Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avantador.pl

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiadomo kiedy start?

jak z broniami 75?

ale mogli by dodać jak ktoś chce iść solo to np wymaga 2x wiecej przepustki albo kase 

Nie grałem za długo na starcie więc nwm czy sa potrzebne przepustki czy nie ale to też by było dobre.

Bronie lecą z Wierzboluda, szkaty ripka, oraz bardzo rzadko z gnolli.

• Odpowiedzi 231
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiadomo kiedy start?

jak z broniami 75?

ale mogli by dodać jak ktoś chce iść solo to np wymaga 2x wiecej przepustki albo kase 

Nie grałem za długo na starcie więc nwm czy sa potrzebne przepustki czy nie ale to też by było dobre.

W prezentacji dużymi literami masz napisaną datę startu, zaraz na początku.

Opublikowano

­

Serwer ma wszystko czego potrzeba, a ty akurat przejmujesz się prywatnymi wyprawami... Ja osobiście też nie grywam z gildiami czy ze znajomymi, a jakoś sobie świetnie radziłem i zawsze się znajdą pomocni ludzie, którzy stworzą pt i przelogują się na inne ch czy też lokacje... Zbyt sceptycznie podchodzisz do tego :)

Tak, przejmuję się tym, bo akurat na tym mi tylko zależy.

lepiej zeby bylo te pt zawsze trudniej sie dostać na dunga a w pt też szybciej robisz nie?

Jeśli ktoś ma pewną i stałą osobę to tak, ja nie grałbym z znajomymi na tym serwerze, więc dla mnie to jest główne utrudnienie i przez to, niestety nie zagram na serwerze.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Serwer idealny, gorąco polecam!

Ps jest jakaś ekipa?

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Jakie padł? Po prostu miał "dłuższą przerwę techniczną", ponieważ graczom nie pasowała zbytnio rozgrywka na serwerze. Poza tym zostały wprowadzone spore poprawki i dalej będą jeśli gracze na becie będą mieli jakieś zastrzeżenia, zaś co do reklamy bo widzę że już zaczynają się pytania to usprawiedliwię bomb'a, bo nie wymienił on youtuberów, gdyż nie jest on w 100% pewny kto nagra.  

Zaczyna się...

Widzę, że dalej bomb nie wie, że reklama to podstawa i albo pochodzi do tego na poważnie i stawia warunki yt i albo nagrywają albo nie a nie takie pół środki, no może nagramy itp.

W sumie dobrze, że tutaj nie zagram przez te dungeony, bo i tak z tą reklamą będzie różnie i na serwerze może grać ledwo 500 osób, ale będę śledził temat i wspierał, ale jak zobaczę, że reklama znów nic nie warta to trzeba będzie olać to z góry na dół.

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Zaczyna się...

Widzę, że dalej bomb nie wie, że reklama to podstawa i albo pochodzi do tego na poważnie i stawia warunki yt i albo nagrywają albo nie a nie takie pół środki, no może nagramy itp.

W sumie dobrze, że tutaj nie zagram przez te dungeony, bo i tak z tą reklamą będzie różnie i na serwerze może grać ledwo 500 osób, ale będę śledził temat i wspierał, ale jak zobaczę, że reklama znów nic nie warta to trzeba będzie olać to z góry na dół.

Źle zrozumiałeś Bomb jest po prostu w trakcie szukania reklamy i nie każdy youtuber po prostu dał mu odpowiedź, a to nie oznacza że nie szuka dalej.

Opublikowano

Źle zrozumiałeś Bomb jest po prostu w trakcie szukania reklamy i nie każdy youtuber po prostu dał mu odpowiedź, a to nie oznacza że nie szuka dalej.

Kurcze, wszystko cacy, lecz serio zrozumcie ze reklama t podstawa i szukanie na ostatnia chwile nie odniesie wysokich efektow :)

Opublikowano

Kurcze, wszystko cacy, lecz serio zrozumcie ze reklama t podstawa i szukanie na ostatnia chwile nie odniesie wysokich efektow :)

Nie szukamy tego na ostatnią chwilę..

Od początku grudnia rozmawiam z YT..

Opublikowano

Nie szukamy tego na ostatnią chwilę..

Od początku grudnia rozmawiam z YT..

Nie jest to odpowiedz. ROZMAWIASZ - ale czy cos utargowales? Rozmawiac to mozesz i od czerwca 2011, ale co z tego? :) Poprzedni start Cie nie nauczyl?

Bez ugranej reklamy - zarowno zapowiedzi jak i serii od poczatku - skonczy sie jak poprzednio, 350 osob z tendencja spadkowa.. I szkoda, by taki server sie marnowal, bo jest swietnie zrobiony, a obecne przerobki jeszcze go poprawily.

Jak tym razem wypali to wbije na 100%, tak jak i poprzednio.. 

Mam tez pytanie - czy handlarze z map 75+ zostalu usunieci? Nie kupimy juz u nich bizuterii z lez, kamoli itd?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie jest to odpowiedz. ROZMAWIASZ - ale czy cos utargowales? Rozmawiac to mozesz i od czerwca 2011, ale co z tego? :) Poprzedni start Cie nie nauczyl?

Bez ugranej reklamy - zarowno zapowiedzi jak i serii od poczatku - skonczy sie jak poprzednio, 350 osob z tendencja spadkowa.. I szkoda, by taki server sie marnowal, bo jest swietnie zrobiony, a obecne przerobki jeszcze go poprawily.

Mam tez pytanie - czy handlarze z map 75+ zostalu usunieci? Nie kupimy juz u nich bizuterii z lez, kamoli itd?

Tak, npc z mapy 75+ zostały przeniesione do m1.

Opublikowano

Nie ma już tych przedmiotów u nich, jet to co widać w zapowiedzi.

Opublikowano

Serwer polecam, jest dopracowany i zapewne teraz administracja stanie na wysokości, i dopnie wszystko na ostatni guzik aby było zajeb*ście ;) Warto dodać, że sm zostaną zwrócone, nawet z małym + ;)

Tak że polecam serwer i administrację ^^

Pozdro!

Opublikowano

­

Tak, przejmuję się tym, bo akurat na tym mi tylko zależy.

Jeśli ktoś ma pewną i stałą osobę to tak, ja nie grałbym z znajomymi na tym serwerze, więc dla mnie to jest główne utrudnienie i przez to, niestety nie zagram na serwerze.

Jak uważasz :P Nikt nie zmusza Ciebie do tego. W pracy też będziesz wybrzydzał jak nie będzie Ci pasowało to, lub tamto, a będą wysokie zarobki? :P

Opublikowano

Serwer polecam. Na pierwszej odsłonie miodzio poza pewnymi nieprzemyslanymi pomysłami, a teraz na becie też nie jest źle, ale troszeczke boli mnie IS, bo ma większy wpływ na grę niż poprzednio niestety.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Serwer polecam. Na pierwszej odsłonie miodzio poza pewnymi nieprzemyslanymi pomysłami, a teraz na becie też nie jest źle, ale troszeczke boli mnie IS, bo ma większy wpływ na grę niż poprzednio niestety.

Moglbys rozwinac ten IS? :D

Co tam dodali?

Wedle prezentacjiw ydawalo mi sie ze np najlepze pety nadal sa do zdobycia w grze.. czy w IS tez juz normalnie wszystko jest?

Kurde, to byl mega atut gry, ze ludzie z IS nie mieli takiej przewagi w pvp jak na innych serverach..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Hmm, a co konkretnie z Is'a ma przewagę? Jeśli masz na myśli kostiumy, czy też fryzury, to było zapowiadane jeszcze w pierwszej odsłonie że będą droższe z powodu możliwości wyboru kostiumu jakiego chcemy.

Opublikowano

Moglbys rozwinac ten IS? :D

Co tam dodali?

Wedle prezentacjiw ydawalo mi sie ze np najlepze pety nadal sa do zdobycia w grze.. czy w IS tez juz normalnie wszystko jest?

Kurde, to byl mega atut gry, ze ludzie z IS nie mieli takiej przewagi w pvp jak na innych serverach..

Hmm, a co konkretnie z Is'a ma przewagę? Jeśli masz na myśli kostiumy, czy też fryzury, to było zapowiadane jeszcze w pierwszej odsłonie że będą droższe z powodu możliwości wyboru kostiumu jakiego chcemy.

Na pierwszej odsłonie kostium i fryzura dawały tylko wygląd (bo do tego moim zdaniem powinno to służyć), a tutaj jednak kostium i fryzura dają łącznie 8k HP i 40% na potwory.

# EDIT

Jedyne co fajne z tego IS'a to to, że jest na stałe i bardzo ciekawa rzecz w lochu v2 pająków na całej mapie są szpony i nie trzeba jechać pół mapy.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Przegladam sobie ten IS i z tego co widze to niektore przedmioty nie maja przypisanych bonusow. To blad czy np Kapelusz Bogarta bedzie bezbonowy w takiej samej cenie jak inne rzeczy z bonusami?

Opublikowano

Nic w IS nie daje większej przewagi w PvP niż przedmioty do zdobycia w grze.

Do PvP nie, ale jeśli chodzi o dropienie to tak. Jeśli już jest zrobione tak, że ma się przewagę mając IS'a do expa to mogliście dodać najbardziej pożądany bonus tam jeszcze (czyli do kostiumu np blok ciosów 10%, a do fryzury 15% do pż) tak jak to bywało na serwerach PSZEMKA i to dużo faktycznie dawało.

nlUSIa9.png

Opublikowano

A czemu teraz serwer nagle przeszedł na Medium/Easy ?

Dla mnie to 100% Medium które nie ma wielkie wspólnego z Easy.

Exp jak na medium, dropienie medium, zmianki a nawet poty medium, mam więcej wymieniać ?

Chyba, że to kolejny ruch do przyciągania graczy, bo na Easy jest więcej chętnych...

Bomb, rozmowy dalej trwają ? -.-

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Exp jak na medium, dropienie medium, zmianki a nawet poty medium, mam więcej wymieniać ?

Chyba, że to kolejny ruch do przyciągania graczy, bo na Easy jest więcej chętnych...

Bo nie jest to typowy Medium.

Expi sie banalnie, zmianki ładnie dropią, a wartości bonusów nie są jakos super rozbieżne. 

Ripera ubijesz śmiało na 45 lvlu z fmsem +30 sr, czyli już masz odpałki + broń na 75lvl.

Jedyny minus, że administarcja nie postanowiła dać ulepszania broni z 75 na 90 i będzie trzeba po prostu biegać i zmieniać broń co 20 lvli jak na poprzedniej odsłonie.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Expi sie banalnie, zmianki ładnie dropią, a wartości bonusów nie są jakos super rozbieżne. 

Ripera ubijesz śmiało na 45 lvlu z fmsem +30 sr, czyli już masz odpałki + broń na 75lvl.

Jedyny minus, że administarcja nie postanowiła dać ulepszania broni z 75 na 90 i będzie trzeba po prostu biegać i zmieniać broń co 20 lvli jak na poprzedniej odsłonie.

Dla mnie to i tak Medium, nie ma wiele wspólnego z Easy.

Mimo wszystko mam nadzieję, że w końcu będzie ten złoty środek z dungeonami, czyli w grupie i prywatnie, zresztą tak jak na większości serwerach, jeśli nie to niestety będę tylko śledził losy Avantadora.

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Z tym expem mnie to mnie rozbawiłeś haha :D Ciężko? do 115 leci jak mleczko z kartonu... Potem są tylko i wyłącznie progi na ostatnich poziomach... Jak wszędzie... A dropienie? Z bossów możesz dropnąc 2k+ zmianek na co godzinnym respie.. Ehh Czasami mam wrażenie, że ciągle wymyślacie problemy, aby tylko do czegoś się przyczepić. Niektórzy nie powinni w ogóle grać w metnia, tylko się przenieść na inne wymagania..

100% popieram...

Edit. Choć nie przeszkadza mi wcale dropienie tych broni, bo ja osobiście do 135 biegałem z trutką i mi to wcale nie przeszkadzało xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...