Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W każdym z moich postów jest wymieniony przynajmniej jeden błąd, ktoś musi motywować team do pracy (ten zły :D ) Wiem, że będę za to znienawidzony lecz trudno :P

@Aw Boss jednak jest, Dodajcie mu teksture przy zmianie mobów w psy :)

sygnatura.png

Opublikowano

Powie mi ktoś gdzie dropi na tym serwie kawałek ostrza bo na serwerze zadając to pytanie nikt nie odp ale jak się pytają o bs to spam na czacie jest... albo jakies konkretne kordy 

Stare konto > Easy.

5899414507288461438448.png

Opublikowano

Powie mi ktoś gdzie dropi na tym serwie kawałek ostrza bo na serwerze zadając to pytanie nikt nie odp ale jak się pytają o bs to spam na czacie jest... albo jakies konkretne kordy 

Kawałek dropi z berana, w av2. Musisz go szukać po zamkniętych komnatach. ;)

Zawsze leci 1smok = 1kawałek.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

4 Raz oszukaliście graczy 

Brak doświadczenia Techników przez 4 dni nic nie zrobili tylko czytam i sie śmieje  'cały czas pracujemy nad serwerem nie śpimy' hehe 4 dni 0 efektów pracy 

Serdecznie nie Polecam serwera szkoda czasu/pln na ten serwer ich słowa sa nic nie warte dziś rano miał być Item Shop po raz 4 go nie ma? nawet tyle nie umiecie 

Tak jak napisałem nie polecam 

Opublikowano

Balans postaci zwalony, reszta też średnio dopracowana. Nie polecam.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

CHYBA KOGOS POPIERDOLIŁO SKSUŁEM SZMACIE METKA I DOSTAŁEM BANA POWÓD RZEKOME WH K***A BEZ ŻADNEGO DOWODU ANI NIC

Wejdź na TS3 i napisz do [TGM] Ślepy, dowody na WH oczywiście sa dostępne i Ci go przedstawi :) 

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Ile ludzi gra?

W aktualnej chwili 507 lecz jednak duży wpływ ma też środek tygodnia i nadchodząca reklama :)

Mam nadzieję że w weekend damy rade pobić rekord ;)

Pozdrawiam!

True!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...