Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

^up jakby miały być, to zrobiliby na starcie jak dla mnie :) ale przydałyby się.

w ponad godzinkę wbiłem 5lvli 100-105

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy skile u szamana healera dają dopasowane wartości? Chodzi mi tu o leczenie i zwiększenie ataku

z tego co wiem na początku byl zbugoiwany, ale teraz to naprawili i juz nie ma placzu na wolaczu weic mysle ze jest ok 

Opublikowano

Zdaje się, że rejestracja nie działa.

Wszedłem na 

http://revoria.eu/?page=register 

a ku moim oczom jest tylko strona główna (brak formularzu założenia konta tylko cały czas strona główna)

Cóż czynić?

0XOo0z0.jpg

W bannerze macie zły link do rejestracji, prawidłowy to 

http://revoria.eu/?page=account&subpage=register 

;/

­

­

Opublikowano

Mam taki problem, ponieważ w grze nie moge się teleportować :/ chce wypełnić biologa na 50lvl to nie mogę wejść do wiezy demonów, ponieważ jak klikam na strażnika wieży to nic się nie dzieje. Pomoże ktoś ? Próbowałem relog i instalowanie klienta od nowa ...

Opublikowano

" Serwer nie jest otwarty " jakaś przerwa ? :)

Z tego co zaobserwowałem na forum tak, zrobili jakąś przerwę przy około 700 graczach online.

Świeżo pobrałem clienta, chciałem już wejść do gry i taka niespodzianka.

­

­

Opublikowano

Troszkę słaby pomysł robić przerwę o takiej porze :P rozumiem, że to tylko 15 minut... ale zawsze :) 

wielu graczy może po prostu odejść od gry i już nie wrócić ;) ciekawe co takiego ważnego poprawiają xD

Opublikowano

Mam taki problem, ponieważ w grze nie moge się teleportować :/ chce wypełnić biologa na 50lvl to nie mogę wejść do wiezy demonów, ponieważ jak klikam na strażnika wieży to nic się nie dzieje. Pomoże ktoś ? Próbowałem relog i instalowanie klienta od nowa ...

Dt masz na mapce z dungami, nazywa sie Komnata Wyzwan w menu teleportacji :P

Opublikowano

bo serwem zarządzają dzieci ;] wejdą i latają po placu w marmurkach poli, każdy się nimi podnieca a oni są w niebie ;] do tego głupie teksty idą na ogólnym, zarząd na minus o ile można to nazwać zarządem, raczej samorząd gimnazjum ;]

Oto już dzień wyroczny, dzień chwały się zbliża,

Łuny wstaną nad tobą, jak dymy kadzielnic ofiarnych – i dłoń polska podźwignie się z niewoli krzyża

Opublikowano

Dt masz na mapce z dungami, nazywa sie Komnata Wyzwan w menu teleportacji :P

No niby tak ale nie mogę się nigdzie teleportować :/

Opublikowano

Skalny golem, gdzie mogę takowego znaleźć ? potrzebny do biologa :)

Opublikowano

Skalny golem, gdzie mogę takowego znaleźć ? potrzebny do biologa :)

Chyba nigdy nie grałeś na PL. 

Wężowe pole..beka.

­

Opublikowano

Chyba nigdy nie grałeś na PL. 

Wężowe pole..beka.

­

zgadza się kolego, ale do pewnego stopnia.

To jest prywatny serwer, co to ma do PLa ? xD wszystko tu może być zmienione, potwór może być tak nazwany i znajdować się gdzie indziej.

Ale tak,  nigdy nie doszedłem na PLu do takiego poziomu żeby odwiedzać tą mapę. 

Tak czy inaczej, dziękuję za odpowiedź ! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...