabQ

No to czekamy i oby wypalilo, miejmy nadzieje ze tream i perfect sie zgodza, wowczas rzeklbym - sukces gwarantowany :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wiadomo im więcej misji tym lepiej ale bez przesady co 1lvl. Co za dużo to nie zdrowo jak to mówią.

Popatrzałem sobie jeszcze w wiki i jest kilka rzeczy co tylko można zdobyć w IS lub na evencie,hmmm tu się nie będę aż tak wypowiadać bo każdy ma własne zdanie, ale wiecie o co chodzi.

Jakbyś pograł trochę dłużej, to byś zrozumiał, jakie znaczenie mają te misje chociażby w sprawie expa ;) 

Odnośnie reklamy i jutuberów - w końcu jakieś zadawalające info! Mam jednak nadzieję, że NoPerfect również dołączy do tego grona.

Jeśli chodzi o małe zmiany jakie jeszcze nastąpiły w czasie bety:

- doszedł drugi poziom Combo!

- sztabki będzie można otwierać po 10 sztuk (a nie po jednej)

- na wierzchowca można wsiadać w biegu

- Klejnoty Mądrości dropią lepiej (przynajmniej u mnie ;p)

LutUbw5.png

Opublikowano

• Sh4ke
  • KireK
  • Siembid
  • BigMen

• NoPerfect
  • ZabQ

Mmm, naice! Jeszcze tylko NoPerfect i lecimy z tematem! :D

Opublikowano

Nooo nareszcie! Piąteczek wieczorkiem, 2tyg. ferii, easy/medium :D Wszystko mi pasuje, tylko czekać na start i wbijam na pewno :D

Powodzenia!

Są nieskończone strzałki? Jeśli tak lub jeśli nie, to czy są tylko drewniane/bambusowe, czy są też lepsze, z lepszym atakiem?

Opublikowano

Poprawki jakie dzisiaj jeszcze doszły:

- Powiększenie spotów na mapach +100,

- Zaktualizowanie mapy pod przyciskiem TAB,

- Na dniach zostanie zwiększony % na wytworzenie itemów za Runy (do 90%).

Jeśli chodzi o zwiększenie % ulepszania kamieni duszy to nie będzie to miało miejsce, bo KD znowu będą nic nie warte, a nie po to został zmniejszony % na ich dropnięcie.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Poprawki jakie dzisiaj jeszcze doszły:

- Powiększenie spotów na mapach +100,

- Zaktualizowanie mapy pod przyciskiem TAB,

- Na dniach zostanie zwiększony % na wytworzenie itemów za Runy (do 90%).

Jeśli chodzi o zwiększenie % ulepszania kamieni duszy to nie będzie to miało miejsce, bo KD znowu będą nic nie warte, a nie po to został zmniejszony % na ich dropnięcie.

Spatchuj clienta to jeden pkt. z głowy (mapa pod TAB)

Opublikowano

To widać jak "popatrzałeś" . Itemy w IS których nie można zdobyć w grze to bodajże tylko kostiumy. Pety - najlepsze zdobywasz tyko w grze. I nie kupisz ich w IS, więc żeby mieć przewagę / coś znaczyć w pvp musisz dropić, i grać bo z ISem nic nie zdziałasz i IS nie da ci przewagi - będziesz zerem jeśli nie wydropisz sobie porządnego peta do pvp z bossów / dungeonów. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

A tak na marginesie, nawet nie sprawdziłeś zapewne jak atrakcyjne są nagrody za misje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...