Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Teleportowałem sie do "komanty wyzwan" i teraz nie moge sie zalogowac. Bug na bugu...

Ja normalnie się logowałem i to na każdym CH więc nie wiem w czym problem :v

Opublikowano

jebłem nocke i oficjalnie stwierdzam ze serwer sztos

ruchable elo ide spać

Pamiętaj o co Cie prosiłem nockowiczu.

Również stwierdzam, że serwer sztos. Bardzo przyjemnie się gra, polecam.

Opublikowano

Serwer przyjemny, tylko tak jak wyżej napisał kolega - balans klas potrzebny. Przy okazji, będzie możliwość zakupu SM poprzez PaySafeCard? Nie mam aktualnie innej możliwości :)

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Teleportowałem sie do "komanty wyzwan" i teraz nie moge sie zalogowac. Bug na bugu...

Ja pierdziele jakie bugi ... ch1/ch4 działa reszta nie teraz teleportowałem się na komnate i nie mogę zalogować się na żadną postać ..

Nie moge sie zalogować na ch2 ch3 macie też ten problem ?

To nie są żadne bugi. Czasami Ddosy "zapychają" filtr i przejściowo nie da się zalogować.

Opublikowano

Ile online? Są jakieś rażące bugi? Czuć przewagę, którą daje IS?

Aktualnie jest 600 online. Wszystkie itemy które są w IS'ie można kupić w grze.

bedzie balans klas?? u helera zwiekszenie ataku daje 200 wieksze dmg....

Zwiększymy jeszcze trochę "zwiększenie ataku"

Opublikowano

Gdy odpalam clienta to pojawia się taka magia: http://scr.hu/1qqm/gt8h4

Pobierałem clienta z trzech różnych hostingów i ciągle jest ten sam błąd, patchowałem clienta. Zawsze pobieram z wyłączoną zaporą, a antywirusa nie posiadam.

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

To ma byc tani IS ?? Pieprzone złodzieje .. serwer tylko pod IS nie polecam !    W dodatku wszystko na 30 dni xD  Wszystko po 1000 sm , zamiast wyrównać to doładujesz po 1900 zamiast 2000 .. totalne złodzieje

Opublikowano

To ma byc tani IS ?? Pieprzone złodzieje .. serwer tylko pod IS nie polecam !   

Czy ktoś zmusił Twoją rodzinę do zakupu czegoś w IS? Wszystko można zdobyć w grze - polecam nauczyć się grać i wyjść z m1, a potem płakać i wyzywać od złodziei.

Serwer mega polecam - dla mnie to idealne połączenie większości serwerów Easy na których grałem.

Opublikowano

Co ile resp bossów ?

Resp bossów co 30 minut. Metinów co 15.

To ma byc tani IS ?? Pieprzone złodzieje .. serwer tylko pod IS nie polecam !    W dodatku wszystko na 30 dni xD  Wszystko po 1000 sm , zamiast wyrównać to doładujesz po 1900 zamiast 2000 .. totalne złodzieje

Nikt Ci nie każe kupować itemów z ItemShop'u.

Ponawiam moje pytanie. Czemu serwer jest off ? Trzeba jakąś łatke pobrać czy jak ?

Serwer jest on-line. Uruchom patcher.

Gdy odpalam clienta to pojawia się taka magia: http://scr.hu/1qqm/gt8h4

Pobierałem clienta z trzech różnych hostingów i ciągle jest ten sam błąd, patchowałem clienta. Zawsze pobieram z wyłączoną zaporą, a antywirusa nie posiadam.

Zapoznaj się z tym: http://www.solvusoft.com/pl/files/brak-nie-można-odnaleźćbiblioteki-błąd/dll/windows/em-software/docsflow/python27-dll/

Ostatnio jeden z użytkowników miał taki problem. Problem rozwiązał się po samym odnalezieniu tego pliczku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...