Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avantador.pl

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 231
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na becie zauważyłem, że te wody dalej po 3 min, nic z tym nie robią ?

­

Męczę i męczę ich i może się uda.

fajnie sie zapowiada

cholera 15 styczen to ja mam pech:( bo zaczynam na d3 5 sezon wiec ... :(

Zawsze możesz grać i tu i tam, bo nie jest ciężko na serwerze, a bardzo przyjemnie.

Ciekawie się to prezentuje.

Oby tylko nie doskwierał ten brak graczy jak wcześniej.

Każdy z Nas ma taką nadzieję.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Dobra, a będę mógł miksować bony w ulepszonej trucie ?

I ponawiam pytanie na które nie dostałem odpowiedzi, czy przykładowo w ostatnim secie będę mógł miksować bony ? 

­

Skoro będzie się teraz tworzyło cały set pvp od niebiańskich, to chyba proste, że będziesz miał jakieś dodatkowe wbudowane atrybuty, które uniemożliwią nam wbicie owego bonusu, więc podejrzewam, że nie będzie takiej możliwości.

Opublikowano

Skoro będzie się teraz tworzyło cały set pvp od niebiańskich, to chyba proste, że będziesz miał jakieś dodatkowe wbudowane atrybuty, które uniemożliwią nam wbicie owego bonusu, więc podejrzewam, że nie będzie takiej możliwości.

Bezsensu trochę, rozumiem na serwerze easy, ale wychodzi an to, że tutaj trzeba pierw expić, zdobyć mnóstwo zmianek, zrobić perf i dopiero bonować -.-

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Bezsensu trochę, rozumiem na serwerze easy, ale wychodzi an to, że tutaj trzeba pierw expić, zdobyć mnóstwo zmianek, zrobić perf i dopiero bonować -.-

­

Teraz to ja już nic nie rozumiem, raz wszyscy się uparli żeby zrobić od niebiańskich, a nie żeby dropiło, a teraz ty wjeżdżasz, że bez sensu.... Teraz widzę, że ciężko polskiej widowni dogodzić ;x

Opublikowano

­

Takie cos istnieje od 11 lat i nikomu to nie przeszkadza, a pomysł z dropionym eq przeszkadzał większości osób, więc niestety, ale wracamy sobie do klasycznego ulepszania.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Teraz to ja już nic nie rozumiem, raz wszyscy się uparli żeby zrobić od niebiańskich, a nie żeby dropiło, a teraz ty wjeżdżasz, że bez sensu.... Teraz widzę, że ciężko polskiej widowni dogodzić ;x

Ja nawet nie wiedziałem, że dropiło jakiekolwiek eq na tym serwerze, nie doszedłem do tego momentu, więc nie wyjeżdżaj mi to z takimi tekstami, najlepiej w ogóle nie kieruj do mnie żadnych uwag, bo zaczynasz mnie wkurzać. 

­

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Ja nawet nie wiedziałem, że dropiło jakiekolwiek eq na tym serwerze, nie doszedłem do tego momentu, więc nie wyjeżdżaj mi to z takimi tekstami, najlepiej w ogóle nie kieruj do mnie żadnych uwag, bo zaczynasz mnie wkurzać. 

­

To, że cię wkurzam to mnie najmniej boli, więc sobie daruj :D A po drugie skoro nie wiedziałeś, to po co piszesz że bez sensu, skoro jest i było to stosowane jak Charlie wspomniał od kilku dobrych lat? :)

Edit. Czyżbyś miał super pro elo high propozycję, ulepszania biżuterii czy też setów, które powalą na kolana wszystkie dotychczasowe serwery? :D

Opublikowano

Dajcie zmiany bonusów nieskończone do handlary i przechodzimy z ekipą Rev**i +20 osób do was. ^^ Zamiast zmianek u rybaka dodajcie jakieś fajne przedmioty na pare godzin ułatwiające exp/pvp.

Opublikowano

Dajcie zmiany bonusów nieskończoną do handlary i przechodzimy z ekipą Rev**i +20 osób do was. ^^ Zamiast zmianek u rybaka dodajcie jakieś fajne przedmioty na pare godzin ułatwiające exp/pvp.

Tak, a z psów niech leci 20kk za jednego psa -,-

Opublikowano

Tak, a z psów niech leci 20kk za jednego psa -,-

Wiesz ile będzie trzeba spędzić czasu na zrobienie perf eq? Skoro to server easy/medium niech taki będzie. Rozumiem urozmaicenia, ale sa granice.  Skoro nie wchodzą max bony, to niech dodadzą chociaż nieskończone zmianki.

Opublikowano

Wiesz ile będzie trzeba spędzić czasu na zrobienie perf eq? Skoro to server easy/medium niech taki będzie. Rozumiem urozmaicenia, ale sa granice.  Skoro nie wchodzą max bony, to niech dodadzą chociaż nieskończone zmianki.

Wiem ile będzie trzeba poświecić, niecały dzień... A skąd wiem? Bo wbiłem maksa...

Opublikowano

to ja juz wole wariant, max bony i zmianki dropimy, niz to ze by zmianka była nieskończona. Bo to nic nie da jak nie skończona będzie zostawisz BS na noc, rano wchodzisz a tu %$## nic nie wbilo ... 

Opublikowano

to ja juz wole wariant, max bony i zmianki dropimy, niz to ze by zmianka była nieskończona. Bo to nic nie da jak nie skończona będzie zostawisz BS na noc, rano wchodzisz a tu %$## nic nie wbilo ... 

To nie serwer easy. Siedź sobie na tym swoim serwerku. Jak chcesz mieć wszystko na tacy graj właśnie na takich dziadostwach. 

Boli mnie brak wszystkich dungów solo. Znowu spora ilość graczy odpuści grę kiedy zacznie się robienie tych w PT, czyli większości... Bez sens, jesteście strasznie uparci. Boję się że przyniesie to takie same skutki jak poprzednio.... Pustki na serwie. 

Co do samych zmianek - jest dobrze tak jak jest. Drop, jako że to serwer medium jest jak najbardziej na miejscu . 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

To nie serwer easy. Siedź sobie na tym swoim serwerku. Jak chcesz mieć wszystko na tacy graj właśnie na takich dziadostwach. 

Boli mnie brak wszystkich dungów solo. Znowu spora ilość graczy odpuści grę kiedy zacznie się robienie tych w PT, czyli większości... Bez sens, jesteście strasznie uparci. Boję się że przyniesie to takie same skutki jak poprzednio.... Pustki na serwie. 

Co do samych zmianek - jest dobrze tak jak jest. Drop, jako że to serwer medium jest jak najbardziej na miejscu . 

Jesli nie odpowiada ci to ze metin to gra zespolowa i nie umiesz grac w grupie to poszukaj sobie innej gry 

Opublikowano

oby reklama bedzie wypaliła, to bedzie sie świetnie gralo, Administrator jest świetny, fajnie sie z nim gada, aktualnie na becie, wprowadza rożne zmiany sugerowane przez beta testerów i jest git :D

Opublikowano

Jesli nie odpowiada ci to ze metin to gra zespolowa i nie umiesz grac w grupie to poszukaj sobie innej gry 

Gra zespołowa to lol, cs itp. 

Gdzie masz napisane, że metin2 to gra zespołowa ? 

­

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

oby reklama bedzie wypaliła, to bedzie sie świetnie gralo, Administrator jest świetny, fajnie sie z nim gada, aktualnie na becie, wprowadza rożne zmiany sugerowane przez beta testerów i jest git :D

Ja nie być rasista ale asfalt znać swoje miejsce..

Twój Polski suabo rozkwitnąć słownik się przydać bo oczy krwawić.

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

Ja nie być rasista ale asfalt znać swoje miejsce..

Twój Polski suabo rozkwitnąć słownik się przydać bo oczy krwawić.

A ty jaki c**j wnosisz do tematu? Jak nic to nara, elo i tyle xDD beka lapsie xD

Opublikowano

A ty idz pilnowac tego swojego exorianka zeby CI sie znowu nie wysypal i nie wtracaj sie tam, gdzie cie nie trzeba :)

Dungi solo to po prostu wygoda, chcesz isc z kumplem idziesz z kumplem, chcesz isc sam diziesz sam. Nie zawsze masz z kim isc, a jak masz odpowiedznio rozwiineta postac i dajesz sobie bezroblemowo rade na dungach to po co masz ciagac jeszcze kogos tam i dzielic sie dropem?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A ty jaki c**j wnosisz do tematu? Jak nic to nara, elo i tyle xDD beka lapsie xD

Ja Wnosić Dużo Zmian :) Może i nie do tematu, ale do Gry ;) Jestem jednym z 5 beta testerów, a ty z tymi twoimi wsiockimi wyzwiskami typu '' beka '' '' laps '' to spier*alaj do programu '' Metińczyk ze wsi szuka przygód i znajomych '' na Polsat Cafe :)

Mnie już też ;D Delikwent pier*olony który miał maxa na wcześniejszej odsłonie i umie wstawiać przecinki, myśli że każdego zmiesza z błotem i zawsze ma racje =D...

A w Głębi duszy wie jak jest w realu, że nic po za PC'tem i wa*eniem konia w życiu nie widział i nie doświadczył  :(

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

Bombwork nie pierdol sie czlowieku z youtuberami bo to dziadostwo jakich malo. Za te pieniadze zapodaj sobie reklame do TV, sprawdz ceny, nie sa jakies wygorowane a przelozenie 100 razy lepsze jak u obsrancow youtuberow ! Puscisz sobie z 10 spotow i masz komplet na serwerze. Ja wam powiem jak to wyglada, zaplac z gory najlepiej za 10 odcinkow a pozniej to mzoe nagram a moze nie. Moze powiem cos dobrego o serwerze a moze nie ! Sami nauczyliscie youtuberow nagrywania za chajs to teraz nie miejscie pretensji. W dzisiejszych czasach ciezko sie dogadac z youtuberami. Dobrych youtuberow mozna policzyc na palcach jednej reki, niestety. Reszta to motłoch !

Powodzonka zycze bo serwer zasluguje na 1000 online, ale wiem ze przy 2 odslonie moze byc to arcy ciezka sprawa.

Opublikowano

Ja Wnosić Dużo Zmian :) Może i nie do tematu, ale do Gry ;) Jestem jednym z 5 beta testerów, a ty z tymi twoimi wsiockimi wyzwiskami typu '' beka '' '' laps '' to spier*alaj do programu '' Metińczyk ze wsi szuka przygód i znajomych '' na Polsat Cafe :)

Mnie już też ;D Delikwent pier*olony który miał maxa na wcześniejszej odsłonie i umie wstawiać przecinki, myśli że każdego zmiesza z błotem i zawsze ma racje =D...

A w Głębi duszy wie jak jest w realu, że nic po za PC'tem i wa*eniem konia w życiu nie widział i nie doświadczył  :(

Ale zrozum, on jest weteranem, bo gra w metina od ośmiu lat, klękajcie narody :) haha.

16944776.jpg?1452441187

Okażmy mu trochę szacunku... 

­

2e7beb469d579.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...