Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer serdecznie polecam.

Przyjemna gra, nawet healerem się fajnie gra :)

Spoty są duże i łatwo się expi, dungi bardzo szybko się robi, ogólnie bardzo dobry easy.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myśleliscie nad tym, żeby zwiększyć zapotrzebowanie yang? Bo praktycznie nie ma shopow w m1, yangi są mało użyteczne

Opublikowano

Myśleliscie nad tym, żeby zwiększyć zapotrzebowanie yang? Bo praktycznie nie ma shopow w m1, yangi są mało użyteczne

1 item do expa od 5 do 10kkk a Ty mówisz, że yangi niepotrzebne? albo zmianka 6/7 u handlary po 500kk.. daj spokój z takimi pytaniami. 

­

Opublikowano

Powiem tak serwer w prezentacji wygląda całkiem fajnie. Ludzi też sporo gra pobieram i zobaczymy jak to wygląda w grze. Nigdzie nie znalazłem informacji na temat eventu świątecznego będzie lub jest już przeprowadzany?

Opublikowano

Ogólnie to działa tylko ch3, nie to, żeby mi to przeszkadzało, bo lubię sobie expić i ginąć od 30 bodych na jednym spocie, ale przydałoby się odpalić jeszcze przynajmniej jedno.

Opublikowano

Ogólnie to działa tylko ch3, nie to, żeby mi to przeszkadzało, bo lubię sobie expić i ginąć od 30 bodych na jednym spocie, ale przydałoby się odpalić jeszcze przynajmniej jedno.

Mi bezproblemowo działaja wszystkie ch, więc coś nie trybi tylko u ciebie :I

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngRevoriaMetin2

Nie działa skrypt rejestracji na stronie. Trzeba poprawić bo nie da się zarejestrować nowych kont.

Tak samo siadły channele 1 / 2 / 4 :)

Kiedy będzie poprawione?

Opublikowano

ch2 nie działa to fakt... ale większość osób płacząca w grze ma błędy przez samych siebie i nieudolne obsługiwanie komputera. Serwer działa dobrze choć wydaje mi się ze jest zbyt EASY, wbili już max lvl pograją 2-3 dni i im się znudzi 

@Edit IS jest naprawdę beznadziejnie drogi i bez sensu zrobiony 

Opublikowano

ch2 nie działa to fakt... ale większość osób płacząca w grze ma błędy przez samych siebie i nieudolne obsługiwanie komputera. Serwer działa dobrze choć wydaje mi się ze jest zbyt EASY, wbili już max lvl pograją 2-3 dni i im się znudzi 

@Edit IS jest naprawdę beznadziejnie drogi i bez sensu zrobiony 

W 2-3 dni nie zrobisz eq.

­

Opublikowano

is nastawiony pod 2x zwiekszenie obrotów zeby na cos było trzeba wysłać 2 esy.

Co chwile cos nie działa.

Serwer ewidentnie pod kasę.

Opublikowano

is nastawiony pod 2x zwiekszenie obrotów zeby na cos było trzeba wysłać 2 esy.

Co chwile cos nie działa.

Serwer ewidentnie pod kasę.

Działa wszystko, a is idzie zdobyć w grze.. Panu już podziękujemy a serwer polecam, z*********e się gra. 

Poza tym nie musisz ładować w is, wystarczy umieć grać a nie narzekać w m1.

­

Opublikowano

narzekam na forum skoro mieszają ci się rzeczywistości idz do lekarza.

I nie chodzi o kazanie bądź nie ale o fakt jak jest.

Opublikowano

Działa wszystko, a is idzie zdobyć w grze.. Panu już podziękujemy a serwer polecam, z*********e się gra. 

Poza tym nie musisz ładować w is, wystarczy umieć grać a nie narzekać w m1.

­

Gram i gra mi sie swietnie bez isu, ale fakt is jest bardzo drogi. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...