Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Avantador.pl

pieczara22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@pieczara22

NoPerfect i Tream odrzucili konsekwentnie czy dalej sie zastanawiaja? Szczegolnie na nich liczylem, z nimi moglibySMY "zwojowac" rynek metina :P

Szkoda.

Tak czy tak widzimy sie na starcie, zycze powodzenia i zapraszam do shinsoo (jesli ktos szuka ekipy - priv na mpc)

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 231
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@pieczara22

NoPerfect i Tream odrzucili konsekwentnie czy dalej sie zastanawiaja? Szczegolnie na nich liczylem, z nimi moglibySMY "zwojowac" rynek metina :P

Szkoda.

Tak czy tak widzimy sie na starcie, zycze powodzenia i zapraszam do shinsoo (jesli ktos szuka ekipy - priv na mpc)

Tream jak widać rozpoczął już serie.

NoPerf będzie obserwował i będziemy jeszcze rozmawiać, niestety dopiero po aktualnej serii, którą prowadzi.

Opublikowano

@pieczara22

Szkoda.

No nie powiem, że NoPerfect zrobiłby najwięcej tutaj jako yt niz cała ta reszta, bo On bynajmniej jako jeden z niewielu kończy serie, a nie bierze tylko full IS'a na start i tyle go widzieli xD

nlUSIa9.png

Opublikowano

@pieczara22

Szkoda.

No nie powiem, że NoPerfect zrobiłby najwięcej tutaj jako yt niz cała ta reszta, bo On bynajmniej jako jeden z niewielu kończy serie, a nie bierze tylko full IS'a na start i tyle go widzieli xD

No to spamujcie im na fp i na yt że chcecie żeby nagrywali u nas. Bo głównie dla tego No Perf wybrał inny serwer.

Opublikowano

No to spamujcie im na fp i na yt że chcecie żeby nagrywali u nas. Bo głównie dla tego No Perf wybrał inny serwer.

Przecież to Wasz obowiązek, by ogarnąć reklamę, a nie "graczy" jakimi my jesteśmy xD

My swoje i tak już pomogliśmy ^ ^

PS: TS serwerowy będzie działać w dniu startu czy będzie tak jak to dosyć często bywa " Failed to connect to server"?

nlUSIa9.png

Opublikowano

Pisalem pod kilkoma filmami ale odpwoiedzi niestety nie dostalem :-)

Tak czy tak probujcie, moze akurat sie skusi ,szczegolnie ze jego obecna seria na Malygosie raczej dlugo nie potrwa ze wzgledu na rodzaj tego servera.... 

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Pisalem pod kilkoma filmami ale odpwoiedzi niestety nie dostalem :-)

Tak czy tak probujcie, moze akurat sie skusi ,szczegolnie ze jego obecna seria na Malygosie raczej dlugo nie potrwa ze wzgledu na rodzaj tego servera.... 

Nie napisał, że nie nagra, nie będziemy go jednak na razie nękać. Będziemy próbować u innych, gwarantuję Wam, że będziemy. :)

Opublikowano

Nie napisał, że nie nagra, nie będziemy go jednak na razie nękać. Będziemy próbować u innych, gwarantuję Wam, że będziemy. :)

Oby starania przelozyly sie na efekty! Taka mamy nadzieje. Clienta mozna juz pobierac czy wstrzymac sie?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Oby starania przelozyly sie na efekty! Taka mamy nadzieje. Clienta mozna juz pobierac czy wstrzymac sie?

Jutro odpalimy pobieralnie. 

Opublikowano

A wlasnie, mialem sie juz troche temu pytac. 160 lv to max jaki bedzie mozna osiagnac czy bedzie cos jeszcze? A jezeli bedzie, to czy nowe sety beda minimum tak zarabiste jak ten najlepszy na chwile obecna? :)

Opublikowano

A wlasnie, mialem sie juz troche temu pytac. 160 lv to max jaki bedzie mozna osiagnac czy bedzie cos jeszcze? A jezeli bedzie, to czy nowe sety beda minimum tak zarabiste jak ten najlepszy na chwile obecna? :)

Planujemy 220, ale nie wiemy czy aż tak daleko chcemy sięgać, najbliższą aktualizacją będzie 180. Sety będą równie "zarąbiste", gwarantuję. 

Opublikowano

Planujemy 220, ale nie wiemy czy aż tak daleko chcemy sięgać, najbliższą aktualizacją będzie 180. Sety będą równie "zarąbiste", gwarantuję. 

Tak jak Yolnen powiedział. Będę się starał najmocniej jak potrafię.

W końcu "BombWork Studio" xDDDDD 

Np. Te sety będą na 170 lv.

886372_1722591974622767_7609780945201847

Opublikowano

No mam nadzieje, ze ten 180 predko nie wejdzien a server... :) Juz 160 nie przypadl mi do gustu, bo poczatkowy max lvl byl wrecz idealny.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No mam nadzieje, ze ten 180 predko nie wejdzien a server... :) Juz 160 nie przypadl mi do gustu, bo poczatkowy max lvl byl wrecz idealny.

Podejrzewam że dopiero za 2 miesiące wprowadzimy 180.

Od początku planowaliśmy 5 updatów co 20 lv.

Opublikowano

No nic, pograłem trochę i niestety nie przekonałem się.

Bardzo ciężko gra mi się tutaj daggerem, jest mało na kryta i trzeba mieć buffka, niestety żadna przyjemność z gry jak trzeba grać jednocześnie dwiema postaciami, aha no i te dungeony w pt.

Będę śledził losy serwera, bo serwer godny polecenia, ale nie dla mnie.

Powodzenia.

Odpowiem jeszcze co do tego krytyka.

3x 15 w bonusach 1-5 + 15% z rosy(wcześniej dawała 5) + KD(8, 10%) + 5/12% z biologa + później biżuteria. Wystarczy 50%, żeby kryt wchodził na tyle często, by przyjemnie wybijało się potwory, a widzisz jak Ci ładnie rozpisałem ile można mieć nawet bez biżuterii. :)

Opublikowano

Odpowiem jeszcze co do tego krytyka.

3x 15 w bonusach 1-5 + 15% z rosy(wcześniej dawała 5) + KD(8, 10%) + 5/12% z biologa + później biżuteria. Wystarczy 50%, żeby kryt wchodził na tyle często, by przyjemnie wybijało się potwory, a widzisz jak Ci ładnie rozpisałem ile można mieć nawet bez biżuterii. :)

To tylko moje spostrzeżenia i niestety tak jak pisałem, gra mi się na tyle niewygodnie, iż dałem sobie spokój. Dla mnie serwer easy/medium całkiem inaczej musi się prezentować.

Pozdrawiam i powodzenia. 

­

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Stare konta zostają przywracane oraz wpływają na nie SM'y zwrotne jak i te za wbicie poziomu na "s1".

COMING SOON 15 January 2k16..

nlUSIa9.png

Opublikowano

Stare konta zostały przywrócone, można zakładać nowe konta!

Smocze Monety zostały zwrócone osobom które je zakupiły.

PS. 240+ postaci otrzymało SM za wbicie 100+ lv :)

Opublikowano

Stare konta zostały przywrócone, można zakładać nowe konta!

Smocze Monety zostały zwrócone osobom które je zakupiły.

PS. 240+ postaci otrzymało SM za wbicie 100+ lv :)

Nie da się założyć konta, wyskakuje "Wypelnij kod catapacha", a normalnie wypełniam i wyskakuje zielony ptaszek :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nie da się założyć konta, wyskakuje "Wypelnij kod catapacha", a normalnie wypełniam i wyskakuje zielony ptaszek :)

Do 5 min rejestracja powinna działać poprawnie.

Jest to wina hostingowni, przepraszamy za utrudnienia.

#EDIT

Już wszystko działa poprawnie :)

Opublikowano

Logowanie na stronę www zostało już włączone, także logujcie się do woli :)

Czy kody SM z poprzedniej edycji ebdzie mozna wykorzystac?

Wowczas go nie wykorzystalem, chetnie zuzylbym teraz.. :-)

(w sumie to nawet 2 mam..)

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...