Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avantador.pl

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale zrozum, on jest weteranem, bo gra w metina od ośmiu lat, klękajcie narody :) haha.

16944776.jpg?1452441187

Okażmy mu trochę szacunku... 

­

hehehehe, gość ma potencjał :D

Weterani już wymierają, trzeba dbać o zagrożone gatunki :D

A tak na poważnie, zwyczajny przerost formy nad treścią, po wbiciu maksymalnego poziomu w pierwszej odsłonie.

A tak w ogóle, kiedy info na temat jutuberów ? 

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

• Odpowiedzi 231
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer hula ? 

Mam błąd podczas łączenia :/

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

serwer hula ? 

Mam błąd podczas łączenia :/

Jest na chwilkę odłączony, bo są na bieżąco poprawki aktualizowane, zauważone przez graczy ;)

Opublikowano

Dlaczego Wam tak zależy na tych dungeonach solo? I tak na wyższym etapie gry prawie każda klasa jest zmuszona do posiadania buffa, a w startowej fazie gry bez IS'a też jest buff potrzebny, więc nie rozumiem tego zupełnie.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Dlaczego Wam tak zależy na tych dungeonach solo? I tak na wyższym etapie gry prawie każda klasa jest zmuszona do posiadania buffa, a w startowej fazie gry bez IS'a też jest buff potrzebny, więc nie rozumiem tego zupełnie.

Szkoda, ale dzięki za info.

Już bym te dungeony w pt zniósł, bo poprosiłbym bym kogoś, ale ja mam grać na serwerze, gdzie muszę mieć buffa ? No chyba, oszaleliście. 

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Już bym te dungeony w pt zniósł, bo poprosiłbym bym kogoś, ale ja mam grać na serwerze, gdzie muszę mieć buffa ? No chyba, oszaleliście. 

A co w tym dziwnego, że potrzebny jest buff? Nawet na zadymy o spoty itd jest potrzebny, wiec nie rozumiem Twojego podejścia do gry, a klasy magiczne na serwerze są dosyć mocne, wiec fajnie mieć kilka smoków w gildii.

nlUSIa9.png

Opublikowano

gram archerem na becie, wybrałem najgorsza postać z możliwych, i większość osób tutaj chyba wgl nie umie grac.... trutka 40SR i kostium który daje 40% i normalnie sobie wszędzie radze full rosy wody buff smoka i tyle. Pewnie zaraz będziecie spinać dupy, ze dostałem kostium od GM to łatwiej bo z IS. Bez kostiumu byłoby odpowiednio do postaci, chcesz mieć jedna z najlepszych postaci w PVP to się męcz... a nie ze wp do full lvl a później zmiana za 3.60zl( przykład, nie wiem jak tu jest) sobie robisz BM i kozaczysz.

Jak dla mnie dungeon mogły być nawet 5 w PT albo baaaa nawet 8. W końcu by się wykorzystywało fakt bycia w gildii. Nie masz przyjaciół twój problem. Mam stalą ekipę 20osob, z którymi gram na rożnych serwerach.

Ogólnie swoja wypowiedz nie kieruje tylko do ciebie 

Opublikowano

Jak chcesz brać po dwie, trzy grupki na wyższym poziomie (ninją, czy healer'em) to proszę nie rób sobie buffka...

Opublikowano

A co w tym dziwnego, że potrzebny jest buff? Nawet na zadymy o spoty itd jest potrzebny, wiec nie rozumiem Twojego podejścia do gry, a klasy magiczne na serwerze są dosyć mocne, wiec fajnie mieć kilka smoków w gildii.

Nie róbmy jaj, przecież to podobno serwer easy/medium.

Nie gram po to by grać na dwa konta, chce sobie zrobić dobre eq, odpały z IS i dalej będę potrzebował buffa, bo ciężko będzie mi ubić bossy i zrobić dungi ? pff

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Nie gram po to by grać na dwa konta, chce sobie zrobić dobre eq, odpały z IS i dalej będę potrzebował buffa, bo ciężko będzie mi ubić bossy i zrobić dungi ? pff

Jaja sobie robimy a ty płaczesz, wbij na betę to się przekonasz a nie... :x

Opublikowano

serwer pod względem trudności jak każdy inny. chcesz grac Bm to wiadomo, bedzie Ci ciezko, zrobisz WP to bedzie lajt. 

Opublikowano

@Freeeez , chcialbym wejsc. Serwer caly czas off :P

14.08.2010 - rejestracja

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Jaja sobie robimy a ty płaczesz, wbij na betę to się przekonasz a nie... :x

Jestem już którą osobą z kolei, która prosi cie oto byś przymknął jape ?

Nie interesują mnie twoje wypowiedzi, więc nie kieruj ich też do mnie, bo jesteś ogólnie przerostem nad formą, weteranie. 

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

WP lub Body w miarę ogarniętym eq + kostium, fryz z IS, ogarnia wszystkie dungeony, bossy, metki ? ­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Jestem już którą osobą z kolei, która prosi cie oto byś przymknął jape ?

Nie interesują mnie twoje wypowiedzi, więc nie kieruj ich też do mnie, bo jesteś ogólnie przerostem nad formą, weteranie. 

Miałem odpuścić leszczowi na MPC. Podaj mi swój nick jaki będziesz miał lepiej na Avantadorze :D udowodnię ci ten przerost formy :x kolejna beka z lapsa xD

Opublikowano

Wbijam i pierwsze co widze - BS na F4 ;)

14.08.2010 - rejestracja

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Miałem odpuścić leszczowi na MPC. Podaj mi swój nick jaki będziesz miał lepiej na Avantadorze :D udowodnię ci ten przerost formy :x kolejna beka z lapsa xD

Bym cie w realu chycił przetarł mordą po podłodze to byś nie był taki mądry :) nie mogę czytać twoich komentarzy :) ty masz beke z wszystkich tutaj bo są '' lapsami '' a tak naprawde największa beka jest z Cb Weteranie :)

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

Bym cie w realu chycił przetarł mordą po podłodze to byś nie był taki mądry :) nie mogę czytać twoich komentarzy :) ty masz beke z wszystkich tutaj bo są '' lapsami '' a tak naprawde największa beka jest z Cb Weteranie :)

"Chycić" to możesz sobie tam w "gurach" twoich złapać jakiegoś barana za rogi. 

P.S jak będziesz kiedyś w stolicy to daj znać z chęcią się z Tobą zobaczę :D

Opublikowano

Dlaczego mi osobiscie zalezy? Bo nie mam sie zamiaru piechdolic w zabawe na dwa konta, produkowanie sie na 2 postacie i meczyc bez potrzeby laptopa na dwa metiny. Gdybym sie chcial bawic w 'mam przeyebane na spotach i potrzebuje buffa' to bym gral na plu a nie unikal go od gdzies tak 6 lat ;)

I uprzedze pytanie. NIE. Nie moge innych poprosic, niestety nie mam wpisanej w charakter zdolnosci trucia ludziom dupy bo musze zrobic jakis dungeon ktory da sie zrobic solo, a jednak potrzeba PT. Grac z ekipa? Sorry, nawet jak spotkam znajomych na jakims serwie to nie ma najmniejszych szans, zebym sie dal namowic na dolaczenie do ich gildii. Dlaczego? Bo nie. Po prostu, nie lubię ludzi i we wszystkim i wszedzie wychodze z zaloznia 'Umiesz liczyc licz na siebie', poki co dobrze na tym wychodze, wiec nie wiem dlaczego ktos mialby mi to ograniczac, skoro istnieje techniczna mozliwosc stworzenia dungow w wersji solo, to czemu to ograniczac? Wszystkie serwery na ktorych do tej pory gralem odpadaly, bo dungi byly w pt, mozliwe do zrobiena solo - a korzysci z nich gdzies tak 50 razy wyzsze niz proba grania bez poslugiwania sie dungeonami. Skutek: monnosc, ktora szybko sie nudzi w wyniku czego serwer laduje na liscie serwerow do ktorych hasla nie znam, bo zmienilem na takie, zeby mnie nie kusilo wdepnac drugi raz w to samo bloto.

Ten serwer ma ogromny potencjal, ktory mozna by utrzymac na stalym poziomie, gdyby jednak administracja dala sie namowic. Waszym argumentem bedzie pewnie 'ale po co, skoro tylko 3 osoby majo bol dupy?' Ma pewnie wiecej, tylko po prostu albo nie maja konta n MPC albo sie nie udzielaja + trzeba do tego doliczyc polska ponadczasowa mentalnosc z serii 'nie podoba mi sie, ale moze kto inny bedzie walczyl o moje prawa i zrobi wszystko za mnie'.

Osobiscie mam zamiar probowac grac na tym serwie mimo niezbyt duzych zasobow czasowych (nawet to, ze 15 wieczorem zaczynaja sie u mnie ferie wcale mnie nie pociesza w grze, bo i tak bede mial czas grac najwyzej wieczorami jak dobrze pojdzie), chcialbym u cos ugrac bo serwer jest tak zrobiony z tego co zauwazylem na becie, ze mimo, ze nie ma sie wszyskiego w 5 minut to sie chce grac(+ oczywiscie te sety), jednak nie bede tracil nerwow na jakas glupia gre i bawil sie w jazde na 2 konta ani inne zabiegi od ktorych niby gra bedzie przyjemniejsza, bo wcale nie jest od nadmoernego pierdzielenia sie z nia :)

I znow sie kuzwa rozpisalem ._.

Opublikowano

Sprawa wygląda tak, że na serwerze nie jest się w stanie osiągnąć 100% na kryta i szycie i dlatego przydaje się buff, by jednak szybciej wszystko szło ubijać. Nie jesteś zmuszony robić buffa. Rozmowy na temat pt na dungi trwają praktycznie codziennie, bo jeśli tak zależy na tym ludziom to i pewnie to się zmieni (ale to nie jest pewne).

Podczas dzisiejszej przerwy zostało wprowadzone kilka zmian:

- u Sury można już przerabiać bronie do expa,

- Wody zostały wydłużone do 10 minut,

- ogólny drop jest polepszony,

- dodanie łatki z usunięciem krzaków na mapach.

W dalszym ciągu brakuje tutaj kilku spraw i zauważyliśmy jeszcze takie nieudogodnienia jak:

- możliwości wbicia combo na poziom 2,

- medal szczęścia powinien zwiększać ilość yang, a nie szansę na zdobycie yang,

- poprawa dropu Klejnotów Mądrości,

- poprawić drop run, albo zrobić 100% przerabianie, bo bardzo mało ich leci, a pali bardzo często,

- możliwość wejścia na wierzchowca w "biegu",

- możliwość sprzedania wszystkich sztabek, anie pojedynczo.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Fak, z runami slabo, mam 11 polproduktow do pdka i 2 runy, slabo to wyglada.

Dorzuccie do tej listy te cholerne dungeony solo to postawie pomnik temu serwerowi( :yay: ), bo nic lepszego juz pewnie nie postanie na polskim rynku prywatnego metina (ktory tak troche upada poziomem)

Opublikowano

Ojeju, wyrównywanie rachunków w grze ? jakie to słodkie.

Lepiej mi podaj numery blach, może cie spotkam na światłach ( chociaż w to wątpię )

Kurde, ale mnie ten łep denerwuję, cięgle tylko " lapsa " i wkurwi*** ludzi. 

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Ajć, dokopiesz mi na serwerze, jak będę expił ? ale to piękne.

Ale internetowy no-name, idź weteranie sobie jebni* tą głową w mur, może otrzeźwieje. 

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

"Chycić" to możesz sobie tam w "gurach" twoich złapać jakiegoś barana za rogi. 

P.S jak będziesz kiedyś w stolicy to daj znać z chęcią się z Tobą zobaczę :D

A No Pie*dolony Warszawiak =D i Wszystko jasna :) nie ma sensu z tobą rozmawiać ^^

Lizać jajca PIS;owi Pod sejmem a nie ^^ masz dobry dostęp =D 

Ajć, dokopiesz mi na serwerze, jak będę expił ? ale to piękne.

Ale internetowy no-name, idź weteranie sobie jebni* tą głową w mur, może otrzeźwieje. 

Nie ma sensu z nim pisać ;D i tak wyjdziesz na Lapsa jak większość osób które z nim pisze :D Napisze ci '' to tyle elo xD beka z lapsa '' i tyle z nim popiszesz =D

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...