Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A więc przydało by się poprawić bo metków w av2 nie ma, handlara też wygląda ciut inaczej ;)

IS ciut za drogi jak na mój gust a status chaneli na stronce cały czas informuje że jest okej mimo że nie jest.

Duży problem z ubiciem berana który mimo 6 respów i 4 chaneli jest dość trudny do zabicia o ile się nie czeka 20 minut w komnacie na jego resp xD

Mimo to serwer całkiem dobrze wykonany, błędów jako tako nie ma. Bossy w dungeonach wyglądają naprawdę ładnie. Expienie jest bardzo przyjemne i problemów nie ma z nim żadnym. Nic tylko polecić :P

Opublikowano

Po sprawdzeniu prezentacji widzę tutaj mieszankę arian*i i dreik*na. Nie twierdzę, że to źle, bo oba serwery miały wysokie loty, ale na ten wbiję dopiero za jakiś czas, by nie okazało się, że serwer na miesiąc (bo teraz to całkiem modne).

Powodzenia.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Hello it's me ! Kto ? It's me 

Channele OFF jutro widzimy się na Pan*****

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Będzie jakaś reklama ?

Tak, jutro zobaczycie jej początek :)

Jak z ilością graczy na serverze? :)

Teraz 441 bo padł chanel na chwilę lecz w tygodniu przeciętnie w normalnych godzinach po ok.600

Dodatkowo teraz będzie 1 weekend po starcie więc będzie można określić ile online jest w weekendy :)

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Tak, jutro zobaczycie jej początek :)

Teraz 441 bo padł chanel na chwilę lecz w tygodniu przeciętnie w normalnych godzinach po ok.600

Dodatkowo teraz będzie 1 weekend po starcie więc będzie można określić ile online jest w weekendy :)

Pozdrawiam

True!

Rusz kurde z reklamą, bo chce wbić znowu na serwer ale ilość graczy mnie odrzuca ;9 1k dla mnie to minimum niestety ;(

Opublikowano

Rusz kurde z reklamą, bo chce wbić znowu na serwer ale ilość graczy mnie odrzuca ;9 1k dla mnie to minimum niestety ;(

Nie wiem od kiedy liczba 600 online w tygodniu jest odrzucająca :v

Tak jak pisałem wcześniej, jutro zaczynam :v

U mnie martwić się o reklamę? :v Szybciej o moje lenistwo :D 

Opublikowano

Arena wojny itp jeszcze do lekkiej poprawy :)

Przygotowujemy nowego klienta, który powinien załatwić wszystkie problemy z lagiami, długim wczytywaniem na słabszych komputerach i problemami na nowszych wersjach systemu!

W sobotę wejdzie jeszcze kilka innych poprawek.

Dzisiaj o godzinie 02:30 będzie krótka przerwa na 5 minut w celu sprawdzenia błędu z ch1.

Pozdrawiamy!

sygnatura.png

Opublikowano

Aktualnie pracujemy nad nowym clientem, jak wszystko pójdzie po naszej myśli powinien się ukazać jutro (powinien wyeliminować większość problemów m.in. z długim włączaniem się i ładowaniem map) - dlatego osoby z problemami proszeni są o chwilę cierpliwości ;)

sygnatura.png

Opublikowano

Witam.

Tak przeglądam prezentacje i widzę że nawet ciekawy serwer. 

Mam kilka pytać do administracji. 

- Jak jest z stabilnością serwera.

- Jak jest dopasowany drop Yang, czy jeśli jestem nowym graczem to czy ceny w sklepie mnie nie zabiją.

- Jak jest z ulepkami, dropią normalnie czy trzeba się namęczyć aby wydropić ?

Opublikowano

Drop zostanie dodany

Co z areną jest nie tak?

Pozdrawiam

True!

Jak sie Teleportujemy  na Arena  graczy teleportuje  do wody i nie mozna nic zrobić 

Opublikowano

IS dość drogi, ale jest bug. Może tutaj mnie nie zlejecie, bo pisalam na grze do GM'a, mial wyjebane. Na forum tez mają. Po wystawieniu w sklepie fryzury z is za 1kkk, zniknęła mi z eq. Wystawilam sklep, w sklepie juz jej nie bylo, yangów nie dostalam a fryzura od tak znikła. ;)

Opublikowano

Ile osób OnliNe?

Opłaca sie grac?? ile ludzi ?

Ok.600 ale jak widać w ten weekend urośnie , przy dochodzących filmikach od Youtuberów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...