Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na serwerze wieje Nudą 

Arena dalej nie działa co skutkuje brakiem Wojen  na serwerze 

ch1 dalej pada 

Brak eventów 

Proponowałem wielokrotnie zeby zrobili event Wojna Gildii/Turniej pvp 

Ten ostatni event 'Szukanie gm' Pozostawiam bez komentarza 

Arena będzie działać na nowym cliencie który zapewne dziś w nocy lub jutro będzie już dostępny dla wszystkich aby każdy mógł bez problemu zagrać na serwerze.

CH1 póki co będzie działać lecz pada co jakiś dłuższy okres czasu i technicy to naprawiają.

BRAK EVENTÓW- Widzisz i nie grzmisz.

Pisaliśmy że eventy pojawią się od przyszłego weekendu, a na początku serwera nie chcieliśmy ich "nawalić".

Szukanie GM był zrobiony "od tak" żeby nie było że nic nie robimy a o event wiele osób prosiło.

Wszelkie eventy są zaplanowane na ten weekend wraz z świątecznym więc niema o co się martwić :)

Pozdrawiam

True!

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomyślimy, zobaczymy :>

ON :v

Spróbuj na inny chanel niż 1 

Wiemy, wiemy tylko technicy mieli inny problem z tym związany i dlatego go nie uruchamiali :v

Zaraz zostanie włączony ;>

Sprobowalem, i nadal nic. :v

Opublikowano

Sprobowalem, i nadal nic. :v

To dowaliłeś mi zagadkę na wiele godzin bo takiego błędu jeszcze nikt nie miał :v

Dlatego proponuje spachowanie ponowne clienta a jeśli nic nie da to jutro już na nowym oficjalnym cliencie po prostu będzie Ci działać na 100% :/

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

W ile sie maxa wbija ?

Co z eq ? trzeba latać 300razy na monotonny dungeon ?

Więc... broń i zbr 115lv+9 na przerobienie 65% po 10 kryształków które dropią tylko z nemere którą idziesz 5min bodziakiem. Po 3 te same kryształki na 7,8,9 więc... jeśli uda ci się ulepszyć za 1 razem i wbic 7-9 za pierwszym to trzeba ci 38 kryształków. Dropią od 1-3 z 1 dunga, ale bron i zbr przerobiona jest na 130lv, dung jest 115 więc na 115 nie myślisz o przerabianiu, a gdy chcesz juz przerobić masz 15lvli wiecej niz wejscie na dunga wiec licz na max 2 kryształki. Mi na 132lv z 7 dungów pod rząd dropło po 1 więc idzie wpaść w depresje :D

Ponoć na 145 jest gorzej bo jakieś śmieszne kieliszki są co lecą po 1-2 a dunga robi się ~10min :3

Opublikowano

W ile sie maxa wbija ?

Co z eq ? trzeba latać 300razy na monotonny dungeon ?

Jak kupisz pd z isu, dobrze przysiądziesz, to w ~10 godzin wbijesz :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Jak kupisz pd z isu, dobrze przysiądziesz, to w ~10 godzin wbijesz :)

Chyba PD, wierzchowca i set z bonusem dosia z IS.

PD zwiększa o 50% a z tego co pamiętam to max wbili 2 dni po starcie a jak zawsze po starcie dużo nie robili, tylko expili :)

Opublikowano

Więc... broń i zbr 115lv+9 na przerobienie 65% po 10 kryształków które dropią tylko z nemere którą idziesz 5min bodziakiem. Po 3 te same kryształki na 7,8,9 więc... jeśli uda ci się ulepszyć za 1 razem i wbic 7-9 za pierwszym to trzeba ci 38 kryształków. Dropią od 1-3 z 1 dunga, ale bron i zbr przerobiona jest na 130lv, dung jest 115 więc na 115 nie myślisz o przerabianiu, a gdy chcesz juz przerobić masz 15lvli wiecej niz wejscie na dunga wiec licz na max 2 kryształki. Mi na 132lv z 7 dungów pod rząd dropło po 1 więc idzie wpaść w depresje :D

Ponoć na 145 jest gorzej bo jakieś śmieszne kieliszki są co lecą po 1-2 a dunga robi się ~10min :3

I w takich właśnie sytuacjach przydałaby się ta nieszczęsna rękawica złodzieja którą dodają już od tygodnia :)

sygnatura.png

Opublikowano

Chyba PD, wierzchowca i set z bonusem dosia z IS.

PD zwiększa o 50% a z tego co pamiętam to max wbili 2 dni po starcie a jak zawsze po starcie dużo nie robili, tylko expili :)

Po 6 godzinach gry, wbiłem 144, w tym czasie jeszcze robiłem sobie jedzenie, wypalenie z 3/4 fajek (tak musiałem wychodzić na dwór), jakieś bonowanie, etc. Miałem tylko pd z isu i pdki z metinów. A z 144 na 160, expiłem jakieś 4 godziny? No może 5. :)

Serwer jak najbardziej polecam. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Po 6 godzinach gry, wbiłem 144, w tym czasie jeszcze robiłem sobie jedzenie, wypalenie z 3/4 fajek (tak musiałem wychodzić na dwór), jakieś bonowanie, etc. Miałem tylko pd z isu i pdki z metinów. A z 144 na 160, expiłem jakieś 4 godziny? No może 5. :)

Serwer jak najbardziej polecam. 

Ja tam nie lubię expić kilka godzin pod rząd :D wole porobić misje,dungi, poulepszać eq i expie 30min-1h dziennie, a czasem wgl nie expie :)

Opublikowano

Obserwując sytuacje na serwerze mogę powiedzieć tyle, że gildie szybko się wyszczuplają bo gracze z lvl 115+ zmieniają serwer. Liczba się utrzymuje jedynie dzięki nowym graczom którzy chcą spróbować rozgrywki tutaj. 
Czemu tak się dzieje? dobre pytanie, może powodem jest brak aktualizacji (po odpaleniu is`u nie dodali żadnej nowej rzeczy, ba nawet żadnej nie poprawili...). brak combo, brak rekawicy, moby bugujące się na doungeonie 100 lvl, moby które nie respią się po rozwaleniu bram na doungeonie 130 lvl (wczoraj próbowałem zrobić go kilka razy, dopiero za piątym razem zrespiły mi się moby). Zrobienie alchemii na poziom legendarny to jakieś 2 miesiące dropienia skrzyń z surowymi kamieniami, Ulepszanie ciężkie jak na serwer easy. Długo by tu wymieniać... Jeżeli administracja nie zepnie dupy to nic z tego serwera nie będzie. Tyle z mojej strony.

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...