Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avantador.pl

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 231
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy zostanie udostępniony ItemShop? Ciekawią mnie ceny.

IS dziala, mozna przegladac i chyba wrecz kupowac SMy

Fajnie, ze zwiekszyliscie wartosci tych rosek :)

Tak sie zaczalem zastanawiac, bo podczas bety jakos sie nad gym nie zastanawialem. Tutaj da sie wlaczyc niewidzialnosc kostiumow?

I w ISie bedzie mozna kupowac SM przez PSC?

Opublikowano

Tak sie zaczalem zastanawiac, bo podczas bety jakos sie nad gym nie zastanawialem. Tutaj da sie wlaczyc niewidzialnosc kostiumow?

Niebawem dodamy opcję "Ukryj Kostium" / "Pokaż Kostium".

Na dzień dzisiejszy płatności PSC nie będą dostępne.

Opublikowano

^ O właśnie, pasowałoby zrobić taką możliwość ukrywania kostiumu, ale wciąż z działającym bonusem(to jest mus, przy tak kozackich setach). Myślę jednak, że się nie pali i można to spokojnie dodać w którymś z kolei patchu :) 

LutUbw5.png

Opublikowano

Niebawem dodamy opcję "Ukryj Kostium" / "Pokaż Kostium".

Na dzień dzisiejszy płatności PSC nie będą dostępne.

Na dzien dzisiejszy nie, a w perspektywie przyszlosci jest szansa? Z przelewow ani innych nie korzystam (trzymam kase w skarpetce), a ceny smsowe standardowo samocno zawyzone, za platnosc PSC pewnie nikt by sie nie obrazil :)

Opublikowano

Itemshop jest cały czas dostępny.

Faktycznie, bo wczoraj wieczorem było "Administrator wyłączył tą opcję".

Jeśli chodzi o IS to nie jest tak drogo. 30 złoty za fryzure i kostium na stałe wychodzi, a jednak 8k hp i 40% potwory sporo zrobi.

W dalszym ciągu jestem za tym by jednak zwierzaki dać na stałe, bo nie po to będziemy wkładać bonusy do nich, by po 30 dniach zniknęły, ew dodać karmę za PO, która przedłuża życie na 1 miesiąc. Tym sposobem kupimy raz peta na miesiąc, a za aktywne granie będziemy mogli go cały czas przedłużać.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Faktycznie, bo wczoraj wieczorem było "Administrator wyłączył tą opcję".

Jeśli chodzi o IS to nie jest tak drogo. 30 złoty za fryzure i kostium na stałe wychodzi, a jednak 8k hp i 40% potwory sporo zrobi.

W dalszym ciągu jestem za tym by jednak zwierzaki dać na stałe, bo nie po to będziemy wkładać bonusy do nich, by po 30 dniach zniknęły, ew dodać karmę za PO, która przedłuża życie na 1 miesiąc. Tym sposobem kupimy raz peta na miesiąc, a za aktywne granie będziemy mogli go cały czas przedłużać.

Bonusy polecam umieszczać w legendarnych petach które są na stałe.

Opublikowano

No to chyba mało na becie siedziałeś, bo Legendarne pety były na 30 dni i wielokrotnie o tym mówiłem. Sprawdź sobie nawet teraz na wiki.

nlUSIa9.png

Opublikowano

To w takim razie wikipedia klamie, bo tam jest napisane, ze 30 dni, w grze chyba tez ktos pokazywal legendarnego 30 dniowego, w dodatku zgloszone przeze mnie rozjechanie w wikipedii zostalo poprawione na czas ograniczony, a nie nieskonczony. Jesli legendarne sa 4ever, to swietnie :)

Opublikowano

W dalszym ciagu w IS'ie w pakietach jest 6/7b, które miało być usunięte. 

Pytanie, czy za misje usuneliście 6/7, które się dostawało?

nlUSIa9.png

Opublikowano

No to chyba mało na becie siedziałeś, bo Legendarne pety były na 30 dni i wielokrotnie o tym mówiłem. Sprawdź sobie nawet teraz na wiki.

To w takim razie wikipedia klamie, bo tam jest napisane, ze 30 dni, w grze chyba tez ktos pokazywal legendarnego 30 dniowego, w dodatku zgloszone przeze mnie rozjechanie w wikipedii zostalo poprawione na czas ograniczony, a nie nieskonczony. Jesli legendarne sa 4ever, to swietnie :)

Fakt przepraszam za pomyłkę myślałem że Yolnen zostawił legendarne na stałe. (On zajmuję się całą rozgrywką)

W dalszym ciagu w IS'ie w pakietach jest 6/7b, które miało być usunięte. 

Pytanie, czy za misje usuneliście 6/7, które się dostawało?

W is już nie ma 6/7.

Tak z misji nie lecą już 6/7.

Opublikowano

Fakt przepraszam za pomyłkę myślałem że Yolnen zostawił legendarne na stałe. (On zajmuję się całą rozgrywką)

W is już nie ma 6/7.

Tak z misji nie lecą już 6/7.

Zatem legendarne beda w koncu na stale, czy na 30 dni? :D To istotne.

I ponawiam pytanie z poprzedniej strony, ktore najwyrazniej Ci umknelo. Czy na tej odslonie bedziem ozna wykorzystac kody na sm, ktore rozdawaliscie na poprzedniej? Wowczas ich nei wykorzystalem, tu chetnie bym to zrobil, a mam nawet dwa..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

I ponawiam pytanie z poprzedniej strony, ktore najwyrazniej Ci umknelo. Czy na tej odslonie bedziem ozna wykorzystac kody na sm, ktore rozdawaliscie na poprzedniej? Wowczas ich nei wykorzystalem, tu chetnie bym to zrobil, a mam nawet dwa..

Legendarne będą na 30 dni, bo i tak są do zdobycia w grze, więc nie ma z tym większego problemu.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Kostiumy i fryzury na stałe.

Jedna z lepszych decyzji jaka zapadła, gdyż będzie można mieć duża szafę.

Jedyne co to wywaliłbym już z IS'a te świąteczne kostiumy, bo już troche po fakcje.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Jedna z lepszych decyzji jaka zapadła, gdyż będzie można mieć duża szafę.

Jedyne co to wywaliłbym już z IS'a te świąteczne kostiumy, bo już troche po fakcje.

Jeśli w IS są jakieś świąteczne kostiumy to znikną, nie przypominam sobie żebym je tam dawał. :D

Opublikowano

Niestety kody z poprzedniego konkursu nie będą działały oraz nie zostaną zwrócone z nie monety.

Opublikowano

Ile zajmuje wbicie max lvl?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...