Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

duzo osob gra ..

nie całe 500 osób to dużo Twoim zdaniem na server? Gdzie na tych innych Inv...iach jest po 2k+. Otrząśnij sie ludziu bądź sobą

UggNk9.gif

Opublikowano

nie całe 500 osób to dużo Twoim zdaniem na server? Gdzie na tych innych Inv...iach jest po 2k+. Otrząśnij sie ludziu bądź sobą

to nie pisz ze mało, ktoś przeczyta stwierdzi ze gra 30 osób i nie będzie chciał grac... zresztą nie wyobrażam sobie żeby w red lesie teraz biegało tysiąc osób za metinami 

Opublikowano

to nie pisz ze mało, ktoś przeczyta stwierdzi ze gra 30 osób i nie będzie chciał grac... zresztą nie wyobrażam sobie żeby w red lesie teraz biegało tysiąc osób za metinami 

500 to mało jak na tak dobrze zrobiony server i tyle Ci powiem

UggNk9.gif

Opublikowano

500 to mało jak na tak dobrze zrobiony server i tyle Ci powiem

Masz rację. Mamy jednak nadzieje, że po reklamie liczba ludzi się zwiększy.

Problem z wywalaniem został wyeliminowany.

Opublikowano

Masz rację. Mamy jednak nadzieje, że po reklamie liczba ludzi się zwiększy.

Problem z wywalaniem został wyeliminowany.

Będzie jakiś event na święta?

­

Opublikowano

Mam pytanie, nie mogę nigdzie się teleportować nic kompletnie nie pisze a gdy próbuje się tp na mapy od większego lvl nawet nie ma komunikatu że nie mogę na daną mapę bo nie mam odpowiedniego poziomu, mój nick blackhawk można liczyć na jakąś pomoc ? (Odbugowanie na stronie prawdopodobnie nie działa) 

Opublikowano

Mam pytanie, nie mogę nigdzie się teleportować nic kompletnie nie pisze a gdy próbuje się tp na mapy od większego lvl nawet nie ma komunikatu że nie mogę na daną mapę bo nie mam odpowiedniego poziomu, mój nick blackhawk można liczyć na jakąś pomoc ? (Odbugowanie na stronie prawdopodobnie nie działa) 

Jest jak wół wszędzie napisane, że trzeba założyć drugą postać, na niej teleportować się byle gdzie, wrócić na poprzednią i all działa.

Przestańcie być takimi ignorantami.

Opublikowano

Zrób nową postać, użyj na niej teleportacji i wróć na swoją główną - będzie już działać poprawnie.

Zwiekszycie expa w grocie?

W jakim celu? Exp leci bardzo dobrze - dropnij sobie PD na 30 minut lub 1 godzinę. Jak już typ wbił maxa, to znaczy że exp jest dobry.

Opublikowano

Jaka ilość graczy? Chetnie bym z kolegami zagral

Jest licznik na stronie, aktualnie 620 osób, warto zagrać, wbijaj! 

Opublikowano

Jaka ilość graczy? Chetnie bym z kolegami zagral

Licznik wskazuje powyżej 640 graczy i raczej się nie myli bo serio jest dużo graczy.

Jest z kim rywalizować :D

Opublikowano

Jeśli biorę full spota mam z*******e lagi (net 6MBS) na żadnym serwerze niemam problemów  ? co poradzić ? (TAK NAZWY / LINIA CZATU I ITD WYŁĄCZONE)­

Opublikowano

Dobra, liczba graczy dobiła do 700. Myśle, że jest to wystarczająca liczba jak na server easy, wiec pobieranko :P Jak będzie większa reklama to wbije z 1k lekko ludzi.

UggNk9.gif

Opublikowano

Licznik wskazuje powyżej 640 graczy i raczej się nie myli bo serio jest dużo graczy.

Jest z kim rywalizować :D

GRACZY ONLINE : 705 !

A serwer dopiero ruszył :) Myślę że będzie przybywać

PROPOZYCJA CO DO EVENT'U ŚWIĄTECZNEGO :)

Zróbcie Śnieg mapa śniegowa i czuć klimat na serwerze i lepiej się gra :) 

Opublikowano

Jeśli biorę full spota mam z*******e lagi (net 6MBS) na żadnym serwerze niemam problemów  ? co poradzić ? (TAK NAZWY / LINIA CZATU I ITD WYŁĄCZONE)­

W jakim sensie lagi? bijesz i po chwili dopiero dmg zadaje?

Opublikowano

serwer bardzo dobry, do 100 prawdziwy easy !

mapa 100 troszkę boli, słaby exp, kilka dobrych spotów - reszta słabiuuuutka.... ogólnie mapa za duża i za mało mobów :>

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...