Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos [Dedyk] [Easy/PvP]

DarkSince.

Mailing  

889 użytkowników zagłosowało

1. 1. Otrzymałeś email informacyjny o serwerze Malygos, będac graczem GladoR, DivineWorld, Hexagon lub Neverius?

• Tak, otrzymałem email
      220
    • Nie otrzymałem
      415
    • Nie grałem na tych serwerach
      254

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem bardzo zachwycony serwerem! Pomimo, iż nie gra jeszcze na nim bardzo dużo osób, atmosfera jest wspaniała. Administracja kiedy tylko może to pomaga i można z gm'ami nawiązać normalną rozmowę. Serwer nie jest zrobiony pod Itemshop, aczkolwiek Itemshop może pomóc w szybszym rozwoju postaci. Bardzo mi się spodobały autorskie mapki i system dungeonów. Jest wręcz rewelacyjny. Pomimo, iż rzadko gram na serwerach prywatnych to ten naprawdę mi przypadł do gustu. Gra nie jest za łatwa, ani za trudna. Bardzo podoba mi się ulepszanie bonów na dungeonach, pierwszy raz się spotkałem z takim czymś na serwerach metin. Ekipa odwaliła dobrą robotę tworząc i wymyślając takie wydarzenia. Klasy zostały prawidłowo zrównane i walkę nie wygrywa się postacią, lecz umiejętnościami i wyposażeniem. Jedyny minusik to troszkę pobugowane przeliczanie dmg'a na metkach. Gdy przemierzam krainy na serwerze budzą one we mnie podziw.

Pozdrawiam Bart3k

xxx

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli chcesz zagrać na serwerze to śmiało mogę polecić każdemu miłośnikowi metina. Jest co robić na daną chwilę ,administracja jest zaangażowana w życie serwera co świadczy o  aktualizacjach ,eventach .Jedyna wada to balans nad którym pracują cały czas i mam nadzieję że dojdą do perfekcji z tym i będziemy mogli cieszyć się każdym aspektem na tym serwerze . Jak każdy wie serwer jest postawiony od podstaw + nowości ,niespotykane na żadnym serwie  . Jeśli chcesz zacząć swa przygodę na Malygos to dobry krok , aby zostać prawdziwą legenda na owym serwerze . Administracja jest zaangażowana w życie serwera co powoduję duży przyrost liczebności osób online . Polecam .

Opublikowano

Zastanawiam się nad grą tutaj. Mam kilka pytań.

1. Ile graczy? dochodzi do 600 w godzinach szczytu :) 

2. Ile wbije maxa?w 1 dzien

3. Trudno o eq itp. eq w 3 dni 24 h przed kompem i all sety masz zrobione do expa i pvp .

4. Ogólnie, opłaca się zaczynań? Tak opłaca się :D aktualnie są raty a jutro ZUO .

Opublikowano

Zastanawiam się nad grą tutaj. Mam kilka pytań.

1. Ile graczy? dochodzi do 600 w godzinach szczytu :)

2. Ile wbije maxa?w 1 dzien

3. Trudno o eq itp. eq w 3 dni 24 h przed kompem i all sety masz zrobione do expa i pvp .

4. Ogólnie, opłaca się zaczynań? Tak opłaca się :D aktualnie są raty a jutro ZUO .

Będzie jakiś event świąteczny?

Opublikowano

Będzie jakiś event świąteczny?

Event świąteczny trwa do końca grudnia, maksa wbijesz w góra 2 dni lecz troszkę ciężej jest z zdobyciem ekwipunku :)

Opublikowano

Witajcie

Po przerwie która odbędzie się dziś w nocy między 03:00 - 04:00 wprowadzimy/poprawimy następujące rzeczy:

-Zwiększenie ilości wypadania pereł z metków w Dolinie Śmierci oraz Bossów

-Zwiększenie szansy wypadnięcia Zwoju Śmierci w Dungeonach

-Na końcu Dungeonu Doliny Śmierci będzie pojawiała się Piekielna Śmierć którą spotkamy tylko w tym dungeonie

Wprowadziliśmy również możliwość przełączania widoczności zbroi i kostiumu

kostiumhide.png

Planujemy wprowadzić możliwość wytworzenia kostiumu z dużym bonusem pż w grze za ulepszacze oraz z możliwością dropnięcia w dungeonach.

Dodamy również w najbliższych dniach Mounty z których czas będzie leciał tylko podczas jazdy oraz wprowadzimy zwierzaki stałe.

Informacje na temat zmian będą pojawiały się na bieżąco na forum serwera.

Opublikowano

Witajcie

Po przerwie która odbędzie się dziś w nocy między 03:00 - 04:00 wprowadzimy/poprawimy następujące rzeczy:

-Zwiększenie ilości wypadania pereł z metków w Dolinie Śmierci oraz Bossów

-Zwiększenie szansy wypadnięcia Zwoju Śmierci w Dungeonach

-Na końcu Dungeonu Doliny Śmierci będzie pojawiała się Piekielna Śmierć którą spotkamy tylko w tym dungeonie

Wprowadziliśmy również możliwość przełączania widoczności zbroi i kostiumu

kostiumhide.png

Planujemy wprowadzić możliwość wytworzenia kostiumu z dużym bonusem pż w grze za ulepszacze oraz z możliwością dropnięcia w dungeonach.

Dodamy również w najbliższych dniach Mounty z których czas będzie leciał tylko podczas jazdy oraz wprowadzimy zwierzaki stałe.

Informacje na temat zmian będą pojawiały się na bieżąco na forum serwera.

Wszystko na wielki + :) Tak trzymaj a serwer będzie Hitem .

Opublikowano

Serio jeszcze więcej wszystkiego dropi jak i tak max eq robi się w 3 dni ...

Opublikowano

Gram od wczoraj i powiem, że z*********e się gra. Dawno nie spotkałem tak fajnego serwera.

Tylko proszę załatwcie reklamę. 

reklama jest załatwiona więc spokojnie :) grunt że serwer jest stabilny i bez bugów :) gra gdzieś + 600 

Opublikowano

Mija tydzień od startu, więc można już wystawić ocenę za całokształt serwerowi.

Gram od samego początku jak i na becie serwera i mówię zupełnie szczerze, że lepszej propozycji na święta nie ma dla graczy.

Na początku napomknę o Administracji serwera, która w pryzmacie dawnych lat według większości miała zawodzić. Jednak się pomyliliście co do DarkSince'a, gdyż ten sprawuję nad serwerem pieczę i wywiązuje się ze swoich obowiązków wręcz perfekcyjnie i widać, że wyciągnął naukę ze swoich błędów.

Na serwerze systematycznie są wprowadzane aktualizacje, wyeliminowane są szerokiego rodzaju bagi, które pomagały nam utrzymać się na spocie czyli po prostu być nieśmiertelnym (mowa tutaj o bugowaniu eliksiru słońca czy też wchodzeniu i schodzeniu z konia co dawało nam full reg. pż). Event świąteczny z którego większość serwerów prywatnych zrezygnowała na Malygosie trwa on w najlepsze i daje nawet najbardziej zaszytym graczom tej gry w domu odczuć klimat zbliżających się świąt a przy tym wzbogacić się przez ten czas gromadząc yangi, kostiumy etc.

Mówiąc o sytuacji na serwerze można śmiało powiedzieć, że wszystko się rozwija. Każdy dropi, metinów jest coraz mniej a o Bossa trudno się doprosić i to cieszy, gdyż każdy wie, że liczba zainteresowanych Malygosem wzrasta i mnie jako gracza bardzo to satysfakcjonuje! 

Malygos oferuje Nam wiele niespotykanych dotąd innowacji, które nie oferuje Nam żaden inny serwer w postaci nowych gadżetów, niespotykanych dotąd map, 6'tego bonusu typu 5'tego bonu itp.

Dość sporym ułatwieniem są Wykrywacze Metinów i Bossów. Po ich zastosowaniu możemy teleportować się za drobną opłatą (w zależności od mapy i bossa) w miejsce gdzie zrespił się dany Metin czy też Boss. W dodatku po zgładzeniu Metina bądź Bossa możemy wydropić odłamek danego Metina i gdy uzbieramy ilość 3szt. go zrespić w dowolnym miejscu, a jeżeli uda Nam się zebrać 5 szt. ściętej głowy danego Bossa to możemy zrespić sobie Bossa. 

Jest jeszcze wiele takich bajerów, które najlepiej gdy odkryjecie Wy sami ;)

Napomknąć mogę jeszcze o ciekawym zastosowaniu Wierzy Wygnańców. Zaczynając grę na serwerze często nie wiemy jakie wchodzą maksymalne bonusy do przedmiotów i tak było i ze mną, więc wklepałem sobie do miecza 12 ludzi zamiast 15 i rozpocząłem przerabianie. Po jakimś czasie dowiedziałem się, że jednak maksymalną wartością tego bonu nie jest 12 a 15% co mnie zdenerwowało i byłem zmuszony kręcić broń na Bonus Switcherze od nowa. Później dopiero dowiedziałem, się, że po ukończniu dungeona " Wierza Wygnańców " mam szansę podnieść dowolny bonus o max. 5 pkt., gdzie na innych serwerach z takimi możliwościami się nie spotkałem. Rzecz jasna szansa na podniesienie wartości nie jest 100% co daje trochę smaczku wykonywania tego dunga.

Na tym zakończę swoją opinię na temat serwera, choć mógłbym jeszcze wspomnieć o wielu ciekawych rzeczach wprowadzonych na serwer.

Nie muszę też wspominać, że Administracja rozpieszcza graczy Eventami jak i służy pomocą na serwerowym "wołaju" co zapewnia każdemu pewien komfort.

Serwer serdecznie polecam i zachęcam KAŻDEGO do rozpoczęcia przygody na Malygos ;)

Pozdrawiam Hajda

Opublikowano

Mija tydzień od startu, więc można już wystawić ocenę za całokształt serwerowi.

Gram od samego początku jak i na becie serwera i mówię zupełnie szczerze, że lepszej propozycji na święta nie ma dla graczy.

Na początku napomknę o Administracji serwera, która w pryzmacie dawnych lat według większości miała zawodzić. Jednak się pomyliliście co do DarkSince'a, gdyż ten sprawuję nad serwerem pieczę i wywiązuje się ze swoich obowiązków wręcz perfekcyjnie i widać, że wyciągnął naukę ze swoich błędów.

Na serwerze systematycznie są wprowadzane aktualizacje, wyeliminowane są szerokiego rodzaju bagi, które pomagały nam utrzymać się na spocie czyli po prostu być nieśmiertelnym (mowa tutaj o bugowaniu eliksiru słońca czy też wchodzeniu i schodzeniu z konia co dawało nam full reg. pż). Event świąteczny z którego większość serwerów prywatnych zrezygnowała na Malygosie trwa on w najlepsze i daje nawet najbardziej zaszytym graczom tej gry w domu odczuć klimat zbliżających się świąt a przy tym wzbogacić się przez ten czas gromadząc yangi, kostiumy etc.

Mówiąc o sytuacji na serwerze można śmiało powiedzieć, że wszystko się rozwija. Każdy dropi, metinów jest coraz mniej a o Bossa trudno się doprosić i to cieszy, gdyż każdy wie, że liczba zainteresowanych Malygosem wzrasta i mnie jako gracza bardzo to satysfakcjonuje! 

Malygos oferuje Nam wiele niespotykanych dotąd innowacji, które nie oferuje Nam żaden inny serwer w postaci nowych gadżetów, niespotykanych dotąd map, 6'tego bonusu typu 5'tego bonu itp.

Dość sporym ułatwieniem są Wykrywacze Metinów i Bossów. Po ich zastosowaniu możemy teleportować się za drobną opłatą (w zależności od mapy i bossa) w miejsce gdzie zrespił się dany Metin czy też Boss. W dodatku po zgładzeniu Metina bądź Bossa możemy wydropić odłamek danego Metina i gdy uzbieramy ilość 3szt. go zrespić w dowolnym miejscu, a jeżeli uda Nam się zebrać 5 szt. ściętej głowy danego Bossa to możemy zrespić sobie Bossa. 

Jest jeszcze wiele takich bajerów, które najlepiej gdy odkryjecie Wy sami ;)

Napomknąć mogę jeszcze o ciekawym zastosowaniu Wierzy Wygnańców. Zaczynając grę na serwerze często nie wiemy jakie wchodzą maksymalne bonusy do przedmiotów i tak było i ze mną, więc wklepałem sobie do miecza 12 ludzi zamiast 15 i rozpocząłem przerabianie. Po jakimś czasie dowiedziałem się, że jednak maksymalną wartością tego bonu nie jest 12 a 15% co mnie zdenerwowało i byłem zmuszony kręcić broń na Bonus Switcherze od nowa. Później dopiero dowiedziałem, się, że po ukończniu dungeona " Wierza Wygnańców " mam szansę podnieść dowolny bonus o max. 5 pkt., gdzie na innych serwerach z takimi możliwościami się nie spotkałem. Rzecz jasna szansa na podniesienie wartości nie jest 100% co daje trochę smaczku wykonywania tego dunga.

Na tym zakończę swoją opinię na temat serwera, choć mógłbym jeszcze wspomnieć o wielu ciekawych rzeczach wprowadzonych na serwer.

Nie muszę też wspominać, że Administracja rozpieszcza graczy Eventami jak i służy pomocą na serwerowym "wołaju" co zapewnia każdemu pewien komfort.

Serwer serdecznie polecam i zachęcam KAŻDEGO do rozpoczęcia przygody na Malygos ;)

Pozdrawiam Hajda

Bajkopisarz Hajda  :santa:  :santa:

Serwer dobry, Dark widać że nie opierdala się i nie opierdala nikomu xD

Oby do przodu

MERY HRISTMAZZZZ NA MALYGOSIE  :santa:  :santa:  :santa:

Kiedy beda update z wiekszym lvl? 

PS Dlaczego Dark wysylasz mi buziaki na GG? jesteś gejem?  :gaaay:  :gaaay:  :gaaay:  :gaaay:

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Oby do przodu

Kiedy beda update z wiekszym lvl? :((

Po świętach bierzemy się pełną parą do pracy, planujemy wprowadzić 250 lvl , nowy set biżuterii PvP/EXP, Broń PvP/EXP, Nowe Expowisko, Kilka nowych Dungeonów, Podniesiemy limit rangi do 500k , wprowadzimy dungeony wymagane od rangi oraz kilka pobocznych misji fabularnych :))

Opublikowano

Oby do przodu

Kiedy beda update z wiekszym lvl? 

PS Dlaczego Dark wysylasz mi buziaki na GG? jesteś gejem?  :gaaay:  :gaaay:  :gaaay:  :gaaay:

Z okazji Świąt poczwórny c**j Ci w dupę i moc unsubów, życzy Hajda z rodziną  :yay:  :santa:#Weezy kocham Cię

PS: Gdyby nie ta choinka w M1, to kto wie kiedy zobaczyłbyś tak kolorową lamperie w tej piwnicy  :v <3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...