Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serdecznie polecam serwer podoba mi się że admini banują boty, robią aktualizacje oraz dbają o dobro serwera.

Co wpływa na gospodarkę i jest coraz więcej graczy serdecznie zachęcam do grania na serwerze na prawdę warto.

Jednym minusem jest że zuo oraz ox się raz nie udało. Zapraszam na Ox 2015 - 12 - 21 o godzinie 21:00.

Opublikowano

Po co ta przerwa była? Może żeby wreszcie wprowadzić event świąteczny na który tyle już czekamy? :D

Przecież jest event...?

­

Opublikowano

Dnia 20.12.2015 o godzinie 3:00 zostaly wprowadzone następujące zmiany:

-WŁĄCZONO EVENT ŚWIĄTECZNY:

*Aktywowano drop Skarpetek
*Dodano Misję Świąteczną
*Dodano Świąteczny Dungeon
*Dodano nowe Świąteczne Kostiumy, Fryzury, Zwierzaki i Wierzchowce i kilka innych Świątecznych Przedmiotów
*W każdym pierwszym mieście (M1) znajdziecie Choinkę i Mikołaja
*U Mikołaja dostępny Sklep Świąteczny

-Wprowadzono kilka mniejszych poprawek w tym:

*Zwiększono DMG Sztyletów Niszczyciela ( 200 Lv )
*Zmniejszono wartość Mrocznej Ochrony
*Zwiększono bonus Silny Przeciwko Potworom w Tarczy Pradawnych ( 180 Lv EXP )

Aby cieszyć się wprowadzonymi zmianami należy uruchomić patcher i poddać clienta aktualizacjom.

Opublikowano

Cześć! Chciałbym się wypowiedzieć co do tego serwera czyli Revoria.eu.

Kilka dni temu postanowiłem sobie sciągnąć serwer i od razu po wejściu na serwer mi się spodobał. Dlaczego?

Chciałbym wymienić to wszystko w punktach:

1. Oprawa graficzna , tło ładowania , okno statusu , wybór i tworzenie postaci są bardzo ładne.

2. Co do Expienia to mi się to najbardziej spodobało. Exp leci bardzo szybko ,a spoty respią się w bardzo szybkim tępie przez co nie tracimy czasu , aby jechać na kolejny spot np w V2 :). Chciałbym dodać również , że co chwilę spotykam się z Bossami i Metinami. 

3. Nieskończone wspomagacze ( atak boga smoków , potki , dodania , zmianki itp. ). Spotkałem się z tym pierwszy raz na tym serwerze. Na innych serwerach zawsze musiałem jechać do m1 , aby je zakupić mimo , że był to serwer easy. Naprawdę bardzo fajna rzecz.

4. Klimat na serwerze. Na serwerze gra bardzo dużo ludzi którzy sobie pomagają i siebie szanują.

5. Wystrój miast. Wiele rzeczy zostało zmienionych ( budynki , dodane górki itp. ). Bardzo mi się to spodobało.

6. Na serwerze bardzo dobrze dropią Yangi przez nas stać prawie na wszystko :3.

7. Ładnie itemy poukładane u NPC.

8. Wiele opcji: bardzo ładne okno teleportacja , blok expa , możliwość kupna marmurów do expa jak i for fun np ogra :D itp. 

9. Bon Switcher.

10. Po osiągnięciu 5 levela od razu wyskakuje nam okienko jaką drogę mamy wybrać np body , mental. W tym od razu skile na P , jeździectwo itp.

11. Itemki na Start.

12. Wiele Dungeonów.

13. Administracja cały czas zajmuje się serwerem , banuje boty itp.

14. Wiele nowości , skrzyń i innych rzeczy.

15. Bardzo szybciutkie DT :).

16. System PO.

17. Dodane różne rzeczy związane z Świętami :).

Na serwerze zamierzam grać dość długi czas , ponieważ naprawdę mi się spodobał i polecam go każdemu. Nie wypowiadaj się jeżeli nie spróbujesz na nim zagrać przynajmniej 1h. Co do rzeczy które mi się podobają cały czas poznaję i będę starał się je dopisywać. Jest moc! Dziękuje i pozdrawiam. Wesołych Świąt! 

Opublikowano

Witajcie.

Od pewnego czasu występują problemy z zalogowaniem się, a w samej grze można napotkać lagi. Problem nie leży po Naszej stronie. Lagi spowodowane są POTĘŻNYMI atakami DDoS, które skierowane są w Naszą stronę.

Prosimy o wyrozumiałość.

Opublikowano

witam warto wbijac i grac od zera? duzo online?

Oczywiście, że warto.

Graczy w godzinach szczytu prawie 1500

Jest co robić!

Expi się przyjemnie

Administracja ciągle aktywna ( od dawna takiej ekipy nie widziałem dobrej ) 

A teraz trwa event świąteczny, możesz sobie spokojnie zarobić :)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Serwer ma plusy i minusy. Dobrym plusem jest fakt, że administracja prawie ciągle w grze, banują pomagają i robią przy serwerze. Minusem będzie to, że IS jest strasznie drogi. Poza tym expi i dropi się przyjemnie, duzo dobrych gildii wiec przy odbijaniu spota potrafi się robić gorąco. 

POZDRAWIAM CANNABIS <3

Opublikowano

Zgadzam sie a co do is to dobrze ze jest drogi przynajmniej nie ma az takiej roznicy pomoedzy graczami

YOU FUCK WITCH ME!YOU FUCK WITCH THE BEST!

LUDZIE CZYTAJCIE CO SIE PISZE W TEMATACH NIEPISZCIE NIEPOTRZEBNYCH POSTOW

一个帐户很多球员佩泽梅克安斯基亚切克

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...