Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nikt Cię nie zmusza do kupienia przedmiotu znajdującego się w ItemShopie. Serwer musi się z czegoś utrzymać.

myśl logicznie, teraz IS kupią tylko ludzie, którzy na prawda musza mieć IS bo z niego on się nie odnajdzie. A taki gracz jak ja, który nie potrzebuje IS do gry, a chciałbym wspomóc serwer bo mu się podoba itp. to nie wspomoże bo go ceny przerażają ..

Opublikowano

myśl logicznie, teraz IS kupią tylko ludzie, którzy na prawda musza mieć IS bo z niego on się nie odnajdzie. A taki gracz jak ja, który nie potrzebuje IS do gry, a chciałbym wspomóc serwer bo mu się podoba itp. to nie wspomoże bo go ceny przerażają ..

Domeną Naszego serwera będą częste promocje. 

Przyszła pora na kolejny konkurs na Naszym FanPage'u!

Zapraszamy!

https://www.facebook.com/Revoriaeu-943059372448845/?fref=ts

Uwaga!
JEŻELI DO GODZINY 17:30 POD TYM POSTEM:
- WBIJECIE 50 LIKE'ÓW - WŁĄCZYMY RATY +50% ZWIĘKSZAJĄCE DOŚWIADCZENIE, DROP ORAZ DROP YANG NA OKRES JEDNEJ GODZINY.
- WBIJECIE 100 LIKE'ÓW - WŁĄCZYMY RATY +50% ZWIĘKSZAJĄCE DOŚWIADCZENIE, DROP ORAZ DROP YANG NA OKRES DWÓCH GODZIN.
RATY ZOSTANĄ URUCHOMIONE OD GODZINY 19:00.
POWODZENIA!
Opublikowano

szaman jest zbugowany, uderza w metina tylko raz - powinien dwa.

usuńcie tyle poziomów w WW, za dużo tym metków do rozwalenia....

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

szaman jest zbugowany, uderza w metina tylko raz - powinien dwa.

usuńcie tyle poziomów w WW, za dużo tym metków do rozwalenia....

Jak mnie w*****a podobnie jak mojego serdeczego przyjaciela @Exíle ten płacz w świecie Metina - jakoś ja jak i inni potrafią zrobić już całe eq zarówno pvp jak i exp i nie wadzi nam zrobienie WW w takim tempie, a wejdzie jeden z drugim i chcieliby wszędzie większy exp, dungi w 5 sekund do zrobienia oraz drop 100 ulepszaczy z metina, a  to wszystko najlepiej wykonywać w drewnianym eq bez bonów. Ta gra zawsze polegała na włożeniu w nią odpowiedniego czasu i zrobienia odpowiedniego ekiwpunku, więc przestańcie pisać już głupoty, że jest za trudno (odnoszę się tutaj w liczbie mnogiej, gdyż wystarczy spojrzeć na propozycje graczy na forum).

Co do Szamana - pewnie masz za dużo szybkości ataku i chyba do teraz nawet na PL'u tak jest, że hitów nie łapie.

Opublikowano

RE - UPLOAD ( Probvlem z prawami autorskimi ) Zapraszam na drugi odcinek z serwera Revoria.eu Dziękuje za prawie 300 polubien pod poprzednim filmem! Pamietaj o zostawieniu łapki w górę jak się spodoba!

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Można zmienić profesję postaci?

Można. Istnieje Zwój Zmiany Profesji - tylko w ItemShop'ie.

Póki co polecam serwer :)

Czy na 150lvl'u nadal bede mial drop z berana?

Tak, będziesz mieć.

Poprawcie balans a nie się w konkursy bawicie

Dziś się za to weźmiemy.

Opublikowano

Niedługo będzie promocja.

Jeba** oszuści .. pisaliście że za 10zł można kupić jeden itemek a teraz ceny w IS'ie podrożały ?

WYJEB** WAS NA HAJS I NA GWIAZDKĘ NA PREZENT SERWER ZAMKNĄ :D

Nie pozdrawiam .. za to już jesteście dla mnie śmieciami .. kolejny serwer tylko pod IS ..zbierzemy hajs i zamykamy i rework revorii zrobimy 

­

Opublikowano

Jeba** oszuści .. pisaliście że za 10zł można kupić jeden itemek a teraz ceny w IS'ie podrożały ?

WYJEB** WAS NA HAJS I NA GWIAZDKĘ NA PREZENT SERWER ZAMKNĄ :D

Nie pozdrawiam .. za to już jesteście dla mnie śmieciami .. kolejny serwer tylko pod IS ..zbierzemy hajs i zamykamy i rework revorii zrobimy 

­

Dziękujemy Ci o wielki proroku za wizję która spadła Ci na głowę prosto z nieba. Skoro masz tak wielki dar może powinieneś się z nim gdzieś udać?

Tak na poważnie - Panu dziękujemy, Wszystko co masz w IS'ie możesz zdobyć w grze (prócz Zmiany Profesji). Swoje "przepowiednie" zostaw dla siebie.

Napiszę kolejny raz - nikt nie każe Ci kupować przedmiotów w ItemShopie.

Opublikowano

Dziękujemy Ci o wielki proroku za wizję która spadła Ci na głowę prosto z nieba. Skoro masz tak wielki dar może powinieneś się z nim gdzieś udać?

Tak na poważnie - Panu dziękujemy, Wszystko co masz w IS'ie możesz zdobyć w grze (prócz Zmiany Profesji). Swoje "przepowiednie" zostaw dla siebie.

Napiszę kolejny raz - nikt nie każe Ci kupować przedmiotów w ItemShopie.

Jeśli ceny były po 10zł to po co wam droższe ceny ? :)

Wy chyba nie chodziliście na wos do gimnazjum/szkoły średniej ...

Im niższe ceny tym więcej sprzedacie , pff brak wam podstawowych umiejętności wyniesionych ze szkoły pozdrawiam

a po drugie to "Dziękujemy Ci o wielki proroku za wizję która spadła Ci na głowę prosto z nieba. "            

jest tak dziecinne że cały NSDAP płacze po was 

­

Specjalista
Opublikowano

@lindex a pomyślałeś może, że wolą by item shop nie przeważał i zwykły kowalski nie chciał na to kasy wydawać przez co na serwerze zmaleje itemshop? Myślę, że doskonale zdają sobie sprawę że mniej osób kupi, idź sobie palić swoje blanty a myślenie zostaw innym.

giphy.gif

Opublikowano

@lindex a pomyślałeś może, że wolą by item shop nie przeważał i zwykły kowalski nie chciał na to kasy wydawać przez co na serwerze zmaleje itemshop? Myślę, że doskonale zdają sobie sprawę że mniej osób kupi, idź sobie palić swoje blanty a myślenie zostaw innym.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania :( @bizo97

przytaczam słowa : "Tak na poważnie - Panu dziękujemy, Wszystko co masz w IS'ie możesz zdobyć w grze (prócz Zmiany Profesji). Swoje "przepowiednie" zostaw dla siebie.

Napiszę kolejny raz - nikt nie każe Ci kupować przedmiotów w ItemShopie."

­

Opublikowano

Faktycznie podrożały rzeczy od Startu w is

Właśnie o tym mówię ale nie ceny po 10zł była mowa na forum sam się wypowiadałeś @1361622928-U485574.pngRevoriaMetin2 a teraz ceny sobie w górę walisz ? :) 

logicznie patrząc na tą sytuacje to jeśli wszystko z IS'u jest do zdobycia w grze , to ceny dajesz droższe w IS'ie ? to jest chyba nie logiczne i walisz sobie w c***a normalnie bo jeśli coś jest do zdobycia w grze to tanie jest w IS'ie a u was na odwrót .. 

Pozdrawiam serwer upadnie po zebraniu odpowiednich funduszy na nowy telewizor i pewnie mp3-trójkę :) 

ELO !

­

Opublikowano

Właśnie o tym mówię ale nie ceny po 10zł była mowa na forum sam się wypowiadałeś @1361622928-U485574.pngRevoriaMetin2 a teraz ceny sobie w górę walisz ? :) 

logicznie patrząc na tą sytuacje to jeśli wszystko z IS'u jest do zdobycia w grze , to ceny dajesz droższe w IS'ie ? to jest chyba nie logiczne i walisz sobie w c***a normalnie bo jeśli coś jest do zdobycia w grze to tanie jest w IS'ie a u was na odwrót .. 

Pozdrawiam serwer upadnie po zebraniu odpowiednich funduszy na nowy telewizor i pewnie mp3-trójkę :) 

ELO !

­

MP3-Trójkę. Dokładnie, masz rację. Zbierzemy pieniądze i lecimy na Hawaje.

Poziom który zaprezentowałeś w postach powyżej niestety mnie przerasta.

Osób Twojego pokroju jest więcej (czyt. osób, które potrafią ocenić kiedy serwer padnie, czemu padnie, jak padnie, itp).

Widzę również, że potrafisz określić ile lat mają osoby, które są w administracji. Pisząc i stawiając Nas na "poziomie gimnazjum" zaprezentowałeś jakie jest wysokie Twoje IQ. Tak "biedna" jest Twoja wiedza, że od razu musisz Nas stawiać na takim poziomie, czy może po prostu brakuje Ci "ostrych punchy"? Jesteś zwykłym internetowym hejterem, który jedynie potrafi naciskać głupie klawisze i pluć jadem. Takich osób jest wiele. Najlepszą metodą jest po prostu ignorowanie ich. Niemniej jednak dziękuje. Dzięki Tobie Nasza prezentacja zdobyła jedno wyświetlenie więcej i kilka nowych wpisów. Dzięki Tobie powstała dyskusja która nabija statystyki.

Przy okazji - chodziłem na WOS i ukończyłem technikum z oceną 5. Niestety widzę, że nie uczęszczałeś na język polski. Jeżeli już coś piszesz naucz się chociaż podstawowych zasad interpunkcji. 

Żegnam ozięble.

Opublikowano

Ten exp na mapie od 100 bedzie poprawiony? bo jakos mi sie nie widzi dostawac 0.01-0.05 za moba i expic z 130 na 131 prawie 1h..

Opublikowano

Proponuje zwikeszyc HP bossow/ metinow na mapach oraz dungach ...

na  mapie 170lvl  z eq nq 100lvl I ubijam metka w 4sec bossa to samo...

+ troszke za duzo perel dropi ... w nocke  ponad 3k+

56096062140461666809.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...