Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pod względem dropu ulepszaczy to mogłoby być CIUT łatwiej. Na dungu 100 leci 1x ulepszacz, ale zrobienie tego dungeonu zajmuje coś 10min jak nie więcej, do tego na ulepszenie jednego itemu biżu potrzebujemy 3x ulepszacz i mamy 70% na ulepszenie, co nie jest wcale tak dużo. Z bronią i zbr jest tak samo, po 3 ulepy, a z berana dropi tylko 1, gdzie teraz ciężko go złapać i zabić samemu.

Tak ogólnie to serwer zaje.bisty, polecam.

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

... Ludzie marudzą na  Dungi +100 dlatego ze robi sie je bardzo długo przez metiny które maja duzo hp Dojdzie Item Shop zapewne bd mozna wykonywać je szybciej 

22:30 A item Shop miał być dziś podobno 

Opublikowano

Wszystko by było okej, gdyby łatwiej było o te ulepy i nie takie długie dungi lub chociaż 3 sztuki z dunga a nie jedna.. Wpkiem miałem ciężko ubić Nemere, a dung z Razadorem jest zbugowany bo nic na nim nie ma..

Bardziej pod medium mi to podchodzi, a moby na mapach 115,130,145 mają sporo hp i troche ciężko się je bije ninją, na mapie od 145lvla to juz wgl, ciągle sie pada na spocie.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Osób gra dużo i ciągle wbija więcej. Warto, warto. Server ma 1 dzień w sumie

Jak się bije topke w fms i sie nie dropi to teraz jest bul dupy. Ja wbilem tylko 115 i mam juz Full eq na swoj lvl. Nie expi sie w topke tylko robi się eq jak wbijesz dany lvl.

Besos. Mam trutę i ogólnie dobre eq do expa, mogę wbijać lvl dalej bez problemu. Problemem są np kawałki miecza (czy jak to tam się zwie). Smok jest cały czas obstawiony i trudno dostać takowe ulepszacze, a do np. ulepszenia truty potrzeba 5 sztuk, a szansa wynosi chyba 60%. Co to za serwer, że konieczne jest zrobienie dropa bo nie wiesz czy ci broń na 130lvl wejdzie za 1 czy za 10 razem. 

Opublikowano

Co do słabego dropu na dungach, dzisiaj będziemy nad tym pracować.

Kilka błędów też zostanie poprawionych, są małe i nieszkodliwe dla serwera.

Co do szybkiego expa, to ma być easy więc zobaczcie.. ludzie w topce tylko expili, nie dropili ulepków, więc mają aktualnie sam poziom bez eq do pvp.

Ludzie którzy grają stopniowo, będą wbijać max lv dłużej, ale będą na bieżąco z ekwipunkiem :)

Nie chcieliśmy, aby exp był trudny, większość jest już nim mocno znudzona.

sygnatura.png

Opublikowano

Co do słabego dropu na dungach, dzisiaj będziemy nad tym pracować.

Kilka błędów też zostanie poprawionych, są małe i nieszkodliwe dla serwera.

Co do szybkiego expa, to ma być easy więc zobaczcie.. ludzie w topce tylko expili, nie dropili ulepków, więc mają aktualnie sam poziom bez eq do pvp.

Ludzie którzy grają stopniowo, będą wbijać max lv dłużej, ale będą na bieżąco z ekwipunkiem :)

Nie chcieliśmy, aby exp był trudny, większość jest już nim mocno znudzona.

Szkoda tylko, że "drop" kawałków ostrza czy jak to się zwie, nie polega na zwykłym dropie, a na ciągłej walce o zabicie smoka, i liczeniu, że akurat dostanie się 1 sztukę ulepka. Nawet o 3 w nocy nie dało się spokojnie podropić...

Opublikowano

To jest inny serwer.. niektóre rzeczy są podobne, ale co to ma do rzeczy?

Nie rozumiem dlaczego, niektórzy tak się tego czepiają.

Ktoś pisał o stronie, dzisiaj nie działała trochę czasu, ale już jest ok..

Serwer ciągle działa stabilnie, można grać.

Przerwa będzie nad ranem, damy informacje w grze 30 minut przed.

sygnatura.png

Opublikowano

Zróbcie jakis dungeon dosc szybki co jest ten smok i bedzie po problemie i bedzie spoko server :)

Tak to kazdy czkea na smoka jeszcze wbije jakies dziecko zacznie ksuc jak bd on mial 1/10 hp a ostrze i tak dla niego... Gdzie tu logika.

Opublikowano

Zróbcie jakis dungeon dosc szybki co jest ten smok i bedzie po problemie i bedzie spoko server :)

Tak to kazdy czkea na smoka jeszcze wbije jakies dziecko zacznie ksuc jak bd on mial 1/10 hp a ostrze i tak dla niego... Gdzie tu logika.

Czy nie jest to super fajne? Poczuć się jak za czasów starego pl`a i bić się grupkami o bossa ;D Coś fajnego  :D

@aw  Była ta przerwa?

sygnatura.png

Opublikowano

Co wy kur wa odpier dalacie, 

@True990 z dupy ty żeś tych techników wziął...

Przerwa miała być, nikt nie bedzie chodzil 80 razy na jeden jeba ny doungeon...

sygnatura.png

Opublikowano

Co wy kur wa odpier dalacie,

@True990 z dupy ty żeś tych techników wziął...

Przerwa miała być, nikt nie bedzie chodzil 80 razy na jeden jeba ny doungeon...

Wczoraj źle się się czułem, kumpel także, więc plis.. długo robiliśmy przez 3 dni.

Zmiany są prawie gotowe, postaramy się także usunąć długi czas wczytywania klienta.

Od jutra praca na pełnym tempie.. musieliśmy odpocząć.

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...