Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

GP od Uzurpatora :)

Jakiś event na mikołajki czy nic? 

Planujemy zrobić w najbliższych dniach "ogólny" event świąteczny a nie rozkładać się specjalnie na mikołajki i te główne święta :)

Opublikowano

503 Serwer jest niedostępny Serwer nie może odpowiedzieć z powodu jego aktualizacji lub przeciążenia.

aa takie cus :)

Napisałem ci na pw, czekam na odpowiedź.

sygnatura.png

Opublikowano

weekend i brak eventu w tygodniu czlowiek pracuje brak czasu na zabawe 

www.bierkase.pl pożyczki online za 0zl

Opublikowano

weekend i brak eventu w tygodniu czlowiek pracuje brak czasu na zabawe 

Dziś mija dopiero pierwszy tydzień po starcie serwera a też nie chcemy nawalić eventów na serwerze by mocno wypływać na aktualny rynek.

Spokojnie, w przyszłym tygodniu na pewno nie zabraknie eventów :)

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Prosze o kontak w grze GM-a mapy sa zbugowane 

Nick w grze ProSLU

Nie moge sie ruszyć 

Dziś mija dopiero pierwszy tydzień po starcie serwera a też nie chcemy nawalić eventów na serwerze by mocno wypływać na aktualny rynek.

Spokojnie, w przyszłym tygodniu na pewno nie zabraknie eventów :)

Pozdrawiam

True!

Możesz do mnie napisać na Pw w grze mam problem nie moge sie ruszyć a jestem na mapie od 100lvl nick ProSLU

www.bierkase.pl pożyczki online za 0zl

Opublikowano

Jakiś event świąteczny?

Dziś o 17:30 żeby już nie było że nic nie robimy odbędzie się event "Znajdź GM" rzecz jasna na tzw.mapach neutralnych.

Będzie ok.5 serii a do wygrania po 150SM.

W przyszłym tygodniu przygotowujemy całkowitą rozpiskę dotycząca weekendu eventów, lecz konkrety dopiero na dniach :)

Prosze o kontak w grze GM-a mapy sa zbugowane 

Nick w grze ProSLU

Nie moge sie ruszyć 

Możesz do mnie napisać na Pw w grze mam problem nie moge sie ruszyć a jestem na mapie od 100lvl nick ProSLU

Jeden z GMów już posłany do tej sprawy :>

5 kodów promocyjnych które wysyłane były SMSowo natomiast dla chętnych podajemy tutaj:

Spokojnie kody i tak działają na jednym koncie a dodatkowo nie da rzeczami z skrzynki promocyjnej handlować:))

TRUE1001
HYSZER00
IDANIS00
ARROW000
GRAMY000
Powodzenia ::))
Pozdrawiam
True!
Opublikowano

Już jutro Nowy Client który większości osobom powinien działać bez problemów ;)

Na dniach kolejne niespodzianki dot.serwera oraz reklamy :)

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Ogólnie serwer oparty na biciu smoków, większość serwera na nich siedzi, czasami w 3/4 osoby w nocy biją smoki... poza tym ok ale jeśli chcesz dorwać swojego bossa nie masz co pobierać, wielki minus 6/10

Opublikowano

Ogólnie serwer oparty na biciu smoków, większość serwera na nich siedzi, czasami w 3/4 osoby w nocy biją smoki... poza tym ok ale jeśli chcesz dorwać swojego bossa nie masz co pobierać, wielki minus 6/10

Niestety nic nie poradzimy na ilość graczy.

Resp jest co 12minut, natomiast rozważamy przy zbliżającej się reklamie dodanie kolejnych chaneli :)

Opublikowano

co za problem zapisać czas na kazdym chanellu i od razu przy respie ubić zanim ludzie sie zlecą, ja przez 3h od poczatku gry zrobilem wszystkie misje do 100lvl i dropnalem trute :) nawet sie starać wielce nie trzeba bo do misji są po 2-3 bossy.

Opublikowano

Może na weekend bonus na zakup smoczych monet ??

Pomyślimy, zobaczymy :>

Server on czy off? Bo mi coś nie dziala, co chwile '' Bląd polączenia z serwerem ''. :v

ON :v

Spróbuj na inny chanel niż 1 

ch1 padło 

Wiemy, wiemy tylko technicy mieli inny problem z tym związany i dlatego go nie uruchamiali :v

Zaraz zostanie włączony ;>

Opublikowano

Na serwerze wieje Nudą 

Arena dalej nie działa co skutkuje brakiem Wojen  na serwerze 

ch1 dalej pada 

Brak eventów 

Proponowałem wielokrotnie zeby zrobili event Wojna Gildii/Turniej pvp 

Ten ostatni event 'Szukanie gm' Pozostawiam bez komentarza 

Opublikowano

Po co eventy na sam początek servera zeby syf zrobić??? grajcie a nie narzekacie spoko jest , ewentualnie /xmas snow 1 mozna by zamontować :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...