Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to serwer Easy więc ile mi zajmie wbicie max lvl? Gra bez IS'a.

2/3 dni.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może ktoś z administracji wypowie sie co do balansu, który miał być już bodajże 2tyg. temu ? 

Update też jakoś nie widać :/

Opublikowano

Może ktoś z administracji wypowie sie co do balansu, który miał być już bodajże 2tyg. temu ? 

na Administracje bym nie liczył Oni dużo piszą a nic nie robią co do nowości moze na next odsłonie bd 

Odradzam pustki w m1 250 graczy 

Opublikowano

na Administracje bym nie liczył Oni dużo piszą a nic nie robią co do nowości moze na next odsłonie bd 

Odradzam pustki w m1 250 graczy 

Aż tak pusto nie ma, nie 250 lecz 400 bym powiedział ;>

Opublikowano

Nie mam pojęcia o co wam chodzi ?

Server bardzo fajny i całkiem dobrze zrobiony.

Polecam każdemu a osoby piszące źle o serverze  odsyłam do lektury jakiejś :D

„Oto mi rycerz! Kopia u toku, Z ramion mu skrzydła płyną sokole! Odwaga w piersiach, męstwo gra w oku, Szyszak jak gwiazda błyszczy na czole! Zawsze zwycięski zastęp tych wojów, Do dawnych synów podobny Sparty, Wśród tylu bitew i krwawych znojów, Jak mur z żelaza stał nieprzeparty! A kiedy gnuśność nami owładła, To i Husarya wtedy upadła!”

Opublikowano

Dark już sobie odpuściłeś ? czy jednak będzie ta aktualizacja 260 + wszystko opisane bo na forum nic nie widzę, żeby coś o szarfach pisało itp

Opublikowano

Dark już sobie odpuściłeś ? czy jednak będzie ta aktualizacja 260 + wszystko opisane bo na forum nic nie widzę, żeby coś o szarfach pisało itp

On juz robi projekt na wakacje Możliwe ze tam zawitają owe Nowości 

Opublikowano

Dlaczego ludzie tak masowo końca grę? 

Dziś obiegłem kilka takich i mam już full eq +9 do pvp xD

Co się dzieje?

Technik zrobił sobie wakacje na 3 odsłonie sie poprawi jak zawsze :D 

Opublikowano

Ile graczy +/- w godzinach sczytu?

Chciałbym zagrać, a nie Wiem czy warto.

z 100 moze 200.

Nie warto... Dark niedługo wypuszcza inny serwer.

Opublikowano

Ile graczy +/- w godzinach sczytu?

Chciałbym zagrać, a nie Wiem czy warto.

z 100 moze 200.

Nie warto... Dark niedługo wypuszcza inny serwer.

MPCforum ich  uświadomi   :D ze nie warto tracić czasu na pseudo serwery Darka i to ze jest złodziejem 

Opublikowano

Na serwerze zostały wprowadzone Szarfy wszelkie informacje na temat ich wytwarzania uzyskacie w mieście pierwszym u npc Czarnoksiężnik

269fe48d2d4cc17a13d37c38433a75d6.png

Opublikowano

Wygląda na to że już po serwie :(  wprowadzili jakieś zmiany i wszystkim całe eq poznikało nawet te w magazynie , wzasadzie wszystko znikło oprócz yangów ulepy itd nie wyobrażam sobie jak by mieli to graczom oddać przecież nikt nie zapisuje ile czego miał , chyba żeby jakąś "cofke" dali ale to i tak klapa 

Opublikowano

Dajcie spokój z tym szarfami lepiej zróbcie update 260 bo już najwyższy czas

Opublikowano

Zapraszamy na naszego forum serwera do składania propozycji co chcielibyście aby zostało dodane/zmienione na serwerze malygos ;)

Kiedy update?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witajcie

Na serwerze zostały odpalone raty 100% na 48 godziny oraz aktywowany drop szkatułek blasku księżyca !

Miłego Weekendu Majowego :)
Opublikowano

Gram już na serwerze długo bo ponad miesiąc i zauważyłem że Dark ty sam jesteś winny tego że uciekają Ci gracze, w m1 pustki oprócz shopów ze śmieciami nic nie ma. Zostało może z 30 stałych graczy a tak to tylko przychodzą i odchodzą nowi. Gdzie jest twoja wina? W tym że nic nie robicie... gdzie obiecany update? gdzie jakieś nowości? Cały serwer opiera się na wbiciu maxa, zrobieniu eq i kupieniu stałego peta + kostiumu oczywiście z isu bo wytworzyć się ich nie da :D A co najlepsze? Gdy wprowadziliście szarfy było wszystko ok przez kilka godzin a potem coś wam padło... topowi gracze w pvp używają dmg hacka którego widać na pierwszy rzut oka bo odrzuca strasznie :D i mają wielki zasięg :D Wiem bo dokładnie znam te osoby i wiem że używają. 

Domyślam się że za miesiąc może dwa zrobisz reaktywacje pod inną nazwą :D Ale po co? Nie lepiej zrobić cos raz a dobrze?

175001456602037225492.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...